Bénéteau Oceanis 44 CC - 1994

Bénéteau Oceanis 44 CC - 1994


Navrhl Guillermo - Odpovídá do ~1 dní

Osoby: 9
Kajuty: 3
13,3 m
1994
Se skipperem

Více o Candela Cuarta

Text byl přeložen automaticky

Přijďte se plavit na Candela IV, krásné 13metrové plachetnici Beneteau Oceanis 44CC. Pronájem na půl dne, celý den, výlety, s profesionálním Skipperem se zkušenostmi s charterem a výukou. Pohodlné, prostorné, s plně vybavenou kuchyní, mikrovlnnou troubou, malým člunem a povolením na Baleárské ostrovy. Jeho základna je Puerto de Mazarrón, Murcia, na pobřeží Costa Cálida, jednom z nejpanenších pobřeží Španělska. V blízkosti přírodních parků Cabo Tiñoso ...

Přijďte se plavit na Candela IV, krásné 13metrové plachetnici Beneteau Oceanis 44CC. Pronájem na půl dne, celý den, výlety, s profesionálním Skipperem se zkušenostmi s charterem a výukou. Pohodlné, prostorné, s plně vybavenou kuchyní, mikrovlnnou troubou, malým člunem a povolením na Baleárské ostrovy. Jeho základna je Puerto de Mazarrón, Murcia, na pobřeží Costa Cálida, jednom z nejpanenších pobřeží Španělska. V blízkosti přírodních parků Cabo Tiñoso a Cabo Cope, poblíž zálivu Cartagena. Necelý den cesty z míst tak zajímavých pro plachtění a turistiku, jako je Cabo de Palos, Mar Menor nebo pobřeží Almería a Cabo de Gata. Punta de la Azohía, Calabardina nebo Cala Salitrona jsou velmi blízko jako blízká kotviště pro jednodenní výlety a v případě několikadenní cesty mají výše uvedené oblasti velkou přírodní a historickou hodnotu, ideální pro rekreační plavbu a se záviděníhodným klimatem . Jako Skipper budete mít Guille, který se plaví od dětství, zná loď léta jako své boty, v této oblasti se hodně plavil a má bohaté předchozí zkušenosti jako turistický kapitán, námořní praxi instruktor a milovník navegace. Mluvíme anglicky. Cena, která se objeví v inzerátu po dobu 24 hodin, pište o personalizované nabídky v kratších obdobích. Půldenní, denní charter, 24 hodin nebo více. Cena lodi: Půlden - 330 EUR Denní charter - 525 EUR 24h - 730 EUR Cena kapitána: Půlden - 80 EUR Denní pronájem - 120 EUR 24h - 180 EUR Povinný úklid: Půlden - 30 EUR Denní charter - 50 EUR 24h( Pouze 1krát za rezervaci) - 65 EUR Kapitán a úklid se platí při nástupu na palubu. Dodatečné výdaje kromě (palivo, jídlo, nocleh v jiném přístavu než na základně atd...)

Ven a navegar en el Candela IV, un precioso velero Beneteau Oceanis 44CC, de 13 metros. Alquiler para medio día, día completo, travesías, con Patrón profesional con experiencia en chárter y docencia. Cómodo, espacioso, con cocina completa, microondas, embarcación auxiliar y habilitación a Baleares. Su base es Puerto de Mazarrón, Murcia, en la Costa Cálida, maravilloso litoral de los más vírgenes de España. Cerca de los parques naturales de Cabo ...

Ven a navegar en el Candela IV, un precioso velero Beneteau Oceanis 44CC, de 13 metros. Alquiler para medio día, día completo, travesías, con Patrón profesional con experiencia en chárter y docencia. Cómodo, espacioso, con cocina completa, microondas, embarcación auxiliar y habilitación a Baleares. Su base es Puerto de Mazarrón, Murcia, en la Costa Cálida, maravilloso litoral de los más vírgenes de España. Cerca de los parques naturales de Cabo Tiñoso y Cabo Cope, próximo a la Bahía de Cartagena. A menos de un día de viaje de lugares tan interesantes para la navegación y el turismo como Cabo de Palos, el Mar Menor o la costa de Almería y Cabo de Gata. Como fondeaderos próximos para salidas de día están muy cerca la Punta de la Azohía, Calabardina o Cala Salitrona, y en caso de travesía de varios días, las zonas antes mencionadas son de gran valor natural e histórico, ideales para la navegación de placer y con un clima envidiable. Como Patrón, contarás con Guille, que navega desde que era niño, se conoce el barco como la palma de su mano desde hace años, ha navegado mucho por la zona y tiene amplia experiencia previa como patrón turístico, instructor de prácticas náuticas y amante de la navegación. We speak English. Precio que figura en el anuncio para 24h, escribir para ofertas personalizadas en periodos más cortos. Media jornada, day charter, 24h o más. Precio Embarcación: Media jornada - 330€ Day charter - 525€ 24h - 730€ Precio patrón: Media jornada - 80€ Day charter - 120€ 24h - 180€ Precio limpieza obligatoria: Media jornada - 30€ Day charter - 50€ 24h(Solamente 1 vez por reserva) - 65€ Patrón y limpieza a abonar en el embarque. Gastos adicionales aparte (combustible, comida, pernocta en puerto que no sea el base, etc...)


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
15:00 / 15:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Flexibilní
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Plachetnice (Jiná plachetnice)
Značka - Model
Bénéteau - Oceanis 44 CC
Rok výroby
1994
Povolená kapacita
9
Počet kajut
3
Počet lůžek
6
Délka (m)
13,3
Šířka (m)
4,1
Ponor (m)
1,9
Motor
81hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Nafta
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Puerto de Mazarrón

Používání

Exkurzní den
Plavba

Vybavení

Navigace

GPS
Sonar
Elektrický kotevní naviják
Malý člun
Autopilot
Motor přídavného člunu
VHF
Speedometer

Hygiena

WC
Sprcha
Teplá voda
Zásobník na sladkou vodu
Koupelna

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Ložní prádlo
Lehátko
Sprcha na palubě
Ventilátor
Topení

Zábava

Schůdky
Brýle, šnorchl, ploutve
Držák na pruty

Energie

Zásuvka 220V
Elektrický generator

Kuchyň

Lednička
Mrazák
Trouba
Plynový vařič
Mikrovlnná trouba

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Časová rozmezí
/ půjčení
Od 1 den
/ den

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Davinia
Davinia
Text byl přeložen automaticky
Lo recomiendo sin ninguna duda, Guillermo ha sido un patrón excepcional! Su pasión y dedicación por la navegación es contagiosa. Candela es un Velero precioso, con encanto, que nos ha hecho disfrutar de la brisa, el mar y el Sol tanto a motor como a vela. Hemos pasado una mañana genial. Sin duda repetiremos!! Gracias Guille!
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Guillermo
Guillermo
Člen od 2021
Procento odezvy: 83 %
Doba odezvy: do jednoho dne
Jakými jazyky se domluvíte: Španělština, Angličtina
Telefonní číslo

✓ ověřeno

E-mailová adresa

✓ ověřeno

Od
/ den