Jeanneau Sun Rise - 1988

Jeanneau Sun Rise - 1988


Navrhl Adam - Odpovídá do ~1 dní

Osoby: 5
Kajuty: 3
10,1 m
1988
Se skipperem

Více o Beetle

Text byl přeložen automaticky

Beetle je Jeanneau Sun Rise 35 Kevlar z roku 1988, udržovaný v extrémně dobrém stavu. Tato loď pluje, jako by létala, s jemnými vibracemi z rychlosti. Starý design poskytuje maximální pevnost a plavbu. Na starších lodích také milujeme dokonalou rovnováhu mezi rekreační jachtou a průzkumnou lodí. Můžeme plout rychle a pěkně v suchu, dokonce i ve špatných podmínkách, ale stále máme luxus kajut, schodů k vodě a dostatek paluby, abychom se mohli ochladit ...

Beetle je Jeanneau Sun Rise 35 Kevlar z roku 1988, udržovaný v extrémně dobrém stavu. Tato loď pluje, jako by létala, s jemnými vibracemi z rychlosti. Starý design poskytuje maximální pevnost a plavbu. Na starších lodích také milujeme dokonalou rovnováhu mezi rekreační jachtou a průzkumnou lodí. Můžeme plout rychle a pěkně v suchu, dokonce i ve špatných podmínkách, ale stále máme luxus kajut, schodů k vodě a dostatek paluby, abychom se mohli ochladit při pobytu na kotvišti. Náš Brouk jsme vybavili 240W solárními panely, které nám poskytují čistou energii pro podporu našeho potřebného vybavení a nabíjení našich telefonů a dalších elektronických zařízení. K dispozici jsou bezpečnostní opatření, jako je systém Garmin inReach, systém AIS a 6 sad velmi profesionálních nafukovacích záchranných vest Spinlock s bezpečnostními šňůrami Spinlock. To vše má zajistit maximální bezpečnost pro naši posádku a hosty! Navzdory své velikosti je Beetle velmi rychlá plachetnice a její klasická silueta poskytuje pohodlí při plavbě po větru. Stejně tak plavba po větru nám dává spoustu zábavy díky plachtám navíc, jako je spinakr. Pro nás je Brouk naším domovem a chceme, abyste se u nás také cítili jako doma.

Beetle is Jeanneau Sun Rise 35 Kevlar from 1988, maintained in extremely good condition. This boat sails like it’s flying, with subtle vibrations from speed. The old design provides maxim strength and seaworthiness. Also what we love in older boats is the perfect balance between a leisure yacht and exploration boat. We can sail fast and pretty dry, even in bad conditions, but still have the luxury of cabins, stairs to the water, and enough deck to ...

Beetle is Jeanneau Sun Rise 35 Kevlar from 1988, maintained in extremely good condition. This boat sails like it’s flying, with subtle vibrations from speed. The old design provides maxim strength and seaworthiness. Also what we love in older boats is the perfect balance between a leisure yacht and exploration boat. We can sail fast and pretty dry, even in bad conditions, but still have the luxury of cabins, stairs to the water, and enough deck to chill while staying on anchorage. We equipped our Beetle with 240W solar panels, which provide us with clean energy to support our necessary equipment and charge our phones and other electronic devices. There are safety precautions such as the Garmin inReach system, AIS system, and 6 sets of very professional Spinlock inflatable life jackets with Spinlock safety lines. All of this is to provide maximum safety for our crew and guests! Despite its size, the Beetle is a very fast sailboat, and its classic silhouette provides comfort during sailing upwind. Likewise, sailing downwind gives us a lot of fun due to extra sails, such as spinnaker. For us, the Beetle is our home, and we want you to feel at home as well.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
13:00 / 10:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Zen
Palivo
Včetně

Loď

Typ lodi
Plachetnice (Kýlová plachetnice)
Značka - Model
Jeanneau - Sun Rise
Rok výroby
1988
Povolená kapacita
5
Počet kajut
3
Počet lůžek
4
Počet toalet
1
Délka (m)
10,1
Šířka (m)
3,5
Ponor (m)
1,5
Motor
26hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Nafta
Kapacita paliva
33 L
Nádrž na sladkou vodu
180 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Offshore
Další možné odjezdy
Puerto de Mogán

Používání

Exkurzní den
Plavba

Vybavení

Pohodlí

Stůl
Ložní prádlo
Sprcha na palubě
Ventilátor
MP3 přehrávač
Bluetooth připojení
Cockpit teck

Energie

USB zástrčka
Solární panel

Kuchyň

Lednička
Trouba
Plynový vařič
Kávovar

Zábava

Paddleboard

Navigace

GPS
Sonar
Spinakr
Malý člun
Autopilot
Motor přídavného člunu
VHF
AIS
Speedometer
Kompas
Lazy back
Lazy jack
Bezpečnostní postroj
Pololatová hlavní plachta
Lodní plachta na navíječi
Kormidelní páky

Hygiena

WC (1)
Sprcha
Zásobník na sladkou vodu (180 l)
Koupelna (1)

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
/ den

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Thomas
Thomas
Text byl přeložen automaticky
Thank you Adam for the daytrip out of Santa Cruz Marina to the west end of Tenerife. It was a pleasure to join you on your boat. We very much apprechiated you as a skipper, your boat and the experiences we collected. Thank you for your flexibility us bringing some cheese n wine to the trip. Overall we had a great mix with sailing/lunching/bathing. Taking a ride with Adam is more than just a common sailing cruise. It's about getting "invited" onto an authentic journey. Will be back! All the best.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Adam
Adam
Člen od 2023
Procento odezvy: 83 %
Doba odezvy: do jednoho dne
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina
Telefonní číslo

✓ ověřeno

E-mailová adresa

✓ ověřeno

Od
/ den