Yamaha Flyer 484/S - 2005

Navrhl Angelo - Odpovídá do ~3h

Yamaha Flyer 484/S - 2005

Pro

Navrhl Angelo - Odpovídá do ~3h

Osoby: 5
40 hp
5 m
2005
S nebo bez skippera

Více o Gommone Flyer 5 Metri

Text byl přeložen automaticky

Krásný bezpečný a spolehlivý člun, schválený pro 8 osob pro přepravu, ale určitě pro strávení pohodlného dne na pláži se pro pohodlí doporučuje maximálně 4 osoby. Pokud jste parta přátel nebo rodina a chcete si pronajmout člun bez řidiče, před odjezdem dostanete krátkou instruktáž a pojedete sami, je to velmi jednoduché. Místo toho, pokud se necítíte bezpečně a chtěli byste, aby vás někdo vzal na různé pláže a místa, která jsou po souši nepřístupná, ...

Krásný bezpečný a spolehlivý člun, schválený pro 8 osob pro přepravu, ale určitě pro strávení pohodlného dne na pláži se pro pohodlí doporučuje maximálně 4 osoby. Pokud jste parta přátel nebo rodina a chcete si pronajmout člun bez řidiče, před odjezdem dostanete krátkou instruktáž a pojedete sami, je to velmi jednoduché. Místo toho, pokud se necítíte bezpečně a chtěli byste, aby vás někdo vzal na různé pláže a místa, která jsou po souši nepřístupná, mohu vás doprovázet během dne. Nedělejte si starosti s místem, kam člun vzít, protože je organizován buď po zemi nebo po moři, stačí se dohodnout. Toskánské moře je báječné s mnoha místy s obtížným přístupem z pevniny, ve skutečnosti k nim dostat se lodí bude velmi pohodlné a pozitivním aspektem je, že mnohá místa jsou izolovaná a nepřeplněná, skutečné ráje. U lodi zůstane mapa s pravidly a všemi nejhezčími body k dosažení. Můžete se vydat na mělčiny Meloria před Livorno, Antignano, celé pobřeží Calafurie, Calignaia, Quercianella, až po Castiglioncello. S touto lodí je zakázáno jezdit na Ostrovy a 5 Terre.

Un bellissimo gommone sicuro ed affidabile, omologato per 8 persone per il trasporto, ma sicuramente per passare una comoda giornata al mare è consigliato massimo in 4 persone per stare comodi. Se siete un gruppo di amici o una famiglia e volete noleggiare il gommone senza conducente vi verrà fatto un breve briefing prima di partire e andrete da soli, è semplicissimo. Invece se non vi sentite sicuri e vorrete avere qualcuno che vi porti nelle ...

Un bellissimo gommone sicuro ed affidabile, omologato per 8 persone per il trasporto, ma sicuramente per passare una comoda giornata al mare è consigliato massimo in 4 persone per stare comodi. Se siete un gruppo di amici o una famiglia e volete noleggiare il gommone senza conducente vi verrà fatto un breve briefing prima di partire e andrete da soli, è semplicissimo. Invece se non vi sentite sicuri e vorrete avere qualcuno che vi porti nelle varie spiagge e luoghi inaccessibili via terra, posso accompagnarvi durante la giornata. Non preoccupatevi per il luogo dove prendere il gommone perché ci si organizza o via terra o via mare, basta solamente mettersi d'accordo. Il mare della Toscana è favoloso con molti punti con difficile accesso dalla terra ferma, infatti raggiungerli con l'imbarcazioni sarà comodissimo e l'aspetto positivo che molti spot sono isolati e poco affollati, veri e propri paradisi. Vi verrà lasciata con l'imbarcazione una mappa con le regole e tutti i punti più belli da raggiungere. Si può andare alle secche della Meloria di fronte a Livorno, Antignano, tutta la costa di Calafuria, Calignaia, Quercianella, fino a Castiglioncello. È vietato andare sulle Isole e 5 Terre con quest'imbarcazione.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera Licence není vyžadována
Se skipperem
S doprovodnou osobou
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 19:00
Kauce (bez skippera)
(Spravováno přímo vlastníkem)
Kauce (se skipperem)
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Zen
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Polotuhá loď
Značka - Model
Yamaha - Flyer 484/S
Rok výroby
2005
Povolená kapacita
5
Délka (m)
5
Šířka (m)
2,3
Ponor (m)
1
Motor
40hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Nádrž na sladkou vodu
50 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Quercianella

Používání

Potápění

Vybavení

Navigace

GPS
Sonar
Motor přídavného člunu

Hygiena

Sprcha
Zásobník na sladkou vodu (50 l)

Pohodlí

Sluneční stříška
Lehátko
Sprcha na palubě

Zábava

Schůdky
Detektor ryb

Možnosti

Supplément skipper
/ den

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Francesca
Francesca
Text byl přeložen automaticky
Angelo si è dimostrato un proprietario molto preciso e affidabile. Ci ha consegnato la barca in ottime condizioni e con estrema puntualità, venendo incontro alle nostre esigenze sin dalla fase di prenotazione e durante tutta la durata del noleggio. Lo consiglio a chiunque debba noleggiare un gommone senza necessità di patente nella zona di Livorno e dintorni. Esperienza fantastica!
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Angelo
Angelo
Člen od 2023
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 3 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Itálie, Angličtina
Od
/ den
Zrušení zdarma