Maestrale 740l - 2019

Maestrale 740l - 2019


Navrhl Santina Carmela - Odpovídá do ~1h

Osoby: 6
250 hp
8 m
2019
S nebo bez skippera

Více o Maestrale 740l

Text byl přeložen automaticky

Pozoruhodný pohodlný a supervýkonný člun. Ideální pro rychlé výlety podél pobřeží a pro elegantní aperitivy. Plavte se na vlnách ve společnosti přátel nebo rodiny a užijte si naplno nádherná místa, která můžete podél sicilského pobřeží najít. Vyplujte z turistického přístavu Riposto a věnujte den nebo půl dne moři a slunci! Tento velmi prostorný a pohodlný člun vás může doprovázet k objevování fascinujícího pobřeží poblíž Taorminy a Isola Bella! Loď ...

Pozoruhodný pohodlný a supervýkonný člun. Ideální pro rychlé výlety podél pobřeží a pro elegantní aperitivy. Plavte se na vlnách ve společnosti přátel nebo rodiny a užijte si naplno nádherná místa, která můžete podél sicilského pobřeží najít. Vyplujte z turistického přístavu Riposto a věnujte den nebo půl dne moři a slunci! Tento velmi prostorný a pohodlný člun vás může doprovázet k objevování fascinujícího pobřeží poblíž Taorminy a Isola Bella! Loď je velká a pohodlná. Má pohodlné sedadlo pro řidiče. Na přídi jsou velké prostory, ze kterých si můžete užívat vlny, zatímco na zádi vás po dlouhých hodinách slunce a moře může přivítat pohodlný kokpit pod markýzou! Super vybavený stereo systém Fusion, sprcha, minibar, velká příďová sluneční terasa, zadní pohovka, markýza, hloubkový sirén, GPS, stropní osvětlení a mnoho dalšího Rezervujte si svou elitní dovolenou, užijte si výkon 250 HP honda v naprostém bezpečí. Kontaktujte mě na SAMBOAT pro více informací o tomto nádherném člunu!

Notevole gommone comodo e superperformante. Ideale per le veloci gite lungo la costa e per eleganti aperitivi. Solca le onde in compagnia di amici o familiari e goditi a pieno i posti meravigliosi che puoi trovare lungo la costa siciliana. Salpa dal porto turistico di riposto e dedica una giornata, o mezza giornata, al mare e al sole! Questo spaziosissimo e comodo gommone potrà accompagnarvi alla scoperta dell'affascinante costa nei pressi di Taormina ...

Notevole gommone comodo e superperformante. Ideale per le veloci gite lungo la costa e per eleganti aperitivi. Solca le onde in compagnia di amici o familiari e goditi a pieno i posti meravigliosi che puoi trovare lungo la costa siciliana. Salpa dal porto turistico di riposto e dedica una giornata, o mezza giornata, al mare e al sole! Questo spaziosissimo e comodo gommone potrà accompagnarvi alla scoperta dell'affascinante costa nei pressi di Taormina e di Isola Bella! Il gommone è ampio e comodo. Ha una comoda seduta per il conducente. A prua vi sono ampi spazi da cui potersi godere le onde, mentre a poppa un comodo pozzetto vi può accogliere sotto il tendalino dopo lunghe ore di sole e di mare! Super accessoriato, impianto stereo Fusion, doccia, frigo bar, ampio prendisole a prua, divanetto di poppa, tendalino, ecoscandaglo, GPS, luci di cortesia, e tanto altro Prenota la tua vacanza d'élitte, goditi la potenza del 250 Cv honda in tutta sicurezza. Contattami su SAMBOAT per maggiori informazioni su questo meravilgioso gommone!


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:00 / 18:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Zen
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Polotuhá loď
Značka - Model
Maestrale - 740l
Rok výroby
2019
Povolená kapacita
6
Délka (m)
8
Šířka (m)
3,3
Ponor (m)
1
Motor
250hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
250 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Riposto
Taormina
Giardini-Naxos

Používání

Exkurzní den

Vybavení

Navigace

GPS
Sonar
Elektrický kotevní naviják
Motor přídavného člunu
Kompas

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Lehátko
Sprcha na palubě
Rozkládací pohovka
Venkovní polštáře
Bluetooth připojení

Zábava

Schůdky
Venkovní reproduktory
Držák na pruty
Detektor ryb

Energie

USB zástrčka

Hygiena

Koupelna (1)

Možnosti

Supplément skipper
/ den

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 2 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena
Fotografie předchozích nájemců

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Kevin
Kevin
Text byl přeložen automaticky
Wir hatten einen sehr schönen Tag Zu acht auf dem Meer. Das Boot war super und auch der Vermieter war sehr nett. Beim Ablegen gab es sogar noch ein bisschen Proviant/Frühstück für uns.
{{ commentTranslate }}
Patrizio
Patrizio
Text byl přeložen automaticky
Imbarcazione splendida! Il proprietario gentilissimo. Veramente una bella giornata
{{ commentTranslate }}
Santina Carmela
Santina Carmela
Text byl přeložen automaticky
mille grazie
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Santina Carmela
Santina Carmela
Člen od 2023
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Itálie
Telefonní číslo

✓ ověřeno

E-mailová adresa

✓ ověřeno

Od
/ den