Bénéteau Oceanis 41 - 2013

Navrhl Taiki - Odpovídá do ~1h
Nízká míra přijetí

Bénéteau Oceanis 41 - 2013


Navrhl Taiki - Odpovídá do ~1h

Osoby: 10
Kajuty: 3
12 m
2013
Se skipperem

Více o Schrubb-Guadeloupe

Text byl přeložen automaticky

Dobrý den, zde je moje plachetnice, Océanis 41 z roku 2012. Pojďte se mnou na palubu s rodinou nebo přáteli, až 10 lidí na den (směrem k Marie-Galante) nebo až 6 lidí na 2 dny nebo více, abyste objevili ostrovy Guadeloupeského souostroví na palubě moderního a pohodlného super monohullu. Jmenuji se Taïki a jsem profesionální Skipper, kapitán 200 & 500 a jsem tu, abych se s vámi podělil o vášeň pro plachtění a objevování souostroví, na kterém se plavím ...

Dobrý den, zde je moje plachetnice, Océanis 41 z roku 2012. Pojďte se mnou na palubu s rodinou nebo přáteli, až 10 lidí na den (směrem k Marie-Galante) nebo až 6 lidí na 2 dny nebo více, abyste objevili ostrovy Guadeloupeského souostroví na palubě moderního a pohodlného super monohullu. Jmenuji se Taïki a jsem profesionální Skipper, kapitán 200 & 500 a jsem tu, abych se s vámi podělil o vášeň pro plachtění a objevování souostroví, na kterém se plavím od útlého mládí. Poskytuji Vám 2 kajuty + kabriolet pro celkem 6 lůžek, pokud však chcete plout ve dvojici sami, nebo s 1/2 dětmi či přáteli, je to zcela možné. Navigace probíhá z přístavu Saint-François na východě Guadeloupe. Na jednodenní výlet do Marie-Galante na 2–3 dny vás mohu vzít na ostrov Marie-Galante, 5 až 6 dní na ostrovy Saintes a Marie-Galante nebo i více, pokud chcete tlačit směrem na Dominiku, nebo na severní ostrovy jako Antigua a Barbuda. Jídla pro vás připravuji ráno, v poledne i večer, pokud nechcete čas od času zajít do restaurace, abyste si pobyt užili na maximum. Pronájem je all-inclusive balíček, který zahrnuje: - Stravování na palubě - Kotvení - Přístavní nebo kotvící taxy - Náklady na odbavení - Palivo pro loď a její přístavbu - Nemusíte dávat zálohu ani provádět žádný úklid. odchod. Pokrmy a nápoje přijaté na souši nejsou zahrnuty. Kapitánovi se musí v přístavu připlatit.

Bonjour, voici mon voilier, un Océanis 41 de 2012. Embarquez avec moi en famille ou entre amis, jusqu'a 10 personnes à la journée (Vers Marie-Galante) ou jusqu'a 6 personnes sur 2 jours ou plus, pour découvrir les iles de l'archipel Guadeloupéen à bord d'un super monocoque moderne et confortable. Je me prénomme Taïki et je suis Skipper professionnel, capitaine 200 & 500 et je suis là pour vous faire partager la passion de la voile et la découverte ...

Bonjour, voici mon voilier, un Océanis 41 de 2012. Embarquez avec moi en famille ou entre amis, jusqu'a 10 personnes à la journée (Vers Marie-Galante) ou jusqu'a 6 personnes sur 2 jours ou plus, pour découvrir les iles de l'archipel Guadeloupéen à bord d'un super monocoque moderne et confortable. Je me prénomme Taïki et je suis Skipper professionnel, capitaine 200 & 500 et je suis là pour vous faire partager la passion de la voile et la découverte de l'archipel sur lequel je navigue depuis mon plus jeune âge. Je met a votre disposition 2 cabines + le carré convertible pour un total de 6 couchages, cependant si vous voulez naviguer en couple seuls, ou avec 1/2 enfants ou amis, c'est tout a fait possible. La navigation se fais au départ de la marina de Saint-François à l'Est de la Guadeloupe. Pour une excursion a la journée vers Marie-Galante, pour une durée de 2-3 jours je peu vous emmener vers l'ile de Marie-Galante, de 5 à 6 jours vers les Iles des Saintes et de Marie-Galante, ou plus si vous voulez poussez vers la Dominique, ou encore les iles du nord tel que Antigua et Barbuda. Je vous prépare les repas le matin, le midi et le soir sauf si vous préférez de temps en temps aller au restaurant, afin que vous puissiez profiter au mieux de votre séjour. La location est une formule tout compris, avec : - Les repas à bord - Les Mouillages - Les Taxes de port ou de mouillage - Les frais de clearance - Le Carburant pour le bateau et son annexe - Vous n'avez pas de caution a donner ni de nettoyage a faire a votre départ. Les repas et consommations pris à terre ne sont pas compris. Le skipper est a payer en supplément au port.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
07:00 / 17:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Přísný
Palivo
Včetně

Loď

Typ lodi
Plachetnice (Kýlová plachetnice)
Značka - Model
Bénéteau - Oceanis 41 Více informací o tomto modelu
Rok výroby
2013
Povolená kapacita
10
Počet kajut
3
Počet lůžek
8
Počet toalet
2
Délka (m)
12
Šířka (m)
4,2
Ponor (m)
2,2
Motor
42hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Nafta
Kapacita paliva
200 L
Nádrž na sladkou vodu
530 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Mid-Shore
Další možné odjezdy
Saint-François

Používání

Exkurzní den
Plavba

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Ložní prádlo
Lehátko
Sprcha na palubě
Rozkládací pohovka
Koupací platforma
Ventilátor
Venkovní polštáře
Bluetooth připojení

Energie

USB zástrčka
Solární panel

Kuchyň

Dřez
Trouba
Plynový vařič
Kávovar
Chladnička

Zábava

Schůdky
Brýle, šnorchl, ploutve
Venkovní reproduktory

Navigace

GPS
Spinakr
Elektrický kotevní naviják
Malý člun
Autopilot
Motor přídavného člunu
Příďový pomocný motor
VHF
Kompas
Lazy back
Lazy jack
Bezpečnostní postroj
Latovaná hlavní plachta
Lodní plachta na navíječi
Kormidelní kolo dvojité

Hygiena

WC (2)
Sprcha
Zásobník na sladkou vodu (530 l)
Koupelna (2)
Černá nádrž na vodu
Šedá nádrž na vodu

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Včetně

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Aymeric
Aymeric
Text byl přeložen automaticky
Super excursion avec taiki ! Le bateau était parfait et nous avons très bien déjeuné ! Petit barbecue avec vue imprenable sur Marie galante! Le bonheur !
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Taiki
Taiki
Člen od 2024
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Francouzština, Angličtina
Telefonní číslo

✓ ověřeno

E-mailová adresa

✓ ověřeno

Od
/ den