Italboats Stingher Diablo 22 - 2019

Italboats Stingher Diablo 22 - 2019

Pro

Navrhl Renato - Odpovídá do ~2h

Osoby: 10
200 hp
7 m
2019
S nebo bez skippera

Více o Diablo 22

Text byl přeložen automaticky

Tento nafukovací člun nabízí vynikající kompromis mezi výkonem, pohodlím a bezpečností, ve skutečnosti jde o jeden z nejoblíbenějších modelů v Itálii. Motor je SUZUKI 200 HP, proto je pro řízení našeho DIABLO 22 vyžadována námořní licence. Na zádi je kromě místa řidiče se sedadlem pohovka s polštáři, žebřík na vstávání z vody a sprcha. Příď je zcela obsazena velkou a pohodlnou sluneční terasou vybavenou polštáři. Na palubě také najdete markýzu, ...

Tento nafukovací člun nabízí vynikající kompromis mezi výkonem, pohodlím a bezpečností, ve skutečnosti jde o jeden z nejoblíbenějších modelů v Itálii. Motor je SUZUKI 200 HP, proto je pro řízení našeho DIABLO 22 vyžadována námořní licence. Na zádi je kromě místa řidiče se sedadlem pohovka s polštáři, žebřík na vstávání z vody a sprcha. Příď je zcela obsazena velkou a pohodlnou sluneční terasou vybavenou polštáři. Na palubě také najdete markýzu, která vás ochrání před sluncem, stereo, sprchu a bezpečnostní vybavení. Vzhledem ke své obratnosti a mělkému ponoru je tato loď ideální pro návštěvu krásných jeskyní, které charakterizují naše pobřeží. Kapacita 10 osob umožňuje uspokojit potřeby i těch největších skupin. Pronájem bez kapitána nezahrnuje náklady na palivo. Pokud si ho pronajmete s kapitánem, palivo je v ceně.

Questo gommone offre un offre un ottimo compromesso tra prestazioni comodità e sicurezza, è infatti uno dei modelli più diffusi in Italia. Il motore è uno SUZUKI 200 HP, è quindi richiesta la patente nautica per poter timonare il nostro DIABLO 22. A poppa oltre alla postazione di guida con seduta c'è un divanetto con cuscini, scaletta per risalire dall'acqua e una doccetta. La prua è interamente occupata dall'ampio e comodo prendisole fornito ...

Questo gommone offre un offre un ottimo compromesso tra prestazioni comodità e sicurezza, è infatti uno dei modelli più diffusi in Italia. Il motore è uno SUZUKI 200 HP, è quindi richiesta la patente nautica per poter timonare il nostro DIABLO 22. A poppa oltre alla postazione di guida con seduta c'è un divanetto con cuscini, scaletta per risalire dall'acqua e una doccetta. La prua è interamente occupata dall'ampio e comodo prendisole fornito di cuscineria. Inoltre a bordo troverete un tendalino per ripararvi dal sole, stereo, doccia e dotazioni di sicurezza. Data la sua agilità e il poco pescaggio questo gommone è l'ideale per visitare le bellissime grotte che caratterizzano la nostra costa. La capienza di 10 persone permette di soddisfare le esigenza anche dei gruppi più numerosi. Il noleggio senza skipper non include il costo del carburante. Noleggiandolo con skipper il carburante è incluso.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 18:30
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Flexibilní
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Polotuhá loď
Značka - Model
Italboats - Stingher Diablo 22
Rok výroby
2019
Povolená kapacita
10
Délka (m)
7
Šířka (m)
2,8
Ponor (m)
1
Motor
200hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
200 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ano
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Santa Maria di Leuca

Používání

Exkurzní den

Vybavení

Navigace

GPS
Sonar
VHF

Pohodlí

Sluneční stříška
Lehátko
Sprcha na palubě
Koupací platforma
Venkovní polštáře
Bluetooth připojení

Energie

USB zástrčka

Hygiena

Koupelna (1)

Možnosti

Supplément skipper
Časová rozmezí
/ půjčení
Od 1 den
/ den

Celkové hodnocení nájemců

4.0 - 1 komentář

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Federico
Federico
Text byl přeložen automaticky
Esperienza molto positiva, skipper molto preparato riguardo i migliori luoghi da visitare via mare e la loro storia. Aperitivo in barca sostanzioso e gradevole, goduto davanti ad un bellissimo tramonto sul mare. Consiglio l’esperienza a gruppi di giovani/adulti.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Renato
Renato
Člen od 2022
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 2 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Itálie, Angličtina, Francouzština
Od
/ den