Sea Ray 190 Sport - 2023

Navrhl Angelo - Osvědčený majitel - Odpovídá do ~1h

Sea Ray 190 Sport - 2023


Navrhl Angelo - Odpovídá do ~1h

Osoby: 7
155 hp
7 m
2023
S nebo bez skippera

Více o Sea Ray SPX 190 Sport

Text byl přeložen automaticky

ZCELA NOVÉ SEA RAY SPX 190 SPORT Vzlétněte a objevte Francouzskou riviéru na palubě ZCELA NOVÉHO sportovního vozu Sea Ray, který je stejně výkonný jako pohodlný a bezpečný! S budicí věží vám Sea Ray a veškeré jeho vybavení dávají příležitost cvičit všechny VODNÍ SPORTY, které máte rádi. Loď je k dispozici na celý den, ráno, odpoledne a večer na aperitiv. Na palubě je lednička s ledem, sprcha, GPS a výkonný audiosystém Bluetooth! *Volitelné vybavení ...

ZCELA NOVÉ SEA RAY SPX 190 SPORT Vzlétněte a objevte Francouzskou riviéru na palubě ZCELA NOVÉHO sportovního vozu Sea Ray, který je stejně výkonný jako pohodlný a bezpečný! S budicí věží vám Sea Ray a veškeré jeho vybavení dávají příležitost cvičit všechny VODNÍ SPORTY, které máte rádi. Loď je k dispozici na celý den, ráno, odpoledne a večer na aperitiv. Na palubě je lednička s ledem, sprcha, GPS a výkonný audiosystém Bluetooth! *Volitelné vybavení vám může být k dispozici: tažená bóje, pádlo, wakeboard a vybavení. Přijďte a objevte nejkrásnější místa Francouzské riviéry! Váš kapitán vás vezme do nebeských zátok s tyrkysovou vodou na nezapomenutelné koupání! Možnost dohodnout se na pořádání následujících 3 balíčků: zájezdový balíček, drink při západu slunce a soukromé sezení na wakeboardu. - Prohlídka pobřeží, zátok a ostrovů Francouzské riviéry: Naši odborní průvodci vás vezmou na panoramatický výlet lodí po Francouzské riviéře, včetně zastávek v malebných zátokách a ostrovech. Poskytneme informace a komentáře k historii a geografii regionu, stejně jako doporučení na nejlepší aktivity a restaurace. - Sunset Drink: Užijte si romantický aperitiv při západu slunce na lodi s nádherným výhledem na pobřeží Francouzské riviéry. Včetně výběru vín a dalších nápojů a také lehkého občerstvení. - Private Sport Wakeboard Session: Zažijte vzrušení z wakeboardingu na soukromé lekci s instrukcemi a vybavením poskytnutými našimi odbornými průvodci. Sezení přizpůsobíme na základě úrovně dovedností a preferencí klienta. Neváhejte nás kontaktovat pro další informace a nejlepší organizaci vaší dovolené u moře! Možnost oběda ve výborných restauracích podél pobřeží. Kapitán pro vás uspořádá stůl a recepční vás vyzvedne se zdvořilostní lodí. Nakonec vás přivede zpět na palubu. *Celkové mytí lodi je zahrnuto v ceně pronájmu. Brzy se uvidíme!

NUOVISSIMO SEA RAY SPX 190 SPORT Decolla e scopri la Costa Azzurra a bordo di un NUOVISSIMO sportivo Sea Ray, tanto performante quanto comodo e sicuro! Con una torre di scia, Sea Ray e tutte le sue attrezzature vi danno la possibilità di praticare tutti gli SPORT ACQUATICI che amate. La barca è disponibile per una giornata intera, al mattino, al pomeriggio, e per un aperitivo la sera. A bordo è a disposizione un frigorifero con ghiaccio, ...

NUOVISSIMO SEA RAY SPX 190 SPORT Decolla e scopri la Costa Azzurra a bordo di un NUOVISSIMO sportivo Sea Ray, tanto performante quanto comodo e sicuro! Con una torre di scia, Sea Ray e tutte le sue attrezzature vi danno la possibilità di praticare tutti gli SPORT ACQUATICI che amate. La barca è disponibile per una giornata intera, al mattino, al pomeriggio, e per un aperitivo la sera. A bordo è a disposizione un frigorifero con ghiaccio, doccia, GPS e un potente sistema audio bluetooth! *Le attrezzature opzionali possono essere rese disponibili per voi: boa trainata, paddle, wakeboard e attrezzature. Vieni a scoprire i luoghi più belli della Costa Azzurra! Il tuo capitano ti condurrà in baie paradisiache con acqua turchese per nuotare in modo memorabile! Possibilità di accordarci per organizzare i seguenti 3 pacchetti: pacchetto tour, sunset drink e private wakeboard session. - Tour della costa, delle baie e delle isole della Costa Azzurra: Le nostre guide esperte vi accompagneranno in un giro panoramico in barca della Costa Azzurra, comprese le soste in pittoresche baie e isole. Forniremo informazioni e commenti sulla storia e la geografia della regione, nonché raccomandazioni sulle migliori attività e ristoranti. - Sunset Drink: Goditi un romantico aperitivo al tramonto in barca, con una splendida vista sulla costa della Costa Azzurra. Compresa una selezione di vini e altre bevande, oltre a spuntini leggeri. - Private Sport Wakeboard Session: Prova l'emozione del wakeboard in una sessione privata, con istruzioni e attrezzature fornite dalle nostre guide esperte. Personalizzeremo la sessione in base al livello di abilità e alle preferenze del cliente. Non esitate a contattarci per ulteriori informazioni e per organizzare al meglio la vostra vacanza marittima! Possibilità di pranzare in ottimi ristoranti lungo la costa. Il capitano vi organizza il tavolo e il concierge vi verrà a prendere con la barca di cortesia. Al fine vi riporterà a bordo. * Il lavaggio totale della barca è incluso nella tariffa di noleggio. A presto!


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:00 / 16:00
Kauce
(Spravováno společností SamBoat)
Podmínky zrušení
Zen
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Sea Ray - Sea Ray 190 Sport Více informací o tomto modelu
Rok výroby
2023
Povolená kapacita
7
Délka (m)
7
Šířka (m)
3
Ponor (m)
0,5
Motor
155hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
114 L
Nádrž na sladkou vodu
60 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Antibes
Cannes
Nice

Používání

Exkurzní den
Plavba
Vodní sporty
Potápění

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Lehátko
Sprcha na palubě
Parkování auta v místě pronájmu zdarma
Rozkládací pohovka
Koupací platforma
Venkovní polštáře
Můstek
Ručníky
Pokrývky
MP3 přehrávač
Bluetooth připojení
Cockpit teck
Teakový rošt
Venkovní lednička

Kuchyň

Lednička
Mrazák
Dřez
Chladnička
Výrobník ledu

Zábava

Wakeboard
Schůdky
Nafukovací člun
Brýle, šnorchl, ploutve
Paddleboard
Venkovní reproduktory
Detektor ryb

Navigace

GPS
Sonar
Motor přídavného člunu
VHF
Speedometer
Kompas
Bezpečnostní postroj
Radar

Hygiena

Sprcha
Teplá voda
Zásobník na sladkou vodu (60 l)
Koupelna (1)

Možnosti

Supplément skipper
/ den
Paddle Board
/ půjčení
Wakeboard + Equipment
/ půjčení
Pinne, maschera e boccaglio
Zdarma
Super Bouée tractée Jobe Tornado 3 Personnes
/ půjčení

Celkové hodnocení nájemců

4.0 - 4 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Harriet
Harriet
Text byl přeložen automaticky
We had a wonderful day - Paddleboarding, wakeboarding, wine and lunch on an island! A perfect boat day! Would highly recommend!
{{ commentTranslate }}
Laura
Laura
Text byl přeložen automaticky
Do it! This is the best way to see the coast. Clear communication and the team will do anything you ask!
{{ commentTranslate }}
Laura
Laura
Text byl přeložen automaticky
Great day out with Roy, very professional and a fun experience.
{{ commentTranslate }}
Lizzie
Lizzie
Text byl přeložen automaticky
Nice boat, however was very unhappy with skipper he seemed hungover and was sleeping a lot of the time. We had to suggest to take us to places.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Angelo
Angelo
Osvědčený majitel
Člen od 2019
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina, Francouzština, Španělština, Itálie
Průkaz totožnosti

✓ ověřeno

Telefonní číslo

✓ ověřeno

E-mailová adresa

✓ ověřeno

Od
/ den