Bryant 292 - 2008

Navrhl Albert - Odpovídá do ~5h

Bryant 292 - 2008

Pro

Navrhl Albert - Odpovídá do ~5h

Osoby: 10
420 hp
8,7 m
2008
Se skipperem

Více o Cobra

Text byl přeložen automaticky

Loď Bryant 292 Bow pro každodenní výlety z Murteru do národního parku Kornati nebo na jiné ostrovy. Pro skupiny je k dispozici výlet na Vis (modrá laguna na Biševu), Hvar, Korčula. Velmi výkonný rychlý a pohodlný člun s bimini topem, toaletou. Exkluzivní prohlídka s průvodcem v několika jazycích vám poskytne informace v živé prohlídce o okolních ostrovech a národních parcích. Nápoje a občerstvení jsou zahrnuty v ceně. Speciální prohlídka západu ...

Loď Bryant 292 Bow pro každodenní výlety z Murteru do národního parku Kornati nebo na jiné ostrovy. Pro skupiny je k dispozici výlet na Vis (modrá laguna na Biševu), Hvar, Korčula. Velmi výkonný rychlý a pohodlný člun s bimini topem, toaletou. Exkluzivní prohlídka s průvodcem v několika jazycích vám poskytne informace v živé prohlídce o okolních ostrovech a národních parcích. Nápoje a občerstvení jsou zahrnuty v ceně. Speciální prohlídka západu slunce vám nabízí krásné vzpomínky na další dny. Cena je za 6 osob. Pro větší skupinu po rezervaci připravíme speciální nabídku.

Bryant 292 Bow rider boat for daily excursions from Murter to the Kornati National Park or to other islands. For the groups is available for the tour to Vis (blue lagoon on Bisevo), Hvar, Korcula too. Very powerfull fast and confortable boat with bimini top, toilette. The exclusive guided tour on several languages give you the information in live tour about the nearby islands and National parks. Beverages and snacks are included in the price. Special ...

Bryant 292 Bow rider boat for daily excursions from Murter to the Kornati National Park or to other islands. For the groups is available for the tour to Vis (blue lagoon on Bisevo), Hvar, Korcula too. Very powerfull fast and confortable boat with bimini top, toilette. The exclusive guided tour on several languages give you the information in live tour about the nearby islands and National parks. Beverages and snacks are included in the price. Special sunset tour offers you beautiful memories for the next days. The price is for 6 people. For the bigger group after the reservation we make the special offer.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 19:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Přísný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Bryant - Bryant 292
Rok výroby
2008
Povolená kapacita
10
Délka (m)
8,7
Šířka (m)
2,5
Ponor (m)
1
Motor
420hp (1 motor) - čtyřtakt
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Betina

Používání

Exkurzní den

Vybavení

Navigace

GPS
Sonar
VHF
Speedometer

Hygiena

WC
Sprcha

Pohodlí

Stůl
Wifi a internet
Lehátko
Sprcha na palubě

Zábava

Brýle, šnorchl, ploutve
Venkovní reproduktory

Energie

USB zástrčka

Kuchyň

Lednička
Dřez
Kávovar

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Od 1 den
/ den
Fuel/PAX
Povinné
/ půjčení / osobu
Sunset
/ půjčení

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

John
John
Text byl přeložen automaticky
Albert was very welcoming and friendly which made our experience so much better. He took us to a great restaurant that he recommended, and then a beautiful spot for a swim. I would fully recommend both the boat and Albert and would love to do this again, a great experience.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Albert
Albert
Člen od 2019
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 5 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina
Od
/ den