Saronic 890 - 2005

Navrhl Mario - Odpovídá do ~6h

Saronic 890 - 2005

Pro

Navrhl Mario - Odpovídá do ~6h

Osoby: 12
240 hp
10 m
2005
Se skipperem

Více o Baltazar

Text byl přeložen automaticky

V ceně: - ručníky - vybavení na šnorchlování - studené nápoje (voda, cola, pivo, silné alkoholické nápoje) - závěrečný úklid Příplatky: - palivo (80 € za celodenní výlet, 50 € za půldenní výlet, 50 € za výlet při západu slunce) - kapitán (100 € za celodenní výlet, 70 € za půldenní výlet, 50 € za výlet při západu slunce) Baltazar je útulná a prostorná loď, která pojme až 12 osob. Můžete si vybrat místo ve stínu nebo na slunci. Můžete si užít skákání ...

V ceně: - ručníky - vybavení na šnorchlování - studené nápoje (voda, cola, pivo, silné alkoholické nápoje) - závěrečný úklid Příplatky: - palivo (80 € za celodenní výlet, 50 € za půldenní výlet, 50 € za výlet při západu slunce) - kapitán (100 € za celodenní výlet, 70 € za půldenní výlet, 50 € za výlet při západu slunce) Baltazar je útulná a prostorná loď, která pojme až 12 osob. Můžete si vybrat místo ve stínu nebo na slunci. Můžete si užít skákání do moře z vyšší či nižší polohy, nebo se dovnitř dostanete pomalu a bezpečně. Navštivte Elafitské ostrovy, objevte skvělé pláže, skryté zátoky a úžasné jeskyně. Užijte si oblíbenou Modrou jeskyni a další jeskyně. Využijte naše vybavení na šnorchlování a ponořte se do křišťálově čistého modrého moře. Odpočiňte si na nejznámější písečné pláži Šunj, plavte se kolem ostrova Lokrum a zažijte nádherný západ slunce nebo si klidně vytvořte vlastní zájezd! Moje rada je začít v 10 hodin a skončit v 18 hodin na celodenní prohlídce, ale pokud byste si chtěli vybrat jiný čas, neváhejte mě kontaktovat. Můžete si také vybrat půldenní prohlídku (4 hodiny) nebo prohlídku západu slunce (3 hodiny). Těšíme se na náš čas na moři!

Included in price: - towels - snorkeling equipment - cold drinks (water, cola, beer, strong alcoholic drinks) - final cleaning Extra charges: - fuel (80€ for a full-day trip, 50€ for a half-day trip, 50€ for a sunset tour) - skipper (100€ for a full-day trip, 70€ for a half-day trip, 50€ for a sunset tour) Baltazar is a cosy and spacious boat that can accommodate up to 12 people. You can choose a place in the shade or in the sun. You ...

Included in price: - towels - snorkeling equipment - cold drinks (water, cola, beer, strong alcoholic drinks) - final cleaning Extra charges: - fuel (80€ for a full-day trip, 50€ for a half-day trip, 50€ for a sunset tour) - skipper (100€ for a full-day trip, 70€ for a half-day trip, 50€ for a sunset tour) Baltazar is a cosy and spacious boat that can accommodate up to 12 people. You can choose a place in the shade or in the sun. You can enjoy jumping into the sea from a higher or a lower position, or you can get in slowly and safely. Visit the Elafiti Islands, discover great beaches, hidden bays and astonishing caves. Enjoy the popular Blue Cave and other caves. Use our snorkeling equipment and dive into the crystal-clear blue sea. Relax on the most famous sandy beach Šunj, cruise around Lokrum Island and experience a beautiful sunset or feel free to create your own tour! My advice is to start at 10 am and finish at 6 pm on a full day tour, but feel free to contact me if you would like to choose some other time. Also, you can choose a half-day tour (4 hours) or a sunset tour (3 hours). Looking forward to our time at sea!


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:00 / 18:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Flexibilní
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Saronic - 890
Rok výroby
2005
Povolená kapacita
12
Počet kajut
1
Počet lůžek
2
Délka (m)
10
Šířka (m)
3,3
Ponor (m)
1,5
Motor
240hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Nafta
Kapacita paliva
500 L
Nádrž na sladkou vodu
150 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Dubrovnik
Trsteno
Komolac

Používání

Exkurzní den

Vybavení

Navigace

GPS
Elektrický kotevní naviják
Příďový pomocný motor
Speedometer
Kompas

Hygiena

Sprcha
Zásobník na sladkou vodu (150 l)

Pohodlí

Sluneční stříška
Sprcha na palubě
Koupací platforma
Ručníky

Zábava

Schůdky
Brýle, šnorchl, ploutve

Energie

USB zástrčka

Kuchyň

Dřez

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
/ den
Fuel
Povinné
/ den

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Kristy
Kristy
Text byl přeložen automaticky
Úžasný! Takže zábava, takový skvělý zážitek vřele doporučuji každému, kdo přijde. Mario je tak zkušený a ujistil se, že jsme měli ten nejlepší den. Jeden z našich nejlepších dnů v Evropě!
Amazing! So fun such a great experience highly recommend to any one coming. Mario is so experienced and made sure we had the greatest day. One of our best days in Europe!

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Mario
Mario
Člen od 2023
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 6 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina, Chorvatština
Od
/ den
Zrušení zdarma