Menorquin-Yachts Llaut menorquín 45 - 1999

Menorquin-Yachts Llaut menorquín 45 - 1999

Pro


Osoby: 10
90 hp
10 m
1999
Se skipperem

Více o Tradicional Llaut Menorquín

Text byl přeložen automaticky

Tento Llaut je loď, která navazuje na tradici ostrova. Vydává krásu a klid, když se v ní plavíte. Pro svého majitele a mecenáše má velkou sentimentální hodnotu. Je to silná loď s robustní povrchovou úpravou. Jeho velké solárium poskytuje skvělé pohodlí při opalování. S možností montáže bimini markýzy na stejné solárium. Velmi stabilní v ukotvení a minimální pohyb. V prostoru kokpitu je pod pevnou markýzou kabiny stůl, kde se mohou lidé na ...

Tento Llaut je loď, která navazuje na tradici ostrova. Vydává krásu a klid, když se v ní plavíte. Pro svého majitele a mecenáše má velkou sentimentální hodnotu. Je to silná loď s robustní povrchovou úpravou. Jeho velké solárium poskytuje skvělé pohodlí při opalování. S možností montáže bimini markýzy na stejné solárium. Velmi stabilní v ukotvení a minimální pohyb. V prostoru kokpitu je pod pevnou markýzou kabiny stůl, kde se mohou lidé na palubě pohodlně najíst. Má lednici, sprchu se sladkou vodou, koupací plošinu, kabinu se dvěma lůžky, koupelnu, kuchyň/obývák a velkou úložnou kapacitu. Llaut není pro navigaci ve spěchu, dělá navigaci stejně příjemnou jako cíl. Pohodlně se usaďte a odpočívejte!

Este Llaut es una embarcación que sigue la tradición de la isla. Desprende belleza y tranquilidad estar navegando en él. Tiene un gran valor sentimental para su armador y a la vez patrón. Es una embarcación fuerte y de acabados robustos. Su gran solarium proporciona una gran comodidad para acostarse a tomar el sol. Con posibilidad de montar un toldo bimini sobre el mismo solarium. Muy estable en el fondeo y movimiento mínimo. En la zona de la ...

Este Llaut es una embarcación que sigue la tradición de la isla. Desprende belleza y tranquilidad estar navegando en él. Tiene un gran valor sentimental para su armador y a la vez patrón. Es una embarcación fuerte y de acabados robustos. Su gran solarium proporciona una gran comodidad para acostarse a tomar el sol. Con posibilidad de montar un toldo bimini sobre el mismo solarium. Muy estable en el fondeo y movimiento mínimo. En la zona de la bañera consta de una mesa en la que pueden comer cómodamente las personas a bordo, bajo el toldo fijo de la cabina. Dispone de una nevera, ducha de agua dulce, plataforma de baño, camarote con dos camas, baño, cocina/salón y gran capacidad de estiba. El Llaut no es para navegar con prisa, hace la navegación tan placentera como el destino. ¡ Siente y descansa !


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:30 / 18:30
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Individualizované
Palivo
Včetně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Cestovní motorová jachta)
Značka - Model
Menorquin-Yachts - Llaut menorquín 45
Rok výroby
1999
Povolená kapacita
10
Počet kajut
1
Počet lůžek
2
Počet toalet
1
Délka (m)
10
Šířka (m)
3,2
Ponor (m)
0,8
Motor
90hp (2 motory) - dvoutakt
Typ paliva
Nafta
Nádrž na sladkou vodu
80 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Mahon Port
Calà Binibèquer

Používání

Exkurzní den

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Lehátko
Koupací platforma

Energie

USB zástrčka

Kuchyň

Lednička
Dřez
Chladnička

Zábava

Schůdky
Brýle, šnorchl, ploutve
Paddleboard

Navigace

Elektrický kotevní naviják

Hygiena

WC (1)
Sprcha
Zásobník na sladkou vodu (80 l)
Koupelna (1)

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
/ den
Gafas de snorkel
Zdarma
Tabla de Paddle surf
Zdarma

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Recepce a komunikace

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Nathalie
Nathalie
Text byl přeložen automaticky
Nous avons passé une belle journée accompagné de notre skipper Lélé qui était très sympathique . Notre sortie a été superbe malgré un retour mouvementé dû à l orage mais ce fût une belle expérience. La collation proposée est de grande quantité .Un grand merci à Lélé pour cette journée et à Roberto avec qui j ai pu dialoguer et poser des questions sur le déroulé de la sortie en toute amitié .
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Roberto Pérez Prieto
Roberto Pérez Prieto
Osvědčený majitel
Člen od 2020
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Od
/ den