Cattleya X6 Open - 2023

Navrhl Rubén - Osvědčený majitel - Odpovídá do ~4h

Cattleya X6 Open - 2023

Pro

Navrhl Rubén - Odpovídá do ~4h

Osoby: 8
115 hp
6 m
2023
Bez skippera

Více o Cattleya X6 Open 2023 115CV - 2

Text byl přeložen automaticky

Nová edice Cattleya X6 otevřená s exkluzivním a divokým designem. Téměř 6 metrů na délku a 2,40 na šířku. Kapacita pro 8 osob. S motorem Yamaha o výkonu 115 HP. Loď je vybavena výsuvnou markýzou, velkou lednicí. Stereo s bluetooth. Loď, kterou si užijete s rodinou nebo přáteli díky širokým prostorům na palubě, maximální bezpečnosti na palubě a jedinečnému soláriu na přídi a zádi ve své kategorii, kde se můžete rychle a bezpečně navigovat. Poznámka: ...

Nová edice Cattleya X6 otevřená s exkluzivním a divokým designem. Téměř 6 metrů na délku a 2,40 na šířku. Kapacita pro 8 osob. S motorem Yamaha o výkonu 115 HP. Loď je vybavena výsuvnou markýzou, velkou lednicí. Stereo s bluetooth. Loď, kterou si užijete s rodinou nebo přáteli díky širokým prostorům na palubě, maximální bezpečnosti na palubě a jedinečnému soláriu na přídi a zádi ve své kategorii, kde se můžete rychle a bezpečně navigovat. Poznámka: V případě mimořádného úklidu může být účtován poplatek za závěrečný úklid. Palivo není zahrnuto v ceně. Vyžaduje se navigační licence nebo najmutí služby kapitána. Počkáme na vás.

Nueva edición de Cattleya X6 open con un diseño exclusivo y salvaje. Casi 6 metros de eslora y 2,40 de manga. Capacidad para 8 personas. Con un motor Yamaha de 115 HP. El barco esta equipado con toldo extensible, amplia nevera de hielo. Equipo de música con bluetooth. Embarcación para disfrutar en familia o amigos gracias a sus amplios espacios en cubierta, máxima seguridad abordo y un solárium en proa y popa único en su categoría en el que poder ...

Nueva edición de Cattleya X6 open con un diseño exclusivo y salvaje. Casi 6 metros de eslora y 2,40 de manga. Capacidad para 8 personas. Con un motor Yamaha de 115 HP. El barco esta equipado con toldo extensible, amplia nevera de hielo. Equipo de música con bluetooth. Embarcación para disfrutar en familia o amigos gracias a sus amplios espacios en cubierta, máxima seguridad abordo y un solárium en proa y popa único en su categoría en el que poder navegar rápido y seguro en la navegación. Nota: una tasa final de limpieza puede ser cobrada caso sea necesaria una limpieza excepcional. Combustible no incluido en el precio. Se requiere licencia de navegación o contratar un servicio de patrón. Te esperamos.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:00 / 18:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Flexibilní
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Cattleya - X6 Open
Rok výroby
2023
Povolená kapacita
8
Délka (m)
6
Šířka (m)
4,5
Ponor (m)
2,5
Motor
115hp (1 motor) - dvoutakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Marina Greenwich

Používání

Exkurzní den

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Koupací platforma

Energie

USB zástrčka

Kuchyň

Lednička

Možnosti

Limpieza Extra
/ půjčení

Celkové hodnocení nájemců

4.3 - 3 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Arelis Carolina
Arelis Carolina
Text byl přeložen automaticky
Excelente atención. Respuesta rápida por parte de Rubén, Cinta y Luisa. Insuperable atencion y explicacion de la lancha por parte de Edgar. La lancha muy limpia y en excelentes condiciones.
{{ commentTranslate }}
Djamel
Djamel
Text byl přeložen automaticky
Je réserve, le proprio valide ma réservation puis une agence 8Mares me téléphone pour minformer quil nest plus dispo. Ok, cest pas grave, je convient le jour suivant. Une fois sur place cest une autre personne qui vous accueille et pas très chaleureuse. Déçu de lorganisation. Faites bien létat des lieux avant de partir car jai du payer 22 pour une bouée manquante à notre retour.
{{ commentTranslate }}
Juan Carlos
Juan Carlos
Text byl přeložen automaticky
Magnífica atención . Una lancha nueva única y un acierto Un diez rotundo
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Rubén
Rubén
Osvědčený majitel
Člen od 2020
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 4 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Španělština
Od
/ den
Zrušení zdarma