Cranchi Zaffiro 34 - 2006

Cranchi Zaffiro 34 - 2006


Navrhl Salvatore - Odpovídá do ~1 dní

Osoby: 8
520 hp
10,4 m
2006
Se skipperem

Více o Kigal - Zaffiro 34

Text byl přeložen automaticky

Ideální loď pro jednodenní výlety a zažít moře v plném pohodlí. Velkorysé prostory a mnoho možností, jak učinit váš den na pláži nezapomenutelným. Loď je dlouhá něco málo přes 10 metrů a pojme celkem 8 osob na palubě, vyjma potřebné posádky, aby byl na palubě zajištěn ten nejlepší zážitek. Má velkou příďovou sluneční terasu s polštáři a prostorný kokpit, chráněný palubním přístřeškem, s pohodlným vnějším dřevěným stolem pro společné stolování a pohovkami ...

Ideální loď pro jednodenní výlety a zažít moře v plném pohodlí. Velkorysé prostory a mnoho možností, jak učinit váš den na pláži nezapomenutelným. Loď je dlouhá něco málo přes 10 metrů a pojme celkem 8 osob na palubě, vyjma potřebné posádky, aby byl na palubě zajištěn ten nejlepší zážitek. Má velkou příďovou sluneční terasu s polštáři a prostorný kokpit, chráněný palubním přístřeškem, s pohodlným vnějším dřevěným stolem pro společné stolování a pohovkami s polštáři. Dále má velkou teakovou plaveckou plošinu s lezeckým žebříkem. Máme velmi vybavenou kuchyň s varnou deskou, lednicí a mikrovlnkou. Cena pronájmu nezahrnuje dodatečné náklady na palivo, kotviště a kuchyňku. Rádi Vám nabídneme aperitiv na uvítanou. Zde je několik užitečných informací: PŮL DNÍ: Odjezd v 9:00 návrat ve 13:00; Odjezd ve 14:00 návrat v 18:00. DENNÍ TRASY: Odlet z Palerma, lze zorganizovat jednodenní plavby mezi křišťálově čistými vodami této části Sicílie, včetně Mondella a Isola delle Femmine. Na požádání lze zorganizovat návštěvy Terrasini, San Vito Lo Capo, Scopello a přírodní rezervace Zingaro nebo Capo Zafferano. Je vhodné se nejprve dohodnout na itineráři pro vyčíslení nákladů na pohonné hmoty na základě destinace. EXTRA: APERITIF PŘI ZÁPADU SLUNCE: Usrkávejte sklenku vína nebo nealkoholického nápoje s nádhernými barvami západu slunce s pouze „šumem“ moře v pozadí. Velkolepý. Rádi Vám nabídneme brambůrky, slané předkrmy, olivy, sicilskou gastronomii a prosecco. Externě je možné rezervovat pouze aperitiv při západu slunce výběrem sazby "Západ slunce". Odjezd v 18:00 návrat ve 21:00. GALÉRA: Kuchyně zůstává v odpovědnosti hostů, je však možné požádat o doplnění paliva na palubě jako extra službu pro cestu, kterou je třeba dohodnout v době pronájmu. Pozn.: - Programy mohou podléhat změnám souvisejícím s povětrnostními podmínkami na moři a nezpochybnitelnými rozhodnutími kapitána; - Itineráře mohou být upraveny dle přání zákazníků. Pro více informací nebo pro vyžádání personalizované nabídky, která plně uspokojí vaše potřeby, nás neváhejte kontaktovat.

Imbarcazione ideale per escursioni giornaliere e per vivere il mare in pieno comfort. Spazi generosi e tanti optional per rendere la tua giornata di mare indimenticabile. L'imbarcazione è lunga poco più di 10 metri e può ospitare un totale di 8 persone a bordo, escluso l'equipaggio necessario per garantire la migliore esperienza a bordo. Dispone di un ampio prendisole a prua con cuscini e di uno spazioso pozzetto, riparato dalla tuga, con un ...

Imbarcazione ideale per escursioni giornaliere e per vivere il mare in pieno comfort. Spazi generosi e tanti optional per rendere la tua giornata di mare indimenticabile. L'imbarcazione è lunga poco più di 10 metri e può ospitare un totale di 8 persone a bordo, escluso l'equipaggio necessario per garantire la migliore esperienza a bordo. Dispone di un ampio prendisole a prua con cuscini e di uno spazioso pozzetto, riparato dalla tuga, con un comodo tavolo in legno esterno per mangiare in compagnia e divani con cuscineria. Inoltre, dispone di un'ampia plancetta in teak con scaletta di risalita. Disponiamo di una cucina molto attrezzata con piano cottura, frigoriferi e forno a microonde. Il prezzo del noleggio esclude i costi aggiuntivi del carburante, eventuali ormeggi e cambusa. Saremo lieti di offrivi un aperitivo di benvenuto. Di seguito alcune informazioni utili: MEZZE GIORNATE: Partenza ore 09:00 rientro ore 13:00; Partenza ore 14:00 rientro ore 18:00. ITINERARI GIORNALIERI: Partenza da Palermo si possono organizzare crociere in giornata tra le acque cristalline di questa parte della Sicilia fra cui Mondello ed Isola delle Femmine. Su richiesta si possono organizzare visite a Terrasini, San Vito Lo capo, Scopello e Riserva dello zingaro oppure Capo Zafferano. E' consigliato concordare prima l'itinerario per quantificare i costi del carburante in base alla destinazione. EXTRA: APERITIVO AL TRAMONTO: Sorseggiare un calice di vino o soft drink con i magnifici colori del tramonto con il solo "rumore" del mare come sottofondo. Magnifico. Saremo lieti di offrirvi chips di patate, stuzzichini salati, olive, gastronomia siciliana e prosecco. E' possibile prenotare esternamente il solo aperitivo al tramonto scegliendo la tariffa "Tramonto". Partenza ore 18:00 rientro ore 21:00. CAMBUSA: La cambusa resta a carico degli ospiti, è comunque possibile richiedere come servizio extra il rifornimento a bordo per il viaggio da concordare al momento del noleggio. NB: - I programmi possono subire delle variazioni legate alle condizioni meteo marine e alle insindacabili decisioni del comandante; - Gli itinerari si possono modificare a piacimento dei clienti. Per avere maggiori informazioni o per richiedere un'offerta personalizzata che possa soddisfare a pieno le vostre necessità non esitare a contattarci.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:00 / 16:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Cestovní motorová jachta)
Značka - Model
Rok výroby
2006
Povolená kapacita
8
Počet kajut
2
Počet lůžek
5
Počet toalet
1
Délka (m)
10,4
Šířka (m)
3,5
Ponor (m)
2
Motor
520hp (2 motory) - čtyřtakt
Typ paliva
Nafta
Kapacita paliva
300 L
Nádrž na sladkou vodu
200 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ano
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Porto di Palermo

Používání

Exkurzní den

Vybavení

Navigace

GPS
Sonar
Elektrický kotevní naviják
Autopilot
Příďový pomocný motor
VHF
Kompas

Hygiena

WC (1)
Teplá voda
Zásobník na sladkou vodu (200 l)
Koupelna (2)
Černá nádrž na vodu

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Ložní prádlo
Lehátko
Sprcha na palubě
Klimatizace
Rozkládací pohovka
Koupací platforma
Venkovní polštáře
Můstek
Ručníky
Venkovní lednička

Zábava

Schůdky
Venkovní reproduktory

Kuchyň

Vařič
Lednička
Mrazák
Dřez
Plynový vařič
Kávovar
Mikrovlnná trouba

Energie

Zásuvka 220V
USB zástrčka
Elektrický generator

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Včetně
Aperitivo al tramonto dalle 18:00 alle 21:00
/ půjčení

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 2 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Issac
Issac
Text byl přeložen automaticky
We had a wonderful boat ride with Salvatore through Samboat. Salvatore was a very experienced captain and he knew the area well. He took us to all the best beaches around Palermo, and we had a great time swimming and sunbathing, The boat was very clean and comfortable, and Salvatore was very friendly and accommodating. We would definitely recommend this boat ride to anyone visiting Palermo.
{{ commentTranslate }}
Linda
Linda
Text byl přeložen automaticky
Bellissima esperienza in un pomeriggio fantastico, con Salvatore molto disponibile e gentile con ottime capacità di Problem solving. Super consigliato.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Salvatore
Salvatore
Člen od 2023
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jednoho dne
Jakými jazyky se domluvíte: Itálie, Angličtina
Telefonní číslo

✓ ověřeno

E-mailová adresa

✓ ověřeno

Od
/ den
Zrušení zdarma