aresa 15E - 1974

Navrhl Nuno - Odpovídá do ~1 dní

aresa 15E - 1974

Pro

Navrhl Nuno - Odpovídá do ~1 dní

Osoby: 12
730 hp
14 m
1974
Se skipperem

Více o Oporto

Text byl přeložen automaticky

Porto je historická 46' jachta kotvící v přístavu Freixo, nejblíže centru Porta. Má tři kajuty, dvě koupelny, kuchyň, obývací pokoj vybavený chytrou televizí, wi-fi a tři vnější paluby: zastíněnou záďovou palubu, kde lze podávat jídla, flybridge a nádhernou příďovou palubu, kde si můžete užívat slunce a krajinu kolem. řeka Douro. Nabízíme okružní plavby po řece Douro, jsou k dispozici od jednoduché dvouhodinové prohlídky po městských mostech Porta ...

Porto je historická 46' jachta kotvící v přístavu Freixo, nejblíže centru Porta. Má tři kajuty, dvě koupelny, kuchyň, obývací pokoj vybavený chytrou televizí, wi-fi a tři vnější paluby: zastíněnou záďovou palubu, kde lze podávat jídla, flybridge a nádhernou příďovou palubu, kde si můžete užívat slunce a krajinu kolem. řeka Douro. Nabízíme okružní plavby po řece Douro, jsou k dispozici od jednoduché dvouhodinové prohlídky po městských mostech Porta až k ústí řeky až po vícedenní plavbu až k hranici Španělska, projíždějící nejstarší vinařskou oblastí na světě a pět zámků. Každý z výletů přizpůsobujeme tak, aby splnil přání našich hostů a zaručil nezapomenutelný námořní zážitek. V ceně rezervace je zahrnuto palivo na 4 hodiny plavby denně, posádka a welcome drinky. Na požádání zajistíme nápoje a jídla. Cena nezahrnuje náklady na zdymadla řeky.

Oporto is a vintage 46’ yacht docked at Freixo Marina, the closest to Porto’s city center. It has three cabins, two bathrooms, kitchen, living room equipped with smart tv, wi-fi, and three external decks: a shaded stern deck where meals can be served, flybridge and a magnificent bow deck to enjoy the sun and the landscape around the Douro River. We offer cruises along the Douro River, they are available from a simple two-hour tour along Porto’s city ...

Oporto is a vintage 46’ yacht docked at Freixo Marina, the closest to Porto’s city center. It has three cabins, two bathrooms, kitchen, living room equipped with smart tv, wi-fi, and three external decks: a shaded stern deck where meals can be served, flybridge and a magnificent bow deck to enjoy the sun and the landscape around the Douro River. We offer cruises along the Douro River, they are available from a simple two-hour tour along Porto’s city bridges down to the river’s mouth to a multiple day cruise up to the border of Spain, passing through the world’s oldest wine-demarcated region and by five locks. We customize each one of the trips to fulfill our guests’ wishes and guarantee an unforgettable nautical experience. In the booking price, it is included fuel for 4 hours of sailing per day, crew and welcome drinks. We can provide beverages and meals by request. The price does not include the costs of the river locks.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:00 / 18:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Trawler)
Značka - Model
Aresa - 15E
Rok výroby
1974
Povolená kapacita
12
Počet kajut
3
Počet lůžek
7
Délka (m)
14
Šířka (m)
3,9
Ponor (m)
5,8
Motor
730hp (2 motory) - čtyřtakt
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Porto
Sabrosa

Používání

Exkurzní den
Plavba
Rybaření

Vybavení

Navigace

GPS
Autopilot
VHF

Hygiena

WC
Sprcha
Teplá voda
Zásobník na sladkou vodu
Koupelna

Pohodlí

Stůl
Ložní prádlo
Wifi a internet
Lehátko
Sprcha na palubě

Kuchyň

Vařič
Lednička
Dřez

Zábava

TV

Energie

Zásuvka 220V
USB zástrčka

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Včetně
Fuel up to 4h of sailing
Povinné
Zdarma
Transfer from airport
/ den

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 2 komentářů

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Charles
Charles
Text byl přeložen automaticky
Nuno setup an incredible cruise for us up the Douro to the wine country and our skipper Diogo and first mate Pedro were the BEST!!! What a wonderful day cruise we had!!!
{{ commentTranslate }}
Astrid
Astrid
Text byl přeložen automaticky
It was perfect. We had a really nice time on the boat and the tour was incredibly nice.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Nuno
Nuno
Člen od 2019
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jednoho dne
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina, Španělština
Od
/ den