JBoats RIO MAR 615 - 2014

Navrhl Maria Luisa - Osvědčený majitel - Odpovídá do ~1h

JBoats RIO MAR 615 - 2014


Navrhl Maria Luisa - Odpovídá do ~1h

Osoby: 7
25 hp
6,2 m
2014
S nebo bez skippera

Více o Nadia

Text byl přeložen automaticky

JBoats Riomar 615 s 25 HP vnitřním motorem Mercury a kapacitou pro 7 osob, v Puerto Campomanes Marina Greenwich, Altea. Perfektní loď pro výlety s přáteli, se kterou strávíte nezapomenutelnou dovolenou. Je to pohodlná loď, snadno ovladatelná, elegantní, zábavná a se spoustou her. S touto lodí budete moci objevit ty nejskrytější zátoky a nabídne vám pohled na Altea, Calpe a okolní oblasti. Navíc je ideální pro rodiny s dětmi, které si na palubě mohou ...

JBoats Riomar 615 s 25 HP vnitřním motorem Mercury a kapacitou pro 7 osob, v Puerto Campomanes Marina Greenwich, Altea. Perfektní loď pro výlety s přáteli, se kterou strávíte nezapomenutelnou dovolenou. Je to pohodlná loď, snadno ovladatelná, elegantní, zábavná a se spoustou her. S touto lodí budete moci objevit ty nejskrytější zátoky a nabídne vám pohled na Altea, Calpe a okolní oblasti. Navíc je ideální pro rodiny s dětmi, které si na palubě mohou skvěle zaplavat a vychutnat si dobré jídlo. Nabízíme službu Skipper. Nestarejte se o zodpovědnost navigace a cestujících nebo o to, kde zakotvit, pokud si chcete užít den na moři se svými blízkými při opékání buřtů při opalování nebo provozování vodních sportů. Prostor příďového solária je prostorný a velmi pohodlný, vždy k dispozici bez nutnosti jakékoliv montáže a demontáže odpočívadla. Má stůl, takže si můžete kdykoli dát tapas nebo jíst. Kuriózní design této holandské lodi s teakovou podlahou dodává spolu s dřevěným kormidlem velmi zvláštní atmosféru, kde mohou děti i dospělí pořizovat zábavné fotografie pro nezapomenutelnou vzpomínku na den na moři. Má nový motor Mercury o výkonu 25 k s elektronickým vstřikováním a elektrickým startováním. Užijte si nezapomenutelný západ slunce na okouzlující lodi v menorském stylu za neuvěřitelnou cenu. Pro vaše pohodlí a klid vás budeme na lodi doprovázet při vyplutí a vjezdu do přístavu. Stejně tak k naplnění nádrže na čerpací stanici po návratu. Minimální požadovaná kvalifikace: PNB, kapitán základní navigace (délka větší než 6 metrů) Benzín Není součástí dodávky. Člun je dodáván s plnou nádrží a při návratu je doplňován na čerpací stanici přístavu. Spotřeba závisí na moři, větru, rychlosti a vzdálenosti: cca. 6 - 22 €. Záloha 500 € při dodání lodi. Pokud nedojde k poškození, je na konci navigace vrácen. MawiBoats má také další lodě, v závislosti na motoru, stylu a počtu lidí, kteří chtějí jít na palubu.

JBoats Riomar 615 con motor intra-borda Mercury de 25 CV y capacidad para 7 personas, en el Puerto Campomanes Marina Greenwich, Altea. Embarcación perfecta para salidas con amigos con el que pasarás unas vacaciones inolvidables. Es una embarcación cómoda, fácil de manejar, elegante, divertida y con mucho juego. Con este barco podrás descubrir las calas más recónditas, ofreciéndote una visión de Altea, Calpe y alrededores. Además, es ideal para ...

JBoats Riomar 615 con motor intra-borda Mercury de 25 CV y capacidad para 7 personas, en el Puerto Campomanes Marina Greenwich, Altea. Embarcación perfecta para salidas con amigos con el que pasarás unas vacaciones inolvidables. Es una embarcación cómoda, fácil de manejar, elegante, divertida y con mucho juego. Con este barco podrás descubrir las calas más recónditas, ofreciéndote una visión de Altea, Calpe y alrededores. Además, es ideal para familias con niños para que lo pasen en grande dándose un buen chapuzón y disfrutar de una buena comida a bordo. Ofrecemos el Servicio de Patrón. Despreocúpate de la responsabilidad de la navegación y de los pasajeros, o donde anclar si lo que quieres es disfrutar de un día de mar con los tuyos brindando mientras tomas el sol o haces deportes acuáticos. La zona de solárium de proa es amplia y muy cómoda, siempre disponible sin tener que realizar ningún montaje y desmontaje de zona de descanso. Dispone de una mesa para poder tomar unas tapas o comer en cualquier momento. El curioso diseño de este barco Holandés con suelo de teka da un aire muy peculiar junto con su timón de madera, donde niños y adultos, podrán realizar divertidas fotografías para un recuerdo inolvidable de un día en el mar. Dispone de un motor Mercury 25cv nuevo, con inyección electrónica y arranque eléctrico. Disfruta de una puesta de sol inolvidable en un barco estilo menorquina con encanto a un precio increíble. Para tu comodidad y tranquilidad, te acompañaremos en la embarcación a la salida y entrada a puerto. Igualmente, para llenar el depósito en la gasolinera cuando vuelvas. Titulación mínima requerida: PNB, Patrón de Navegación Básica (eslora superior a 6 metros) Gasolina No incluida. Se entrega el barco con el depósito lleno y a la vuelta se vuelve a llenar en la gasolinera del puerto. Consumo depende del mar, viento, velocidad y distancia: aprox. €6 - 22€. Fianza de 500€ a la entrega del barco. Se devuelve al finalizar la navegación si no hubiese daños. MawiBoats también dispone de otras embarcaciones, dependiendo del motor, estilo y número de personas que quieran ir a bordo.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Se skipperem
S doprovodnou osobou
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 18:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
JBoats - RIO MAR 615
Rok výroby
2014
Povolená kapacita
7
Délka (m)
6,2
Šířka (m)
1,9
Ponor (m)
0,5
Motor
25hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
33 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Puerto Campomanes Greenwich

Používání

Exkurzní den
Potápění

Slevová akce majitele

17 bře - 30 čvn 2024
-10%

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Lehátko
Venkovní polštáře
Bluetooth připojení
Cockpit teck
Teakový rošt

Zábava

Schůdky
Brýle, šnorchl, ploutve
Venkovní reproduktory
Držák na pruty

Navigace

VHF
Kompas

Kuchyň

Chladnička

Možnosti

Servicio de Limpieza final
Povinné
Zdarma
Supplément skipper
Časová rozmezí
/ půjčení
Od 1 den
/ den
Chalecos salvavidas para niños
Zdarma

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 13 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Yolanda
Yolanda
Text byl přeložen automaticky
Ha sido todo maravilloso, atención de 10 y todo perfecto. Repetiremos sin duda. Gracias a Luisa y Edgar , nuestro patrón.
{{ commentTranslate }}
Luis Miguel
Luis Miguel
Text byl přeložen automaticky
Todo correcto, sin problemas. Incluso Luisa se preocupó de buscarnos otro barco cuando unas horas antes de nuestra salida se estropeó el que teníamos reservado. Para repetir (y recomendar).
{{ commentTranslate }}
Adolfo
Adolfo
Text byl přeložen automaticky
Ha sido todo genial tuvimos un día muy bueno de navegación, el barco genial y María Luisa un encanto , totalmente recomendable.......
{{ commentTranslate }}
Ana
Ana
Text byl přeložen automaticky
Gracias a María Luisa y Edgar que nos hicieron pasar un día estupendo. Fuimos a Altea de despedida de soltera y para comenzar un día así de especial no hay otro plan como este. El trato, las facilidades y la atención no pudieron ser mejores!!!
{{ commentTranslate }}
Casilda
Casilda
Text byl přeložen automaticky
Todo perfecto. Gracias a Luisa, que nos hizo pasar un día maravilloso :)
{{ commentTranslate }}
Ángel Luis
Ángel Luis
Text byl přeložen automaticky
Fantástica! Gran navegante y mejor persona! Un placer
{{ commentTranslate }}
Grégory
Grégory
Text byl přeložen automaticky
La experiencia fue una maravilla! El barco esta muy bien para un paséo tranquillo en familia y el momento que hemos pasado con Luisa fue muy agradable. Muchas gracias Luisa. Un saludo.
{{ commentTranslate }}
Raquel
Raquel
Text byl přeložen automaticky
Pasamos un día genial, Luisa muy amable, nos lo explicó todo muy bien, sin duda volveremos a repetir.
{{ commentTranslate }}
Cristina
Cristina
Text byl přeložen automaticky
Experiencia inolvidable. Luisa es súper simpática y el barco es precioso. Repetiremos 100% seguro.
{{ commentTranslate }}
Francisco Javier
Francisco Javier
Text byl přeložen automaticky
Fenomenal, todo perfecto desde el primer momento. Volveríamos a repetir sin duda!! Gracias Luisa y Joan!!
{{ commentTranslate }}
Fanesa
Fanesa
Text byl přeložen automaticky
Muy buena comunicación. Barco muy chulo y bien cuidado. 100% recomendable
{{ commentTranslate }}
Alex
Alex
Text byl přeložen automaticky
What an excellent day we had! The contact between us and Luisa was exceptional and the skipper was 1st class
{{ commentTranslate }}
Boy
Boy
Text byl přeložen automaticky
We’ve had an amazing day! Thank you Luisa for the perfect service :)
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Maria Luisa
Maria Luisa
Osvědčený majitel
Člen od 2022
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Španělština, Angličtina
Od
/ den