Unico - 2023

Navrhl Helena - Osvědčený majitel - Odpovídá do ~1h

Unico - 2023

Pro

Navrhl Helena - Odpovídá do ~1h

Osoby: 10
250 hp
10 m
2023
Se skipperem

Více o Helena

Text byl přeložen automaticky

Helena je 10 m dlouhá loď s 250 CV vnitřním motorem a má k dispozici 10 míst. Loď je vybavena velkou markýzou, matracemi v přídi a zádi. V zadní části má velký stůl, kde se můžete v klidu najíst a napít, a také solárium pro relaxaci na slunci, má velmi velkou lednici. Je vybavena profesionálním ozvučením a také sonarem a sondou pro nalezení ryb. Je to velmi pohodlná a útulná loď, po které je radost se plavit. Je připraven pro všechny druhy aktivit, ...

Helena je 10 m dlouhá loď s 250 CV vnitřním motorem a má k dispozici 10 míst. Loď je vybavena velkou markýzou, matracemi v přídi a zádi. V zadní části má velký stůl, kde se můžete v klidu najíst a napít, a také solárium pro relaxaci na slunci, má velmi velkou lednici. Je vybavena profesionálním ozvučením a také sonarem a sondou pro nalezení ryb. Je to velmi pohodlná a útulná loď, po které je radost se plavit. Je připraven pro všechny druhy aktivit, jako je rybaření, šnorchlování, soukromé akce. Vždy s velmi profesionálním kapitánem a námořníkem, kteří mají na starosti bezpečnost a pohodu cestujících. Čekáme na vás v Puerto Marina, Benalmádena, abyste se zde plavili podél krásného pobřeží s lodí HELENA. Provozní doba je od 10:00 do 21:00. Odjezdy jsou organizovány od 2 hodin až po celý den. Odjezdy od 1 do 5 osob za 130 eur/hod. Odjezdy od 6 do 10 osob za 150 eur/hod. ****Při pronájmu na 4 a více hodin cena za hodinu klesá*** Zahrnuje otevřený bar Skipper and Sailor, bílé a červené víno Frisante, piva a nealkoholické nápoje. Zahrnuje také neomezené množství oliv a hranolků.

Helena es un barco de 10m de eslora con un Motor Intraborda de 250 CV Tiene a disposicion 10 Plazas. El barco esta equipado con Toldo amplio, Colchones en proa y en popa. En la parte de la popa tiene una Mesa grande donde se puede comer y beber a gusto y tambien un solarium para relajarse tomando el Sol. Dispone de una Nevera de hielo muy grande. Esta equipado con sistema de sonido profesional y tambien con Sonar y Sonda para encontrar ...

Helena es un barco de 10m de eslora con un Motor Intraborda de 250 CV Tiene a disposicion 10 Plazas. El barco esta equipado con Toldo amplio, Colchones en proa y en popa. En la parte de la popa tiene una Mesa grande donde se puede comer y beber a gusto y tambien un solarium para relajarse tomando el Sol. Dispone de una Nevera de hielo muy grande. Esta equipado con sistema de sonido profesional y tambien con Sonar y Sonda para encontrar a los peces. Es un Barco muy comodo y acogedor que da gusto navegando. Esta preparado para todos los tipos de actividades como Pesca, Snorkel, Eventos Privados. Siempre con un Capitan y un Marinero muy Profesionales que se encargan de la seguridad y el bienestar de los pasageros. Te esperamos en Puerto Marina, Benalmadena para ir a Navegar por las Bonitas Costas de aqui con el Barco HELENA. El horario es de 10:00 a 21:00. Se organizan salidas a partir de 2 horas hasta un dia entero. Salidas de 1 a 5 personas a 130 euros/hora. Salidas de 6 a 10 personas a 150euros/hora. ****Si se alquila 4 o mas horas el precio por hora baja*** Inlcuye Patron y Marinero, Vino Frizante blanco y tinto, Cervezas y refrescos barra abierta. Tambien inlcuye aceitunas y patatas fritas ilimitadas.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:00 / 21:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Flexibilní
Palivo
Včetně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Unico - Unico
Rok výroby
2023
Povolená kapacita
10
Počet kajut
1
Počet lůžek
4
Délka (m)
10
Šířka (m)
3,2
Ponor (m)
1
Motor
250hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Nafta
Kapacita paliva
500 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ano
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Puerto Marina Benalmadena

Používání

Exkurzní den
Plavba
Rybaření

Slevová akce majitele

01 bře - 30 dub 2024
-10%

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Wifi a internet
Lehátko
Venkovní polštáře
Bluetooth připojení
Venkovní lednička

Energie

Zásuvka 220V
USB zástrčka

Zábava

Schůdky
Vybavení pro rybaření
Brýle, šnorchl, ploutve
Venkovní reproduktory
Držák na pruty
Detektor ryb

Navigace

GPS
Sonar
VHF
AIS
Kompas
Bezpečnostní postroj
Radar

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Včetně

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 4 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Patricia
Patricia
Text byl přeložen automaticky
Thank you for a very nice experience, would totally recommend especially for bachelorette partys!
{{ commentTranslate }}
Mark
Mark
Text byl přeložen automaticky
Excellent. Best experience for all of us on the boat. Highly recommended
{{ commentTranslate }}
Juan
Juan
Text byl přeložen automaticky
Nos hicieron pasar una tarde increíble. Volvería a repetir y seguro que lo haremos 100%
{{ commentTranslate }}
Flavia
Flavia
Text byl přeložen automaticky
It was amazing! I would definitely recommend it to other people, especially Romanians traveling to Spain. He knows it’s way around and very dedicated and passionate about this! Very professional driver.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Helena
Helena
Osvědčený majitel
Člen od 2023
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Španělština, Angličtina
Od
/ den