sampa 740 - 2013

Navrhl Zorica - Odpovídá do ~1h

sampa 740 - 2013

Pro

Navrhl Zorica - Odpovídá do ~1h

Osoby: 12
150 hp
7,4 m
2013
Se skipperem

Více o Private Boat Tours Istria

Text byl přeložen automaticky

Nabízíme celodenní a půldenní výlety. Je důležité zdůraznit, že v našich cenách je již zahrnut kapitán a palivo. CELODENNÍ PROHLÍDKY: Trvají 6 hodin. Pohonné hmoty, skipper, welcome drinky (alko i nealko) jsou zahrnuty v ceně všech zájezdů. Dvě možnosti: Možnost 1: Rovinj + Limski kanal (Limský záliv) Začínáme z Fažany a vy si užijete panoramatický výhled na přírodní krásy ostrovů, pláží, mysů, jeskyní... jako soukromou prohlídku ji přizpůsobíme vašim ...

Nabízíme celodenní a půldenní výlety. Je důležité zdůraznit, že v našich cenách je již zahrnut kapitán a palivo. CELODENNÍ PROHLÍDKY: Trvají 6 hodin. Pohonné hmoty, skipper, welcome drinky (alko i nealko) jsou zahrnuty v ceně všech zájezdů. Dvě možnosti: Možnost 1: Rovinj + Limski kanal (Limský záliv) Začínáme z Fažany a vy si užijete panoramatický výhled na přírodní krásy ostrovů, pláží, mysů, jeskyní... jako soukromou prohlídku ji přizpůsobíme vašim potřebám a přáním . Můžete prozkoumat ostrovy, nebo se koupat v křišťálově modrém moři atd.. Projíždíme starým městem Rovinj a kocháme se panoramatickým výhledem na pobřežní město. Nachází se přímo na břehu. Pokračujeme k zátoce Lim, která je v zemi několik kilometrů dlouhá. Má krásnou, velkou vegetaci a je známý svým bohatstvím různých ryb, krabů atd. Varianta 2: Mys Kamenjak + ostrovy Mys Kamenjak je jednou z nejdiskutovanějších krás Chorvatska. Je plný skalnatých pláží, od kde se můžete opalovat a užívat si panoramatický výhled na přírodu, nebo pro milovníky adrenalinu můžete skákat z těch skal, které sahají až do výšky 15m.. vezmeme vás na ostrovy, z nichž nejextravagantnější je národní park Brijuni si můžete vychutnat panoramatický výhled. Samozřejmě, pokud máte nějaké přání, kdy jít k vodě, odpočívat, opalovat se atd., nasloucháme vašim potřebám a plníme je. PŮLDENNÍ PROHLÍDKA: Trvá 4 hodiny, včetně paliva a kapitána. Provedeme vás ostrovy Brijuni, abyste si užili výhled na náš národní park, a dovedeme vás do Modré jeskyně. Pak jím proplouváme, protože lodě nemohou proplouvat, a dorazíme na úžasné skryté pláže uvnitř jeskyně. Jsou zde také vyvýšená místa, kde si mohou odvážní hledači adrenalinu skočit, pokud si to přejí. Poté pokračujeme na nedaleké ostrovy a kocháme se pohledem na ruiny rakousko-uherského námořnictva a další. O vše se postaráme za vás, ale pokud máte nějaké konkrétní přání, přizpůsobíme naše cestování vašim preferencím :) Pokud máte zájem, dejte mi prosím vědět, pokud máte nějaké další dotazy, neváhejte se zeptat: ) Pro více informací o různých prohlídkách a cenách nás kontaktujte nebo si prohlédněte různé časové úseky!

We offer full day and half day tours. Its important to highlight that in our prices skipper and fuel is included already. FULL DAY TOURS: Lasts 6hours. Fuel, skipper, welcome drinks (alcoholic and non-alcoholic) are included in price for all tours. Two options: Option 1: Rovinj + Limski kanal (Lim bay) We start from Fazana and you enjoy panoramic view of natural beauty of islands, beaches, capes, caves... as its private tour, we tailor it ...

We offer full day and half day tours. Its important to highlight that in our prices skipper and fuel is included already. FULL DAY TOURS: Lasts 6hours. Fuel, skipper, welcome drinks (alcoholic and non-alcoholic) are included in price for all tours. Two options: Option 1: Rovinj + Limski kanal (Lim bay) We start from Fazana and you enjoy panoramic view of natural beauty of islands, beaches, capes, caves... as its private tour, we tailor it to your needs and wants. You can explore islands, or swim in crystal blue sea, etc.. we pass the old city of Rovinj and enjoy the panoramic view of coastal town. Its situated right on the shore. We continue next to Lim bay which is few kilometres long in the land. It has beautiful, big vegetation, and its known for its richness of different fishes, crabs, etc.. Option 2: Cape Kamenjak + islands Cape Kamenjak is one of the most talked beauties of the Croatia.. its full of rocky beaches, from where you can sunbath and enjoy panoramic view of nature, or for more of adrenaline seekers, you can jump from those rocks which go to up 15m in height.. we take you to islands, and most extravagant one is national park Brijuni of which you can enjoy panoramic view. Of course, if you have any wishes when to go to water, or rest, or sunbath, etc.we listen to your needs and fulfill them.. HALF DAY TOUR: It lasts 4 hours, with fuel and skipper included. We take you through the islands of Brijuni to enjoy the view of our national park and get you to the Blue Cave. Then we swim through it since boats can't pass, and we arrive at amazing hidden beaches inside the cave. There are also high places for brave adrenaline seekers to jump off if that's what they wish for. Afterward, we continue to nearby islands and enjoy the view of Austrian-Hungarian navy ruins, and more. We take care of everything for you, but if you have any specific wishes, we tailor our travel to suit your preferences :) If you're interested, please let me know, if you have any additional questions, please feel free to ask :) For more about different tours and prices, contact us or see different time slots!


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 21:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Zen
Palivo
Včetně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Sampa - 740
Rok výroby
2013
Povolená kapacita
12
Počet kajut
1
Počet lůžek
1
Počet toalet
1
Délka (m)
7,4
Šířka (m)
2,4
Ponor (m)
1,5
Motor
150hp (1 motor)
Typ paliva
Nafta
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Pula
Fažana-Fasana

Používání

Exkurzní den
Rybaření

Vybavení

Navigace

GPS

Hygiena

WC (1)
Koupelna (1)

Pohodlí

Stůl
Wifi a internet
Lehátko
Sprcha na palubě

Zábava

Schůdky
Vybavení pro rybaření
TV
Venkovní reproduktory

Energie

USB zástrčka

Kuchyň

Lednička
Mrazák
Dřez

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Včetně

Celkové hodnocení nájemců

3.5 - 2 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Stephan
Stephan
Text byl přeložen automaticky
Etwas mehr Bequemlichkeit an Bord hat uns gefehlt, der Skipper war freundlich und ging sofort auf unsere Wünsche ein.
{{ commentTranslate }}
Ines
Ines
Text byl přeložen automaticky
Getränke wurden erst während der Fahrt besorgt. Mussten die Anlegegebühr dafür selbst bezahlen. Mehr Zeit an der Lagune wäre schön gewesen.
{{ commentTranslate }}
Zorica
Zorica
Text byl přeložen automaticky
Yes, like when you rent a car, you need to pay for parking yourself, same with boat, you have to pay for docking (4.20€) as you wanted to go sightseeing the city as it was your personal decision to go see which is not in standard tour. We offer welcome drink to all our guest, while you took on your own multiple drinks, without asking skipper. After skipper's request to you to control your kids, you ignored it and let the kids to roam around the boat while he's driving, which was dangerous for them and they were distracting the skipper by playing around console while he was driving.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Zorica
Zorica
Člen od 2023
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina, Chorvatština, Němčina
Od
/ den
Zrušení zdarma