Abbate Primatist 34 - 1990

Abbate Primatist 34 - 1990


Navrhl Gianluca - Odpovídá do ~1h

Osoby: 6
520 hp
11 m
1990
Se skipperem

Více o Bruno Abbate Primatist 34

Text byl přeložen automaticky

Ideální loď pro vychutnání si vod pobřeží Amalfi, Cilenta a ostrova Capri. Hosté budou mít k dispozici CD rádio, elektrické WC, venkovní stůl, venkovní polštáře v kokpitu a přídi, mrazák, lednici a markýzu. Loď je ideální pro 6 osob (bez posádky), takže pohodlí je zaručeno pro všechny hosty. Cena zahrnuje kapitána, uvítací aperitiv, oběd (po dohodě se zákazníkem), závěrečný úklid lodi. Alkohol vyloučen (po dohodě se zákazníkem). Vyloučeno palivo; ...

Ideální loď pro vychutnání si vod pobřeží Amalfi, Cilenta a ostrova Capri. Hosté budou mít k dispozici CD rádio, elektrické WC, venkovní stůl, venkovní polštáře v kokpitu a přídi, mrazák, lednici a markýzu. Loď je ideální pro 6 osob (bez posádky), takže pohodlí je zaručeno pro všechny hosty. Cena zahrnuje kapitána, uvítací aperitiv, oběd (po dohodě se zákazníkem), závěrečný úklid lodi. Alkohol vyloučen (po dohodě se zákazníkem). Vyloučeno palivo; Cena se liší podle zvolené destinace; platba paliva v hotovosti při nástupu. Možno pronajmout na celý den nebo půl dne (ráno / odpoledne / večer s večeří na palubě) Možnost nalodění v Cetara. V ceně je zahrnuta bezplatná kyvadlová doprava ze stanice Salerno na místo nástupu. Pro ty, kteří do Marina d'Arechi přijedou autem, je v ceně zahrnuto celodenní parkování. Italiano Loď je motorový člun 11 metrů a 3,25 metrů široký s kapacitou 8 osob. Na palubě najdete: CD rádio, lednici, lednici, dvouplotýnkovou kuchyň, venkovní stůl a kompletní venkovní polštáře pro relaxaci v krásných vodách pobřeží Amalfi i mimo něj. Je možné provádět pouze denní výlety (bez přenocování na palubě). Existuje mnoho tras podél pobřeží Amalfi (z Cetara do Nerano), ostrov Capri a Punta Licosa (Cilento). Ceny se liší podle destinace. Cena zahrnuje: Skipper; uvítací nápoje; Oběd. Kromě paliva. Pro více informací kontaktujte. Je možné si pronajmout celý den nebo půl dne (ráno/odpoledne/večer s večeří na lodi). Možnost stravování v Cetara. V ceně je zahrnuta bezplatná kyvadlová doprava ze stanice Salerno na místo nástupu. Pro ty, kteří přijedou do Marina d'Arechi s autem, je v ceně zahrnuto celodenní parkování.

Imbarcazione ideale per godersi le acque della costiera amalfitana, del Cilento e dell’isola di Capri. Gli ospiti avranno a disposizione radio cd, wc elettrico, tavolo esterno, cuscineria esterna in pozzetto e a prua, ghiacciaia, frigo e tendalino. L'imbarcazione è perfetta per 6 persone (equipaggio escluso) così che il comfort è garantito per tutti gli ospiti. Nel prezzo sono inclusi skipper, aperitivo di benvenuto, pranzo (previo accordo con ...

Imbarcazione ideale per godersi le acque della costiera amalfitana, del Cilento e dell’isola di Capri. Gli ospiti avranno a disposizione radio cd, wc elettrico, tavolo esterno, cuscineria esterna in pozzetto e a prua, ghiacciaia, frigo e tendalino. L'imbarcazione è perfetta per 6 persone (equipaggio escluso) così che il comfort è garantito per tutti gli ospiti. Nel prezzo sono inclusi skipper, aperitivo di benvenuto, pranzo (previo accordo con il cliente), pulizia finale imbarcazione. Alcolici esclusi (previo accordo con il cliente). Carburante escluso; Il prezzo varia in base alla destinazione scelta; pagamento del carburante cash al momento dell’imbarco. È possibile noleggiare intera giornata o mezza giornata (mattino/pomeriggio/sera con cena a bordo) Possibilità di imbarco a Cetara. Compreso nel prezzo servizio navetta gratuito dalla stazione di Salerno al punto di imbarco. Per chi arriva a Marina d’Arechi munito di automobile, compreso nel prezzo parcheggio intera giornata. English The boat is a motorboat of 11 meters and 3.25 meters wide with a capacity of 8 people. On board you will find: CD radio, icebox, fridge, two-burner kitchen, outdoor table and complete outdoor cushions to relax in the beautiful waters of the Amalfi Coast and beyond. It is possible to make only daily trips (no overnight stay on board). There are numerous routes along the Amalfi Coast (from Cetara to Nerano), the island of Capri and Punta Licosa (Cilento). Prices vary by destination. The price includes: Skipper; Welcome drink; Lunch. Excluding fuel. Contact for more informations. It is possible to rent full day or half day (morning/afternoon/evening with dinner on board). Possibility of boarding in Cetara. Included in the price free shuttle service from Salerno station to the boarding point. For those arriving in Marina d'Arechi equipped with a car, included in the price full-day parking.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 18:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Cestovní motorová jachta)
Značka - Model
Abbate - Primatist 34
Rok výroby
1990
Povolená kapacita
6
Počet toalet
1
Délka (m)
11
Šířka (m)
3,3
Ponor (m)
1,5
Motor
520hp (2 motory) - čtyřtakt
Typ paliva
Nafta
Kapacita paliva
600 L
Nádrž na sladkou vodu
300 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Salerno

Používání

Exkurzní den

Vybavení

Navigace

GPS
Sonar
Elektrický kotevní naviják
Malý člun
VHF
Speedometer
Kompas

Hygiena

WC (1)
Sprcha
Zásobník na sladkou vodu (300 l)
Koupelna

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Lehátko
Sprcha na palubě
Parkování auta v místě pronájmu zdarma
Rozkládací pohovka
Koupací platforma
Venkovní polštáře
Můstek

Zábava

Schůdky
TV
Venkovní reproduktory
Detektor ryb

Kuchyň

Vařič
Lednička
Plynový vařič
Kávovar
Chladnička

Energie

Zásuvka 220V
USB zástrčka

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Včetně

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Wesley
Wesley
Text byl přeložen automaticky
We had a wonderful time with Gianluca. We had an elderly woman with us, so we messaged in advance to ask him to pick us up at the harbor in Maoiri (near Amalfi) and go directly to the Blue Grotto on Capri, which he did. His boat is clean, new upholstery, nice shade, and very fast, two big engines--we passed most boats on the way to Capri. Excellent seamanship, maneuvering. Highly recommended!
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Gianluca
Gianluca
Člen od 2022
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Itálie
Telefonní číslo

✓ ověřeno

Od
/ den
Zrušení zdarma