Saver 550 Open - 2016

Navrhl Angelo - Odpovídá do ~1 dní
Velmi nízká míra přijetí

Saver 550 Open - 2016


Navrhl Angelo - Odpovídá do ~1 dní

Osoby: 6
40 hp
5,5 m
2016
S nebo bez skippera

Více o Saver 550

Text byl přeložen automaticky

Nenechte si ujít tuto nezapomenutelnou příležitost... budete moci strávit fantastický den ve společnosti na pohodlném a prostorném plavidle s vynikajícím výkonem a velmi stabilní plavbou. Velká příďová sluneční terasa, která vám umožní užívat si slunce a navigaci, výsuvný stůl na oběd na palubě, stereo, záď stínící markýza a ledový nápoj s občerstvením na palubě. Je možné navštívit celé pobřeží Amalfi s jeho tisíci krásami, jeskyněmi, neobvyklými ...

Nenechte si ujít tuto nezapomenutelnou příležitost... budete moci strávit fantastický den ve společnosti na pohodlném a prostorném plavidle s vynikajícím výkonem a velmi stabilní plavbou. Velká příďová sluneční terasa, která vám umožní užívat si slunce a navigaci, výsuvný stůl na oběd na palubě, stereo, záď stínící markýza a ledový nápoj s občerstvením na palubě. Je možné navštívit celé pobřeží Amalfi s jeho tisíci krásami, jeskyněmi, neobvyklými plážemi, výběžky, zátokami, strmými útesy a křišťálově čistou vodou. Je také možné zakotvit a jít dolů a navštívit charakteristické vesnice na pobřeží, jako je Cetara, Amalfi, Positano atd. ... Vše, co chcete strávit nezapomenutelný den. Bude to fantastický zážitek. *** loď je nutné pronajmout buď s SKIPPEREM, nebo s možností DOPROVOD (kapitán na palubě, který nájemci umožňuje řídit loď)

Non perdere questa occasione indimenticabile… potrai passare una giornata fantastica in compagnia con un natante comodo e spazioso, con ottime prestazioni e navigabilità molto stabile. Ampio prendisole a prua che permette di godersi il sole e la navigazione, tavolino estraibile per un pranzo a bordo, stereo, tendalino ombreggiante a poppa e bibita ghiacciata con snack offerta a bordo. È possibile visitare tutta la costiera amalfitana con ...

Non perdere questa occasione indimenticabile… potrai passare una giornata fantastica in compagnia con un natante comodo e spazioso, con ottime prestazioni e navigabilità molto stabile. Ampio prendisole a prua che permette di godersi il sole e la navigazione, tavolino estraibile per un pranzo a bordo, stereo, tendalino ombreggiante a poppa e bibita ghiacciata con snack offerta a bordo. È possibile visitare tutta la costiera amalfitana con le sue mille bellezze, grotte, spiaggie insolite, promontori, insenature, scogliere a picco e acque cristalline. Inoltre è possibile anche attraccare e scendere a visitare i paesini caratteristici della costiera come Cetara, Amalfi, Positano ecc… Tutto ciò che si desidera per trascorrere una giornata indimenticabile. Sarà un esperienza fantastica. *** la barca va noleggiata o con SKIPPER oppure con l’opzione ACCOMPAGNATORE (skipper a bordo che permette al noleggiatore di pilotare la barca)


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
S doprovodnou osobou
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:30 / 17:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Zen
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Saver - 550 Open
Rok výroby
2016
Povolená kapacita
6
Délka (m)
5,5
Šířka (m)
2,2
Ponor (m)
0,5
Motor
40hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
50 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ano
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Salerno

Používání

Exkurzní den

Vybavení

Navigace

GPS
Sonar
Motor přídavného člunu

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Lehátko
Bluetooth připojení
Venkovní lednička

Zábava

Schůdky
Potápěčské vybavení
Detektor ryb

Energie

Zásuvka 220V

Možnosti

Supplément skipper
Časová rozmezí
/ půjčení
Od 1 den
/ den

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Rebecca
Rebecca
Text byl přeložen automaticky
Angelo gave us a wonderful experience as we were visiting Salerno. He showed us amazing places and made our day very personalized. He was so kind and even offered us food and drinks. We also looked into public cruises on the Amalfi Coast, and this was so much better! We LOVED Angelo and highly recommend him! If you have the opportunity to ride with Angelo, PLEASE DO!
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Angelo
Angelo
Člen od 2022
Procento odezvy: 83 %
Doba odezvy: do jednoho dne
Jakými jazyky se domluvíte: Itálie
Telefonní číslo

✓ ověřeno

Od
/ den
Zrušení zdarma