Jeanneau Merry Fisher 795 - 2019

Jeanneau Merry Fisher 795 - 2019

Pro

Navrhl Profesionální Partner - Odpovídá do ~2 dní

Osoby: 8
200 hp
7,5 m
2019
S nebo bez skippera

Více o Merry fisher

Text byl přeložen automaticky

Neváhejte a připojte se k nám na palubě krásného zbrusu nového Jeanneau Merry Fisher 795. Zcela nová loď vyrobená v roce 2019 se perfektně hodí pro ty, kteří ocení pohodlí a moderní design. Bez problémů se do něj vejde až 8 osob. Cestujte z jedné pláže na druhou, mezi ostrovy. Najděte nejkrásnější místa v této oblasti, pláže a zátoky s malými restauracemi, které podávají čerstvé ryby a místní speciality. Tato loď je plně vybavena vším, co potřebujete ...

Neváhejte a připojte se k nám na palubě krásného zbrusu nového Jeanneau Merry Fisher 795. Zcela nová loď vyrobená v roce 2019 se perfektně hodí pro ty, kteří ocení pohodlí a moderní design. Bez problémů se do něj vejde až 8 osob. Cestujte z jedné pláže na druhou, mezi ostrovy. Najděte nejkrásnější místa v této oblasti, pláže a zátoky s malými restauracemi, které podávají čerstvé ryby a místní speciality. Tato loď je plně vybavena vším, co potřebujete pro volný čas na moři (markýza, GPS, příďová terasa, jídelní stůl, sprcha, WC...) Loď má základnu v přístavu Sumartin na ostrově Brač (Střední Dalmácie). Bez ohledu na to, zda jste na ostrově Brač, Hvar nebo jakékoli jiné destinaci, tato loď vám může být okamžitě doručena. Oblékněte si oblečení a buďte připraveni vyrazit. Tento ostrov je považován za nejdelší a nejvýše položený ostrov v Chorvatsku. Plno nádherných památek, které můžete vidět a prozkoumat, takže se připravte na to, že budete ohromeni krásami přírody, které vás obklopují. Speciální nabídka: BYT ZDARMA V SUMARTINU! Pokud pojedete lodí do 28/06 nebo po 05/09. K dispozici apartmány pro 2 až 8 osob. Apartmány se nachází 50 metrů od kotviště lodi. Příplatky: Kapitán 70 euro/den Palivo Pokud máte zkušenosti s řízením lodi a platnou licenci, můžete si vzít loď sami. Pokud ne, můžete se nechat jedním z našich profesionálních kapitánů vzít na dovolenou vašich snů.

Feel free to join us on board of a beautiful brand new Jeanneau Merry Fisher 795. A completely new boat built in 2019, is a perfect match for those who appreciate the comfort and modern design. It can easily accommodate up to 8 people. Travel from one beach to another, between islands. Find the most beautiful places in this area, beaches, and coves with small restaurants serving fresh fish and local specialties. This boat comes fully equipped with ...

Feel free to join us on board of a beautiful brand new Jeanneau Merry Fisher 795. A completely new boat built in 2019, is a perfect match for those who appreciate the comfort and modern design. It can easily accommodate up to 8 people. Travel from one beach to another, between islands. Find the most beautiful places in this area, beaches, and coves with small restaurants serving fresh fish and local specialties. This boat comes fully equipped with everything you need for a stress-free time on the sea (awning, GPS, bow sundeck, dining table, shower, toilet... ) The boat is based in marina Sumartin on island Brač, (Middle Dalmatia). No matter if you are on Island Brač, Hvar or any other destination this boat can be delivered to you right away. Get your outfit on, and your ready to go. This island is considered the longest and most elevated island in Croatia. Full of wonderful sights to see and explore, so prepare yourself to be amazed by beauties of nature surrounding you. Special offer: APARTMENT GRATIS IN SUMARTIN! If you take the boat until 28/06 or after 05/09. Apartments available for 2 to 8 people. Apartments are situated 50 meters from the moorage place of the boat. Extra charges: Skipper 70 euro/day Fuel If you have experience in navigating a boat and a valid license, you can take a boat yourself. If no, you can let one of our professional skippers take you on a holiday of your dreams.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
08:30 / 18:30
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Vyjížďková amatérské rybaření / Kabinová jachta)
Značka - Model
Jeanneau - Merry Fisher 795 Více informací o tomto modelu
Rok výroby
2019
Povolená kapacita
8
Počet kajut
1
Počet lůžek
4
Délka (m)
7,5
Šířka (m)
2,6
Ponor (m)
0,8
Motor
200hp (1 motor) - čtyřtakt
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Sumartin
Makarska
Bol
Hvar
Stari Grad

Používání

Exkurzní den
Plavba

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Ložní prádlo
Lehátko
Sprcha na palubě
Parkování auta v místě pronájmu zdarma

Energie

USB zástrčka
Solární panel

Kuchyň

Lednička
Dřez

Zábava

Wakeboard
Schůdky
Nafukovací člun
Vodní lyže
Vybavení pro rybaření
Potápěčské vybavení
Brýle, šnorchl, ploutve
Paddleboard
TV
Venkovní reproduktory

Navigace

GPS
Sonar
Spinakr
Elektrický kotevní naviják
Motor přídavného člunu
Příďový pomocný motor
VHF

Hygiena

WC
Sprcha
Zásobník na sladkou vodu

Možnosti

Supplément skipper
/ den

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 2 komentářů

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Michael
Michael
Text byl přeložen automaticky
Velmi pěkný víkend rychle odpověděl na všechny otázky a profesionálně vypršel
Sehr schönes Wochenende schnell alle Fragen beantworten und professionell abgelaufen
Dirk
Dirk
Text byl přeložen automaticky
Super pronajímatel, moderní loď a velmi flexibilní schůzky. Termín jsme mohli změnit až 24 hodin před začátkem pronájmu v závislosti na počasí. Palivo by se také dalo vypočítat podle spotřeby s dobrým kurzem kuna euro (7,5 až 1 euro). Loď byla také doručena do našeho požadovaného přístavu (Tučepi). Skvělá obsluha... rádi znovu.
Super Vermieter, modernes Boot und sehr flexibel Terminvereinbarung. Wir konnten noch bis 24 Stunden vor Mietbeginn den Termin ändern entsprechend der Wetterlage. Sprit konnte auch nach Verbrauch berechnet werden mit einem guten Kuna Euro Kurs (7,5 zu 1 Euro). Boot wurde zudem an unseren Wunschhafen (Tucepi) zugestellt. Super Service...gerne wieder.

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Profesionální Partner
Profesionální Partner
Člen od 2019
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 83 %
Doba odezvy: do 2 dnů
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina
Od
/ den