Barqa Q20 - 2022

Navrhl Giulia - Odpovídá do ~1 dní

Barqa Q20 - 2022

Pro

Navrhl Giulia - Odpovídá do ~1 dní

Osoby: 7
40 hp
6 m
2022
S nebo bez skippera

Více o Barqa Q20

Text byl přeložen automaticky

Q20 vám nabízí možnost objevovat pobřeží z moře. Zátoky, zálivy, jaké jste ještě neviděli. Na palubě je vše připraveno, abyste si užili jedinečné chvíle se svými přáteli a rodinou. Loď je vybavena vším, co je nezbytné pro bezpečnost a potěšení našich zákazníků, i těch nejmenších. Je to ideální loď, jak strávit nádherný den na moři a na slunci ve společnosti rodiny a přátel, nebo se zúčastnit našich sugestivních výletů podél pobřeží Taorminy ...

Q20 vám nabízí možnost objevovat pobřeží z moře. Zátoky, zálivy, jaké jste ještě neviděli. Na palubě je vše připraveno, abyste si užili jedinečné chvíle se svými přáteli a rodinou. Loď je vybavena vším, co je nezbytné pro bezpečnost a potěšení našich zákazníků, i těch nejmenších. Je to ideální loď, jak strávit nádherný den na moři a na slunci ve společnosti rodiny a přátel, nebo se zúčastnit našich sugestivních výletů podél pobřeží Taorminy a našich výletů v zátoce. Loď si můžete pronajmout s jedním z našich kapitánů, nebo můžete plout samostatně. Ve skutečnosti, s motorem o výkonu 40 koňských sil, není vyžadován lodní průkaz. Loď má velké plochy na opalování a pohovky pro maximální relaxaci a zábavu. Polštáře jsou pohodlné a pohodlné. Našim zákazníkům je k dispozici pohodlná markýza, která nabídne stín během nejteplejších hodin dne! Najdete zde také sladkovodní sprchu a plavecký žebřík. Cena nezahrnuje: - náklady na kapitána - náklady na palivo - kuchyně Cena nezahrnuje dodatečné náklady na palivo. Kontaktujte mě na SamBoat a zarezervujte si tento krásný motorový člun a zažijte nezapomenutelné vzpomínky ve společnosti své rodiny a přátel! Budeme vám také k dispozici pro přizpůsobené požadavky.

La Q20 ti offre la possibilità di scoprire la costa dal mare. Insenature, baie come non le hai mai viste. A bordo è tutto pronto per farti assaporare momenti unici insieme ai tuoi amici e familiari. La barca è accessoriata di tutto ciò che è indispensabile alla sicurezza e al divertimento dei nostri Clienti, anche dei più piccoli. E' l'imbarcazione ideale per trascorrere una splendida giornata di mare e di sole in compagnia di familiari e amici, ...

La Q20 ti offre la possibilità di scoprire la costa dal mare. Insenature, baie come non le hai mai viste. A bordo è tutto pronto per farti assaporare momenti unici insieme ai tuoi amici e familiari. La barca è accessoriata di tutto ciò che è indispensabile alla sicurezza e al divertimento dei nostri Clienti, anche dei più piccoli. E' l'imbarcazione ideale per trascorrere una splendida giornata di mare e di sole in compagnia di familiari e amici, oppure per partecipare ai nostri suggestivi tour lungo la costa di Taormina e alle nostre escursioni nella baia. Puoi noleggiare la barca con un nostro skipper, oppure puoi navigare in autonomia. Infatti, avendo un motore di 40 cavalli, non è necessaria la patente nautica. La barca dispone di ampi spazi prendisole e divanetti per massimo relax e divertimento. La cuscineria è comoda e confortevole. A disposizione dei nostri clienti un comodo tendalino offrirà ombra durante le ore più calde della giornata! Troverete anche la doccia di acqua dolce e la scaletta bagno. Nel prezzo è escluso: - il costo dello skipper - il costo del carburante - cambusa Nel prezzo non è incluso il costo aggiuntivo del carburante. Contattatemi su SamBoat per prenotare questa bellissima barca a motore e vivere ricordi indimenticabili in compagnia della vostra famiglia e dei vostri amici! Saremo a tua disposizione anche per richieste personalizzate.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera Licence není vyžadována
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:30 / 17:30
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Barqa - Q20
Rok výroby
2022
Povolená kapacita
7
Délka (m)
6
Šířka (m)
2,4
Ponor (m)
0,3
Motor
40hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
60 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Taormina
Giardini-Naxos

Používání

Exkurzní den

Vybavení

Hygiena

Sprcha
Koupelna (1)

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Lehátko
Sprcha na palubě
Koupací platforma
Venkovní polštáře
Bluetooth připojení

Zábava

Schůdky
Brýle, šnorchl, ploutve
Venkovní reproduktory

Navigace

Motor přídavného člunu

Energie

USB zástrčka

Možnosti

Supplément skipper
Časová rozmezí
/ půjčení
Od 1 den
/ den
Kit Aperitivo a bordo
/ půjčení
Asciugamano
/ půjčení / osobu
Servizio Pick-up in Hotel
/ půjčení / osobu
ghiacciaia
/ půjčení

Celkové hodnocení nájemců

4.5 - 2 komentářů

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Mark
Mark
Text byl přeložen automaticky
Fantastic - we rented the boat for 4 hours and had a great time along the coast. Booking and renting was really straightforward.
{{ commentTranslate }}
Grégoire
Grégoire
Text byl přeložen automaticky
La location du bateau s'est bien passé. Le bateau est de très bonne qualité. Les explications sont brèves mais la législation ne prévoit pas de licence pour les moins de 40 cc. Petit bémol : la communication, le loueur ne répond pas par mail ni par la plate-forme Samboat. il faut donc les contacter par sms ou appel.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Giulia
Giulia
Člen od 2022
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 83 %
Doba odezvy: do jednoho dne
Jakými jazyky se domluvíte: Itálie, Angličtina, Francouzština
Od
/ den
Zrušení zdarma