Capelli Cap 20 - 2018

Navrhl Darko - Osvědčený majitel - Odpovídá do ~1h

Capelli Cap 20 - 2018

Pro

Navrhl Darko - Odpovídá do ~1h

Osoby: 7
115 hp
6,1 m
2018
S nebo bez skippera

Více o capelli cap 20 marine

Text byl přeložen automaticky

Cap 20 je malá loď, která pochází ze slavné italské rodiny jménem Capelli. Je to směs pohodlí a vynikajícího výkonu. Na svou velikost 6,10 m má velkou sluneční terasu vpředu a přídavnou sluneční terasu vzadu, díky čemuž je ideální pro užívání si slunce v teplých letních dnech. Cap 20 je vhodný pro 7 cestujících a díky svému otevřenému prostoru a bezpečnostním prvkům je ideální pro rodiny s dětmi, skupiny přátel, rybaření, vodní sporty nebo prostě ...

Cap 20 je malá loď, která pochází ze slavné italské rodiny jménem Capelli. Je to směs pohodlí a vynikajícího výkonu. Na svou velikost 6,10 m má velkou sluneční terasu vpředu a přídavnou sluneční terasu vzadu, díky čemuž je ideální pro užívání si slunce v teplých letních dnech. Cap 20 je vhodný pro 7 cestujících a díky svému otevřenému prostoru a bezpečnostním prvkům je ideální pro rodiny s dětmi, skupiny přátel, rybaření, vodní sporty nebo prostě jen pro zábavu na krásném pobřeží Jaderského moře a jeho mnoha ostrovech jako Drvenik, Šolta, Brač. … Je uveden na trh přívěsným motorem Yamaha F115 HP, který je velmi ekonomický a poskytuje velmi nízkou spotřebu paliva. Tato loď vám poskytuje nejlepší poměr mezi cenou a tím, co dostanete. Je k dispozici k pronájmu v oblastech Trogir, Split, Šolta, Brač, Primošten a další.

The Cap 20 is a small boat which comes from famous Italian family called Capelli. It is a compound of comfort and excellent performance. For its size of 6,10 m it has big sundeck in the front and additional sundeck in the back which makes it perfect for enjoying the sun in warm summer days. Cap 20 is suitable for 7 passengers, and according to its open space and security features, it is ideal for families with children, friend groups, fishing, ...

The Cap 20 is a small boat which comes from famous Italian family called Capelli. It is a compound of comfort and excellent performance. For its size of 6,10 m it has big sundeck in the front and additional sundeck in the back which makes it perfect for enjoying the sun in warm summer days. Cap 20 is suitable for 7 passengers, and according to its open space and security features, it is ideal for families with children, friend groups, fishing, water sports or simply enjoying in beautiful Adriatic coast and its many islands like Drvenik, Šolta, Brač… It is launched by Yamaha F115 HP outboard engine which is very economic and provides very small consumption of fuel. This boat gives you the best ratio between price and what you get. It is available for rent in the areas of Trogir, Split, Šolta, Brač, Primošten and others.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Se skipperem
S doprovodnou osobou
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 18:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Capelli - Cap 20
Rok výroby
2018
Povolená kapacita
7
Délka (m)
6,1
Šířka (m)
2,4
Ponor (m)
0,6
Motor
115hp (1 motor) - čtyřtakt
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Trogir

Používání

Exkurzní den
Plavba
Vodní sporty
Rybaření

Vybavení

Pohodlí

Lehátko
Sprcha na palubě

Energie

Zásuvka 220V

Kuchyň

Lednička

Zábava

Wakeboard
Schůdky
Nafukovací člun
Vodní lyže
Vybavení pro rybaření
Brýle, šnorchl, ploutve
Venkovní reproduktory

Navigace

GPS
Sonar
Motor přídavného člunu

Možnosti

Supplément skipper
/ den
water skiis
/ půjčení
water tube
/ půjčení
wakeboard
/ půjčení

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Cyril
Cyril
Text byl přeložen automaticky
Everything was perfect, Ivan and Darko are very kind, available and willing to help and advise. The boat was great (Cap20), the price really reasonable, and starting from Trogir is convenient. I warmly recommend.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Darko
Darko
Osvědčený majitel
Člen od 2019
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina
Od
/ den