Nireus Elegance - 2021

Navrhl Alexandros - Osvědčený majitel - Odpovídá do ~1h

Nireus Elegance - 2021

Pro

Navrhl Alexandros - Odpovídá do ~1h

Osoby: 7
200 hp
6,5 m
2021
S nebo bez skippera

Více o PREMIUM Private Cruise Up to 7 People

Text byl přeložen automaticky

Tento luxusní motorový člun je vybaven výkonným přívěsným motorem Yamaha o výkonu 200 HP, který nabízí vzrušující zážitek při prozkoumávání krásného pobřeží ostrova Zakynthos. Nejen to, ale také si užijete exkluzivní design interiéru, který kombinuje pohodlí a styl pro skutečně nezapomenutelnou cestu. Jedinečný poutavý design Ideální pro rodiny a skupiny přátel. Možnosti prohlídky Délka prohlídky se může mírně lišit v závislosti na počtu požadovaných ...

Tento luxusní motorový člun je vybaven výkonným přívěsným motorem Yamaha o výkonu 200 HP, který nabízí vzrušující zážitek při prozkoumávání krásného pobřeží ostrova Zakynthos. Nejen to, ale také si užijete exkluzivní design interiéru, který kombinuje pohodlí a styl pro skutečně nezapomenutelnou cestu. Jedinečný poutavý design Ideální pro rodiny a skupiny přátel. Možnosti prohlídky Délka prohlídky se může mírně lišit v závislosti na počtu požadovaných zastávek ke koupání, povětrnostních podmínkách nebo zda se během cesty zastavíte na oběd v taverně. Plavba kolem ostrova Zakynthos – 7/8 hodin •Ztroskotání a Modré jeskyně – 4 hodiny •Modré jeskyně a pláž Xygia – 4 hodiny •Želví ostrov a jeskyně Keri – 6 hodin Na kterékoli z těchto prohlídek je možné se zastavit na oběd. váš kapitán si je vědom, že to chcete udělat. Další plavecké zastávky a zastávky na focení lze provést kdykoli, prohlídka může být přizpůsobena tak, aby vám vyhovovala, takže jakékoli požadavky sdělte svému kapitánovi. V ceně: Anglicky mluvící kapitán Plné pojištění Cool Box s vodou S sebou: Ručníky na opalování Nápoje/svačiny Nabitý mobilní telefon/fotoaparát Šnorchly Důležité informace Maximální počet cestujících - 7 - Pokud se chcete zastavit na oběd v taverně, informujte prosím svého kapitána. Prosím, informujte svého kapitána, pokud budete potřebovat pomoc kdykoli během cesty. Možnost platby v hotovosti při příjezdu – člen našeho týmu se s vámi setká v den vašeho příjezdu na Zakynthos ve vašem hotelu, vyzvedne platbu v hotovosti a potvrdí vaši rezervaci.

This luxury speedboat is equipped with a powerful 200HP Yamaha outboard, offering a thrilling experience as you explore the beautiful coastline of Zakynthos. Not only that, but you’ll also enjoy an exclusive interior design, combining both comfort and style for a truly unforgettable journey. A unqiue eye catching design Perfect for families and group of friends. Tour Options The length of the tour may vary slightly depending on number of ...

This luxury speedboat is equipped with a powerful 200HP Yamaha outboard, offering a thrilling experience as you explore the beautiful coastline of Zakynthos. Not only that, but you’ll also enjoy an exclusive interior design, combining both comfort and style for a truly unforgettable journey. A unqiue eye catching design Perfect for families and group of friends. Tour Options The length of the tour may vary slightly depending on number of swimming stops requested, the weather conditions or if you stop for lunch at a taverna during the trip. Cruise Around Zakynthos Island - 7/8 hours •Shipwreck & Blue Caves - 4 hours •Blue Caves & Xygia Beach - 4 hours •Turtle Island & Keri Caves - 6 hours It is possible to stop for lunch on any of these tours please just make your captain aware you wish to do this. Additional swimming stops and photos stops can be made at any time, the tour can be tailored to suit you so please make any requests to your captain. Included: English Speaking Captain Full Insurance Cool Box with Water Bring along: Suncream Towels Drinks/Snacks Charged Mobile Phone/Camera Snorkels Important information Maximum Passengers - 7 - Please make your captain aware if you would like to stop for lunch at a taverna. Please make you captain aware if you require any assistance at any point during the trip. For cash on arrival payment option - a member of our team will meet you on your arrival day in Zakynthos at your hotel to collect cash payment and confirm your booking.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
S doprovodnou osobou
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 17:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Zen
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Nireus - Nireus Elegance
Rok výroby
2021
Povolená kapacita
7
Počet kajut
1
Počet lůžek
1
Délka (m)
6,5
Šířka (m)
2,5
Ponor (m)
0,5
Motor
200hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Zakynthos
Tsilivi
Zakynthos (Island)
Alikanás
Volímai
Vasilikós
Argási

Používání

Exkurzní den
Plavba

Vybavení

Energie

USB zástrčka

Pohodlí

Lehátko
Sprcha na palubě
Koupací platforma
Venkovní polštáře
Bluetooth připojení

Možnosti

Supplément skipper
/ půjčení

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 2 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Chris
Chris
Text byl přeložen automaticky
Great trip!
{{ commentTranslate }}
Alexandros
Alexandros
Text byl přeložen automaticky
thank you Chris! We hope to see you again next summer!
{{ commentTranslate }}
Gregory
Gregory
Text byl přeložen automaticky
nous avons réservé un bateau avec skipper via cette compagnie et nous n’avons pas été déçu. le service est professionnel. la communication est parfaite. ponctualité, de bons renseignements. tout était facile. Nous avons sollicité un arrêt pour déjeuner et le skipper nous a emmené dans un restaurant en bord de mer qui était magnifique. je recommande cette compagnie. Les échanges sont en anglais.
{{ commentTranslate }}
Alexandros
Alexandros
Text byl přeložen automaticky
Thank you Gregory for your very nice words. We are very happy you had a great experience cruising with us. hope to see you again next summer!
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Alexandros
Alexandros
Osvědčený majitel
Člen od 2019
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina, Itálie, Řecko
Od
/ den