Quicksilver Activ 505 Open - 2021

Navrhl Ivan - Osvědčený majitel - Odpovídá do ~1h

Quicksilver Activ 505 Open - 2021

Pro

Navrhl Ivan - Odpovídá do ~1h

Osoby: 5
60 hp
5,1 m
2021
S nebo bez skippera

Více o Ivan

Text byl přeložen automaticky

Quicksilver 505 Activ Open je malý motorový člun pro strávení příjemné chvíle s přepravou až šesti cestujících. Díky rychlému trupu umožňuje jednodenní výlety nebo plavbu po pobřeží chráněnou před větrem a sprejem za elegantně tvarovaným sklem čelního skla. Sedadla s polštáři, opěradly a opěrkami hlavy tvoří půlkruh kolem polohy kormidla se dvěma sedadly, s lodí se snadno manipuluje, řídí, udržuje a přepravuje. Nachází se v blízkosti Trogiru, ...

Quicksilver 505 Activ Open je malý motorový člun pro strávení příjemné chvíle s přepravou až šesti cestujících. Díky rychlému trupu umožňuje jednodenní výlety nebo plavbu po pobřeží chráněnou před větrem a sprejem za elegantně tvarovaným sklem čelního skla. Sedadla s polštáři, opěradly a opěrkami hlavy tvoří půlkruh kolem polohy kormidla se dvěma sedadly, s lodí se snadno manipuluje, řídí, udržuje a přepravuje. Nachází se v blízkosti Trogiru, můžete navštívit ostrov Čiovo a najít nějakou skrytou zátoku, užívat si slunce po celý den a objevovat jadranské podsvětí se svým šnorchlovacím vybavením. Tato loď je přímo navržena pro vás, pokud máte rádi jízdu, rybaření, vodní lyžování nebo každodenní plavby! Mějte prosím na paměti, že palivo není zahrnuto v ceně, nájemce přebírá loď s plnou nádrží a vrací ji s plnou nádrží. Nájemce musí mít platné povolení k plavbě, pokud si chcete pronajmout bez kapitána a potřebujete-li kapitána, cena je 80 euro za den, platí se v přístavu. Pokud potřebujete více informací, kontaktujte mě prosím přes Samboat.

Quicksilver 505 Activ Open is a small motorboat for spending a pleasant time carrying up to six passengers. With its fast hull allow day trips or coastal cruising sheltered from the wind and spray behind an elegantly shaped glass windscreen. The seats with cushions, backrests and headrests form a semicircle around the double-seat helm position, the ship is easy to handle and drive, maintain and transport. Located close to Trogir,you can visit ...

Quicksilver 505 Activ Open is a small motorboat for spending a pleasant time carrying up to six passengers. With its fast hull allow day trips or coastal cruising sheltered from the wind and spray behind an elegantly shaped glass windscreen. The seats with cushions, backrests and headrests form a semicircle around the double-seat helm position, the ship is easy to handle and drive, maintain and transport. Located close to Trogir,you can visit island Čiovo and find some hidden bay, enjoy the sun all day and discover Adriatic underworld with your snorkelling equipment. This boat is absolutely designed for you if you enjoy driving, fishing, water skiing or daily cruising! Please, keep in mind that fuel is not included in price, tenant takes over the boat with a full tank and returns it with full tank. Renter must possess a valid boating permit, if you want to rent without a skipper and if you need skipper, price is 80 euro per day paid in the harbor. If you need more information, please contact me via Samboat.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Se skipperem
S doprovodnou osobou
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 18:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Flexibilní
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Quicksilver - Activ 505 Open Více informací o tomto modelu
Rok výroby
2021
Povolená kapacita
5
Počet kajut
1
Počet lůžek
1
Délka (m)
5,1
Šířka (m)
2,1
Ponor (m)
0,4
Motor
60hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
60 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ano
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Trogir
Poljica
Rogoznica
Primošten
Vinišće
Sevid
Marina (City)
Donji Seget
Seget Vranjica
Okrug Gornji
Okrug Donji

Používání

Exkurzní den
Plavba
Vodní sporty
Potápění

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Lehátko
Sprcha na palubě

Zábava

Schůdky

Navigace

Motor přídavného člunu
Ochranná síť
Speedometer

Možnosti

Supplément skipper
Od 1 den
/ den

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 3 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Emmanuele
Emmanuele
Text byl přeložen automaticky
Nessun problema
{{ commentTranslate }}
Romain
Romain
Text byl přeložen automaticky
Vynikající služby od Ivana a jeho týmu, loď je velmi prostorná, doporučuji!
Excellent service de Ivan et son équipe, le bateau est très spacieux, je recommande!
Lena
Lena
Text byl přeložen automaticky
Měli jsme ten nejúžasnější den od ses s Dennisem jako kapitánem! Věděl, kam nás má vzít, měli jsme čas si zaplavat ve velké krásné vodě a zastavili se na oběd! Skvělý den Děkuji!
We had the most wonderfull Day by ses, with Dennis as a captain! He knew where to take us, we had time to swim in the great beautiful water, and stopped for lunch! A great Day Thank u!

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Ivan
Ivan
Osvědčený majitel
Člen od 2019
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina
Od
/ den