Jeanneau Cap Camarat 7.5 CC Serie 2 - 2019

Navrhl Ivan - Osvědčený majitel - Odpovídá do ~1h

Jeanneau Cap Camarat 7.5 CC Serie 2 - 2019

Pro

Navrhl Ivan - Odpovídá do ~1h

Osoby: 12
250 hp
7,5 m
2019
Se skipperem

Více o Jeanneau Cap Camarat 7.5 CC

Text byl přeložen automaticky

Jeanneau Cap Camarat 7.5 je vybaven výkonným přívěsným motorem Yamaha 250 HP, který zajišťuje vynikající zážitek z jízdy při mírné spotřebě paliva zároveň. Se zkoseným trupem ve tvaru V člun bez námahy zvládá i náročné mořské podmínky a je ideální pro vodní lyžování, rybaření a křižování. Co opravdu zapůsobí, je dokonalá plavební způsobilost trupu, který hladce překročí každou vlnu. Pokud hledáte dokonalou kombinaci výkonu a pohodlí v Jeanneau 7.5 ...

Jeanneau Cap Camarat 7.5 je vybaven výkonným přívěsným motorem Yamaha 250 HP, který zajišťuje vynikající zážitek z jízdy při mírné spotřebě paliva zároveň. Se zkoseným trupem ve tvaru V člun bez námahy zvládá i náročné mořské podmínky a je ideální pro vodní lyžování, rybaření a křižování. Co opravdu zapůsobí, je dokonalá plavební způsobilost trupu, který hladce překročí každou vlnu. Pokud hledáte dokonalou kombinaci výkonu a pohodlí v Jeanneau 7.5 je ten, ke kterému se budete určitě vždy vracet.

Jeanneau Cap Camarat 7.5 comes equipped with a powerful Yamaha 250 HP outboard engine that assures an excellent driving experience with moderate fuel consumption at the same time. With a tapered V-shaped hull, the boat effortlessly handles even challenging sea conditions and is ideal for waterskiing, fishing, and cruising. What really impresses is the perfect seaworthiness of the hull, which smoothly crosses every wave. If you’re looking for the ...

Jeanneau Cap Camarat 7.5 comes equipped with a powerful Yamaha 250 HP outboard engine that assures an excellent driving experience with moderate fuel consumption at the same time. With a tapered V-shaped hull, the boat effortlessly handles even challenging sea conditions and is ideal for waterskiing, fishing, and cruising. What really impresses is the perfect seaworthiness of the hull, which smoothly crosses every wave. If you’re looking for the perfect combination of performance and comfort in the Jeanneau 7.5 is the one you will surely always come back to.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 18:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Flexibilní
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Jeanneau - Cap Camarat 7.5 CC Serie 2 Více informací o tomto modelu
Rok výroby
2019
Povolená kapacita
12
Počet kajut
1
Délka (m)
7,5
Šířka (m)
2,5
Ponor (m)
2
Motor
250hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
300 L
Nádrž na sladkou vodu
80 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ano
Umístění
Mrtvá váha
Záchranné vybavení
Offshore
Další možné odjezdy
ACI Marina Split
Trogir

Používání

Exkurzní den
Plavba
Rybaření
Potápění

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Lehátko
Sprcha na palubě
Parkování auta v místě pronájmu zdarma

Energie

USB zástrčka

Zábava

Schůdky
Brýle, šnorchl, ploutve
Venkovní reproduktory

Navigace

GPS
Sonar
Motor přídavného člunu
Speedometer
Kompas

Hygiena

Sprcha
Zásobník na sladkou vodu (80 l)

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Od 1 den
/ den

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 4 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Plaopen
Plaopen
Text byl přeložen automaticky
We had an absolutely superb experience with the service! We requested an island hopping adventure away from the crowds, and our skipper, Ivan, exceeded all expectations. He took us to numerous secluded spots in Brac and Solta Island making it a memorable journey.
{{ commentTranslate }}
Javier
Javier
Text byl přeložen automaticky
Není co namítat. Ivan, kapitán, byl přesný, vzal nás do několika krásných zátok, abychom si zaplavali, a rezervoval nám stůl k jídlu v Pakleni. Pohodlná loď (byli jsme jen 4 v lodi pro 12) a v dobrém stavu. Šli jsme také do krásné zátoky, kde byla potopená výletní loď a muž, který se k lodím blíží s malou loďkou a připravuje to nejhorší mojito, jaké si dokážete představit, za pouhých 10 EUR.
Nada que objetar. Ivan, el patrón, fue puntual, nos llevó a un par de calas preciosas para nadar y nos reservó mesa para comer en Pakleni. Barco cómodo (éramos sólo 4 en barco para 12) y en buenas condiciones. También fuimos a una bonita cala donde había un barco de recreo hundido y un señor que se acerca a los barcos con un botecito y prepara por sólo 10 € el peor mojito que te puedas imaginar.
Marius
Marius
Text byl přeložen automaticky
Zažili jsme spoustu zábavy. Předání bylo snadné a přímočaré. Plynová nádrž byla plná a potřebovali jsme asi 150 l 280 l na den s velkou rychlostí :). Nakonec jsme dotankovali benzín a předali loď.
We had a lot of fun. The handover was easy and straight forward. The gas tank was full and we needed about 150L of 280L for a day with a lot of speeding :). In the end we filled up the gas and handed over the boat.
Gregor
Gregor
Text byl přeložen automaticky
Wie bereits im letzten Jahr haben wir von Ivan ein tolles Boot gechartert. Der Service, die Kommunikation und die Abwicklung wie bereits im Vorjahr PERFEKT. Vielen Dank wir kommen gerne wieder !
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Ivan
Ivan
Osvědčený majitel
Člen od 2019
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina
Od
/ den