Jeanneau Sun Odyssey 44i - 2009

Jeanneau Sun Odyssey 44i - 2009

Pro


Osoby: 8
Kajuty: 4
13,8 m
2009
S nebo bez skippera

Více o Flora Mirabilis

Text byl přeložen automaticky

Nabízíme k pronájmu Sun Odyssey 44i z roku 2009 s odletem z Álimos. Flora Mirabilis je plachetnice dokonale přizpůsobená pro všechny půjčovny. S touto plachetnicí se velmi příjemně manipuluje na týdenní i více plavbu. Loď má 4 kajuty s veškerým komfortem a kapacitou 8 osob. S celkovou délkou 13 metrů bude vaším nejlepším spojencem pro strávení výjimečné dovolené na vodě v okolí Álimos. Tato loď je vybavena hlavní plachtou Full batten a Furling genoa. ...

Nabízíme k pronájmu Sun Odyssey 44i z roku 2009 s odletem z Álimos. Flora Mirabilis je plachetnice dokonale přizpůsobená pro všechny půjčovny. S touto plachetnicí se velmi příjemně manipuluje na týdenní i více plavbu. Loď má 4 kajuty s veškerým komfortem a kapacitou 8 osob. S celkovou délkou 13 metrů bude vaším nejlepším spojencem pro strávení výjimečné dovolené na vodě v okolí Álimos. Tato loď je vybavena hlavní plachtou Full batten a Furling genoa. Má následující vybavení: Auto-pilot, Bow thruster, Reproduktory, Palubní sprcha. Zveme vás, abyste si vyžádali cenovou nabídku přímo prostřednictvím platformy, ozveme se vám s našimi nejlepšími nabídkami. ZAHRNUTO: Ložní prádlo a ručníky, voda/plné nádrže, plyn na vaření, poplatky za kotvení za 1. a poslední noc pronájmu. VYLOUČENO: přívěsný motor. POTŘEBNÁ LICENCE NA LODĚ: Mezinárodní licence pro plachetní jachtu, pobřežní vody nebo pobřežní nebo otevřené moře nebo oceán. INFORMACE O MÍSTNÍ OBLASTI: Alimos marina je velký přístav velmi blízko as přímou dopravou na mezinárodní letiště v Aténách. Také velmi blízko centra Atén.

We offer for rent a Sun Odyssey 44i of 2009 departing from Álimos. Flora Mirabilis is a sailboat perfectly adapted for all rentals. This sailboat is very pleasant to handle for a week cruise or more. The boat has 4 cabins with all comfort and a capacity of 8 people. With an overall length of 13 meters, it will be your best ally to spend an exceptional vacation on the water in the surroundings of Álimos This boat is equipped with a Full batten mainsail ...

We offer for rent a Sun Odyssey 44i of 2009 departing from Álimos. Flora Mirabilis is a sailboat perfectly adapted for all rentals. This sailboat is very pleasant to handle for a week cruise or more. The boat has 4 cabins with all comfort and a capacity of 8 people. With an overall length of 13 meters, it will be your best ally to spend an exceptional vacation on the water in the surroundings of Álimos This boat is equipped with a Full batten mainsail and a Furling genoa. It has the following equipment: Auto-pilot, Bow thruster, Speakers, Deck shower. We invite you to request a quote directly via the platform, we will get back to you with our best offers. NCLUDED : Bed linen and towels, water/full tanks, cooking gas, mooring fees for the 1st and last night of the charter. EXCLUDED : outboard engine. BOAT LICENSE NEEDED : International license for sailing yacht, coastal waters or offshore or open sea or ocean. LOCAL AREA INFORMATION : Alimos marina is a big marina very close and with direct transportation to Athens International airport .Also very close to Athens city center.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
17:00 / 09:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Individualizované
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Plachetnice
Značka - Model
Jeanneau - Sun Odyssey 44i Více informací o tomto modelu
Rok výroby
2009
Povolená kapacita
8
Počet kajut
4
Počet lůžek
8
Počet toalet
2
Délka (m)
13,8
Šířka (m)
4,4
Ponor (m)
2,1
Motor
53hp (1 motor)
Zvířata jsou na palubě povolena
Ano
Umístění
Přístav
Další možné odjezdy
Alimos Marina

Kajuty

Kajuta 1
Dvoulůžkové
Kajuta 2
Dvoulůžkové
Kajuta 3
Dvoulůžkové
Kajuta 4
Dvoulůžkové
Koupelna: 2

Slevová akce majitele

27 dub - 04 kvě 2024
-35%
06 - 13 čvc 2024
-25%
12 - 26 říj 2024
-20%

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Ložní prádlo
Sprcha na palubě
Rozkládací pohovka
Ventilátor
Dodger
Můstek
Ručníky
Pokrývky
MP3 přehrávač

Energie

Zásuvka 220V

Kuchyň

Lednička
Trouba

Zábava

Schůdky
Brýle, šnorchl, ploutve
Venkovní reproduktory

Navigace

GPS
Sonar
Elektrický kotevní naviják
Malý člun
Autopilot
Příďový pomocný motor
VHF
AIS
Speedometer
Anemometr
Kompas
Lazy jack
Bezpečnostní postroj
Pololatová hlavní plachta
Lodní plachta na navíječi
Kormidelní kolo dvojité

Hygiena

WC (2)
Teplá voda
Koupelna (2)

Možnosti

Final cleaning
Povinné
/ půjčení
Supplément skipper
/ týden
Early Check in
/ půjčení
Wireless Internet Router
/ týden
Crew change
/ půjčení
Railing net (Safety net)
/ půjčení
Stand up paddle (SUP)
/ týden
Outboard engine
/ týden
Provisioning
/ půjčení

Celkové hodnocení nájemců

4.0 - 1 komentář

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Stéphane
Stéphane
Text byl přeložen automaticky
Correspondait tout à fait à ce qui avait été annoncé. Propre, prise en main et remise en fin de séjour sans pb. Équipement complet et correct. Le contenu d’un jerican était erroné, l'autre non mentionné. La fixation du banc coffre du carré est trop fragile, Le matériel de sécurité de récupération d'un HLM est insuffisant et surtout le feu de mouillage doit être remis en état. Globalement positif.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Vasso
Vasso
Člen od 2017
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Od
/ den