Bwa Sport 19 GT - 2022

Navrhl Alberto - Osvědčený majitel - Odpovídá do ~1h

Bwa Sport 19 GT - 2022

Pro

Navrhl Alberto - Odpovídá do ~1h

Osoby: 8
40 hp
5,9 m
2022
Bez skippera

Více o BWA SPORT GT 19

Text byl přeložen automaticky

Nově postavený nafukovací člun Lugo 5,9mt, vybavený markýzou a chladící taškou. Velké sluneční terasy na přídi a zádi. Vybaveno družicovým navigátorem a sonarem. Pronajměte si tuto loď a užijte si den s přáteli nebo rodinou. Prozkoumejte pobřeží Baunei tím nejlepším možným způsobem: na palubě velmi pohodlné motorové lodi! Vyplujte z TURISTICKÉHO PŘÍSTAVU MARINA DI ARBATAX a plujte směrem k nádherné Cala Goloritzè a dalším plážím, díky kterým ...

Nově postavený nafukovací člun Lugo 5,9mt, vybavený markýzou a chladící taškou. Velké sluneční terasy na přídi a zádi. Vybaveno družicovým navigátorem a sonarem. Pronajměte si tuto loď a užijte si den s přáteli nebo rodinou. Prozkoumejte pobřeží Baunei tím nejlepším možným způsobem: na palubě velmi pohodlné motorové lodi! Vyplujte z TURISTICKÉHO PŘÍSTAVU MARINA DI ARBATAX a plujte směrem k nádherné Cala Goloritzè a dalším plážím, díky kterým je naše pobřeží cílem pro rok 2020. Pláže můžete prozkoumávat nezávisle a v těsném kontaktu s mořem. Objevte každou pláž a pokochejte se, co tento úsek pobřeží nabízí! Loď je dodávána k pronájmu nebo na leasing a je vybavena všemi bezpečnostními pomůckami a příslušenstvím, které zajistí, že budete plout na nejvyšší úrovni bezpečnosti a zábavy. Plavidlo je ve výborném stavu a postaveno přísně podle nejvyšších standardů, aby bylo zajištěno co největší pohodlí na palubě. Vpředu a vzadu jsou velké plochy na opalování a velké skříňky pro uložení zavazadel. Markýza, která vás ochrání před sluncem při parkování, a chladicí taška s nanuky.

Gommone di nuova costruzione Lugo 5.9mt, dotato di tendalino e borsa frigo. Ampi prendisole a Prua ed a Poppa. Dotato di Ecoscandaglio-navigatore satellitare e sonar. Noleggia questa imbarcazione per godervi una giornata con amici o familiari. Esplorate la costa di Baunei nel modo migliore possibile: a bordo di una comodissima barca a motore! Salpate dal PORTO TURISTICO MARINA DI ARBATAX, e navigate in direzione della splendida Cala Goloritzè ...

Gommone di nuova costruzione Lugo 5.9mt, dotato di tendalino e borsa frigo. Ampi prendisole a Prua ed a Poppa. Dotato di Ecoscandaglio-navigatore satellitare e sonar. Noleggia questa imbarcazione per godervi una giornata con amici o familiari. Esplorate la costa di Baunei nel modo migliore possibile: a bordo di una comodissima barca a motore! Salpate dal PORTO TURISTICO MARINA DI ARBATAX, e navigate in direzione della splendida Cala Goloritzè e delle altre spiagge che rende la nostra costa meta dell'anno 2020 . Potrete esplorare le spiagge in completa autonomia e in stretto contatto con il mare. Scoprite ogni spiaggia e caletta che questo tratto di costa ha da offrire! La barca viene consegnato in noleggio o in locazione, e dotato di tutti i gadget e accessori di sicurezza per far si che si navighi ai massimi livelli di sicurezza e divertimento. L'imbarcazione è in ottime condizioni e costruita rispettando rigorosamente i massimi livelli di standard per assicurare il maggior confort possibile a bordo. A prua e a poppa sono presenti ampi spazi prendisole ed ampi gavoni dove riporre le vostri bagagli. Tendalino per proteggervi dal sole mentre sostate ed una borsa frigo completa di ghiaccioli.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera Licence není vyžadována
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
08:30 / 17:30
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Flexibilní
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Polotuhá loď
Značka - Model
Bwa - Sport 19 GT
Rok výroby
2022
Povolená kapacita
8
Délka (m)
5,9
Šířka (m)
2,5
Ponor (m)
0,8
Motor
40hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
100 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ano
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Arbatax Port
Arbatax Port

Používání

Exkurzní den

Vybavení

Navigace

GPS
Sonar
Speedometer

Pohodlí

Sluneční stříška

Zábava

Schůdky

Celkové hodnocení nájemců

4.8 - 6 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Susana
Susana
Text byl přeložen automaticky
Very good, pay attention to whatsapp for the arrival and the boat very well
Muy bien, atento al wasap para la llegada y la embarcacion muy bien
Alexandra
Alexandra
Text byl přeložen automaticky
Very professional! Everything perfect! We had a really great boat! Thanks!!!!
Sehr professionell! Alles perfekt! Wir hatten ein super tolles Boot! Danke!!!!
María José
María José
Text byl přeložen automaticky
Everything perfect, without any problems and very friendly. Super experience.
Todo perfecto, sin ningún problema y muy amables. Super experiencia.
David
David
Text byl přeložen automaticky
All right. I just find the samboat commission high. I paid 260 EUR but the bill from Albert was only 221 EUR. I recommend contacting Albert directly and make arrangements with him. During the whole day on the boat, when we reached the end of all the recommended places, the fuel consumption was about 50 liters of gasoline. But the experience and beautiful places are worth it. Alberto and his staff perfect. All shown and explained.
Všechno v pořádku. Jen mi přijde vysoká provize samboat. Platil jsem 260 EUR, ale účet od Alberta byl pouze 221 Eur. Doporučuji kontaktovat přímo Alberta a domluvit se s ním. Za celý den na lodi kdy jsme dojeli až na konec všech doporučených míst byla spotřeba paliva cca 50 litru benzínu. Ale za ten zážitek a krásná místa to stojí. Alberto a jeho zaměstnanci perfektní. Vše ukázáno a vysvětleno.
Colangelo
Colangelo
Text byl přeložen automaticky
Everything perfect, very nice and kind
Tutto perfetto, molto simpatici e gentili
Robert Sindri
Robert Sindri
Text byl přeložen automaticky
Perfecto!!
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Alberto
Alberto
Osvědčený majitel
Člen od 2022
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Itálie, Angličtina
Od
/ den
Zrušení zdarma