Selva Evolution D.570 - 2022

Navrhl Alberto - Osvědčený majitel - Odpovídá do ~1h

Selva Evolution D.570 - 2022

Pro

Navrhl Alberto - Odpovídá do ~1h

Osoby: 8
40 hp
5,7 m
2022
Bez skippera

Více o Selva D570

Text byl přeložen automaticky

Zcela nový člun, 5,70 m dlouhý, vybavený velkými slunečními terasami na přídi a zádi, kde si můžete užívat stínu, který poskytuje velká markýza. Součástí budete mít chladící tašku. Nové a spolehlivé čluny, se kterými se můžete vydat za objevováním nádherných zátok na pobřeží Baunei. Pronajměte si tuto loď a užijte si den s přáteli nebo rodinou. Prozkoumejte pobřeží Baunei tím nejlepším možným způsobem: na palubě velmi pohodlné motorové lodi! ...

Zcela nový člun, 5,70 m dlouhý, vybavený velkými slunečními terasami na přídi a zádi, kde si můžete užívat stínu, který poskytuje velká markýza. Součástí budete mít chladící tašku. Nové a spolehlivé čluny, se kterými se můžete vydat za objevováním nádherných zátok na pobřeží Baunei. Pronajměte si tuto loď a užijte si den s přáteli nebo rodinou. Prozkoumejte pobřeží Baunei tím nejlepším možným způsobem: na palubě velmi pohodlné motorové lodi! Vyplujte z TURISTICKÉHO PŘÍSTAVU MARINA DI ARBATAX a plujte směrem k nádherné Cala Goloritzè a dalším plážím, díky kterým je naše pobřeží cílem pro rok 2020. Pláže můžete prozkoumávat nezávisle a v těsném kontaktu s mořem. Objevte každou pláž a pokochejte se, co tento úsek pobřeží nabízí! Loď je dodávána k pronájmu nebo na leasing a je vybavena všemi bezpečnostními pomůckami a příslušenstvím, které zajistí, že budete plout na nejvyšší úrovni bezpečnosti a zábavy. Plavidlo je ve výborném stavu a postaveno přísně podle nejvyšších standardů, aby bylo zajištěno co největší pohodlí na palubě. Vpředu a vzadu jsou velké plochy na opalování a velké skříňky pro uložení zavazadel. Markýza, která vás ochrání před sluncem při parkování, a chladicí taška s nanuky.

Gommone nuovissimo, lunghezza 5.70mt dotato di ampi prendisole a prua e a poppa, nei quali si può' godere dell' ombra fornita da un ampio Tendalino. In dotazione avrete una borsa frigo. Gommoni nuovi ed affidabili con i quali potrete andare alla scoperta delle meravigliose Cale della costa di Baunei. Noleggia questa imbarcazione per godervi una giornata con amici o familiari. Esplorate la costa di Baunei nel modo migliore possibile: a bordo di ...

Gommone nuovissimo, lunghezza 5.70mt dotato di ampi prendisole a prua e a poppa, nei quali si può' godere dell' ombra fornita da un ampio Tendalino. In dotazione avrete una borsa frigo. Gommoni nuovi ed affidabili con i quali potrete andare alla scoperta delle meravigliose Cale della costa di Baunei. Noleggia questa imbarcazione per godervi una giornata con amici o familiari. Esplorate la costa di Baunei nel modo migliore possibile: a bordo di una comodissima barca a motore! Salpate dal PORTO TURISTICO MARINA DI ARBATAX, e navigate in direzione della splendida Cala Goloritzè e delle altre spiagge che rende la nostra costa meta dell'anno 2020 . Potrete esplorare le spiagge in completa autonomia e in stretto contatto con il mare. Scoprite ogni spiaggia e caletta che questo tratto di costa ha da offrire! La barca viene consegnato in noleggio o in locazione, e dotato di tutti i gadget e accessori di sicurezza per far si che si navighi ai massimi livelli di sicurezza e divertimento. L'imbarcazione è in ottime condizioni e costruita rispettando rigorosamente i massimi livelli di standard per assicurare il maggior confort possibile a bordo. A prua e a poppa sono presenti ampi spazi prendisole ed ampi gavoni dove riporre le vostri bagagli. Tendalino per proteggervi dal sole mentre sostate ed una borsa frigo completa di ghiaccioli.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera Licence není vyžadována
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
08:30 / 17:30
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Flexibilní
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Polotuhá loď
Značka - Model
Selva - Evolution D.570
Rok výroby
2022
Povolená kapacita
8
Délka (m)
5,7
Šířka (m)
2,5
Ponor (m)
1
Motor
40hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
50 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ano
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Arbatax Port

Používání

Exkurzní den

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Venkovní polštáře

Zábava

Schůdky

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 2 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena
Fotografie předchozích nájemců

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Melissa
Melissa
Text byl přeložen automaticky
Velmi užitečné, dobré vysvětlení a elegantní loď. Se službami SamBoat jsme byli spokojeni.
Molto utile, buona spiegazione e barca ordinata. Siamo rimasti soddisfatti del servizio di SamBoat.
Pia
Pia
Text byl přeložen automaticky
Velmi dobrá zkušenost. Snadná online rezervace. Alberto byl velmi laskavý a představil nám trasu plachty a krásnou loď, kterou jsme si hodně užili. Dokonce jsme dostali malý chladič na vodu a jídlo. Byli jsme 2 dospělí a dvě děti a všichni jsme si to užili a krásný Baunei stál. Absolutně doporučujeme rezervovat toto místo, pokud někdy uvažujete o rezervaci lodi na Sardinii.
Very good experience. Easy online booking. Alberto was very kind and gave us a introduction to the sail route and the beautiful boat which we enjoyed a lot. We even got a small cooler for our water and food. We were 2 adult and two kids and we all had a blast and the beautiful Baunei cost. We absolutely recommend to book this place if you ever considering to book a boat at Sardinia.

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Alberto
Alberto
Osvědčený majitel
Člen od 2022
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Itálie, Angličtina
Od
/ den