AT Marine AT 560 - 2022

Navrhl Alberto - Osvědčený majitel - Odpovídá do ~1h

AT Marine AT 560 - 2022

Pro

Navrhl Alberto - Odpovídá do ~1h

Osoby: 6
40 hp
5,9 m
2022
Bez skippera

Více o AT Marine 590

Text byl přeložen automaticky

Jaký lepší způsob, jak prozkoumat okouzlující Cala Goloritzè - Cala Mariolu - Cala Biriala - Cala Luna, než malý člun. Naše nově postavená flotila člunů vybavena markýzou - chladicí taškou a dostatečným prostorem k ležení na slunci. Pronajměte si tuto loď a užijte si den s přáteli nebo rodinou. Prozkoumejte pobřeží Baunei tím nejlepším možným způsobem: na palubě velmi pohodlné motorové lodi! Vyplujte z TURISTICKÉHO PŘÍSTAVU MARINA DI ARBATAX ...

Jaký lepší způsob, jak prozkoumat okouzlující Cala Goloritzè - Cala Mariolu - Cala Biriala - Cala Luna, než malý člun. Naše nově postavená flotila člunů vybavena markýzou - chladicí taškou a dostatečným prostorem k ležení na slunci. Pronajměte si tuto loď a užijte si den s přáteli nebo rodinou. Prozkoumejte pobřeží Baunei tím nejlepším možným způsobem: na palubě velmi pohodlné motorové lodi! Vyplujte z TURISTICKÉHO PŘÍSTAVU MARINA DI ARBATAX a plujte směrem k nádherné Cala Goloritzè a dalším plážím, díky kterým je naše pobřeží cílem pro rok 2020. Pláže můžete prozkoumávat nezávisle a v těsném kontaktu s mořem. Objevte každou pláž a pokochejte se, co tento úsek pobřeží nabízí! Loď je dodávána k pronájmu nebo na leasing a je vybavena všemi bezpečnostními pomůckami a příslušenstvím, které zajistí, že budete plout na nejvyšší úrovni bezpečnosti a zábavy. Plavidlo je ve výborném stavu a postaveno přísně podle nejvyšších standardů, aby bylo zajištěno co největší pohodlí na palubě. Vpředu a vzadu jsou velké plochy na opalování a velké skříňky pro uložení zavazadel. Markýza, která vás ochrání před sluncem při parkování, a chladicí taška s nanuky.

Quale modo migliore, per esplorare le incantevoli Cala Goloritzè - Cala Mariolu - Cala Biriala -Cala Luna, del gommone. La nostra flotta gommoni di nuova costruzione dotata di Tendalino - Borsa Frigo ed ampi spazi per stare distesi al sole . Noleggia questa imbarcazione per godervi una giornata con amici o familiari. Esplorate la costa di Baunei nel modo migliore possibile: a bordo di una comodissima barca a motore! Salpate dal PORTO TURISTICO ...

Quale modo migliore, per esplorare le incantevoli Cala Goloritzè - Cala Mariolu - Cala Biriala -Cala Luna, del gommone. La nostra flotta gommoni di nuova costruzione dotata di Tendalino - Borsa Frigo ed ampi spazi per stare distesi al sole . Noleggia questa imbarcazione per godervi una giornata con amici o familiari. Esplorate la costa di Baunei nel modo migliore possibile: a bordo di una comodissima barca a motore! Salpate dal PORTO TURISTICO MARINA DI ARBATAX, e navigate in direzione della splendida Cala Goloritzè e delle altre spiagge che rende la nostra costa meta dell'anno 2020 . Potrete esplorare le spiagge in completa autonomia e in stretto contatto con il mare. Scoprite ogni spiaggia e caletta che questo tratto di costa ha da offrire! La barca viene consegnato in noleggio o in locazione, e dotato di tutti i gadget e accessori di sicurezza per far si che si navighi ai massimi livelli di sicurezza e divertimento. L'imbarcazione è in ottime condizioni e costruita rispettando rigorosamente i massimi livelli di standard per assicurare il maggior confort possibile a bordo. A prua e a poppa sono presenti ampi spazi prendisole ed ampi gavoni dove riporre le vostri bagagli. Tendalino per proteggervi dal sole mentre sostate ed una borsa frigo completa di ghiaccioli.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera Licence není vyžadována
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
08:30 / 17:30
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Flexibilní
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Polotuhá loď
Značka - Model
AT Marine - AT 560
Rok výroby
2022
Povolená kapacita
6
Délka (m)
5,9
Šířka (m)
2,5
Ponor (m)
0,8
Motor
40hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Zvířata jsou na palubě povolena
Ano
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Arbatax Port

Používání

Exkurzní den

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška

Zábava

Schůdky

Navigace

Speedometer

Celkové hodnocení nájemců

4.9 - 12 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Jennifer
Jennifer
Text byl přeložen automaticky
Vše čisté a uklizené! Byl tam dokonce i chladič na jídlo a pití. Zaměstnanci byli velmi nápomocní a v klidu nám vysvětlili vše o lodi a výletních destinacích. Vždy mé potěšení!
Alles sauber und ordentlich! Es gab sogar eine Kühlbox für Essen und Getränke. Die Mitarbeiter waren sehr hilfsbereit und haben uns in Ruhe alles zum Boot und den Ausflugszielen erklären. Immer wieder gerne!
Konstantin
Konstantin
Text byl přeložen automaticky
Úžasná loď, perfektní výlet!
Awesome boat, perfect trip!
Anja
Anja
Text byl přeložen automaticky
Měli jsme skvělý den na lodi. Briefing byl perfektní. Loď v super stavu. Celkově perfektní. Určitě přijedeme znovu.
We had a great day on the boat. The briefing was perfect. The boat in a super condition. All in all perfect. We will definitely come again.
Jose Carlos
Jose Carlos
Text byl přeložen automaticky
Nádherný den na lodi, loď byla v perfektním stavu, řízení s Albertem bylo super snadné a rychlé. Zátoky a pláže jsou neuvěřitelné. Opakoval bych s nimi znovu a znovu.
Día en barco espectacular, i gomone estaba en perfecto estado, la gestión con Alberto fue súper fácil y rápida. Las calas y playas son increíbles. Repetiría una y otra vez con ellos.
Markus
Markus
Text byl přeložen automaticky
Vše v pořádku!
Alles bestens!
Mabernes
Mabernes
Text byl přeložen automaticky
Rychlé, materiál v perfektním stavu. Velmi přátelský.
Rápido, material en perfecto estado. Muy amables .
Christian
Christian
Text byl přeložen automaticky
Velmi dobře! Pěkná čistá a uklizená loď. Skvělý briefing - v angličtině!
Sehr gut! Ein schönes sauberes und ordentliches Boot. Eine super Einweisung - englisch sprachig!
V
V
Text byl přeložen automaticky
Je to úžasný zážitek, jděte tam bez váhání, nová loď, dobře udržovaná a opravdu pěkná! Je to vřelá a skutečně profesionální služba.
C’est une magnifique expérience, allez-y sans hésiter, bateau neuf, bien entretenu et vraiment jolie ! C’est un service chaleureux et vraiment professionnel
Tanja
Tanja
Text byl přeložen automaticky
Všechno šlo skvěle! Byli jsme naprosto spokojeni.
Es hat alles super geklappt! Wir waren rundum zufrieden.
Maikel
Maikel
Text byl přeložen automaticky
Vše dobře uspořádané. Měli jsme hezký den. Dokonce dostal chladící box, aby vše zůstalo chladné. Loď byla v top stavu. Budeme si zde pronajímat častěji.
Alles top geregeld. Wij hebben een leuke dag gehad. Kregen zelfs een coolbox mee om alles koud te houden. Boot was in top conditie. Wij gaan hier vaker huren.
Alexandre
Alexandre
Text byl přeložen automaticky
Skvělý den na nebeském místě. Loď a její vybavení jsou velmi dobré. Dokonce nám na piknik zapůjčili chladič s ledem. vřele doporučuji
Superbe journée dans un endroit paradisiaque. Le bateau et son équipement sont très bien . On nous a même prêter une glacière avec de la glace pour le picnic. Je recommande vivement
Antonio
Antonio
Text byl přeložen automaticky
Velmi dobrá zkušenost, absolutně doporučuji, je to jiný způsob, jak vidět sardinské pobřeží, být schopen jet vlastním tempem s lodí a bez jakýchkoli potíží. Majitel je velmi přesný a přátelský, dokonale vysvětlí vše, co potřebujete vědět o lodi i trase. Loď je v perfektním stavu. A 10!!
Muy buena experiencia, absolutamente recomendable, es una manera diferente de ver la costa Sarda, pudiendo ir a tu ritmo con la barca y sin ningún tipo de dificultad. El dueño muy puntual y amable, te explica perfectamente todo cuanto necesitas saber de la barca así como del recorrido. La barca está en perfecto estado. Un 10!!
Alberto
Alberto
Text byl přeložen automaticky
Děkujeme, bylo nám potěšením být mezi našimi zákazníky.
Grazie è stato un piacere avervi tra i nostri clienti.

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Alberto
Alberto
Osvědčený majitel
Člen od 2022
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Itálie, Angličtina
Od
/ den