Blue-Water Vagabond 42 - 1990

Navrhl Paco - Osvědčený majitel - Odpovídá do ~5h

Blue-Water Vagabond 42 - 1990

Pro

Navrhl Paco - Odpovídá do ~5h

Osoby: 12
Kajuty: 3
12,8 m
1990
Se skipperem

Více o FunSail

Text byl přeložen automaticky

PLAVBA DELFÍNŮ A PROCHÁZKA LUZ DE LUNA S naším kapitánem a naším námořníkem (v ceně) odplouváme z přístavu Benalmádena, oceněného první cenou za nejkrásnější přístav na světě, strávíte nezapomenutelný den na palubě lodi FunSail Klasifikován jako jeden z nejstabilnějších na světě, můžete relaxovat, rybařit, plavat v křišťálově čistých vodách, nechat se táhnout plachetnicí držící se na plovoucích bójích a to vše s nádhernými výhledy na pobřeží Benalmádena ...

PLAVBA DELFÍNŮ A PROCHÁZKA LUZ DE LUNA S naším kapitánem a naším námořníkem (v ceně) odplouváme z přístavu Benalmádena, oceněného první cenou za nejkrásnější přístav na světě, strávíte nezapomenutelný den na palubě lodi FunSail Klasifikován jako jeden z nejstabilnějších na světě, můžete relaxovat, rybařit, plavat v křišťálově čistých vodách, nechat se táhnout plachetnicí držící se na plovoucích bójích a to vše s nádhernými výhledy na pobřeží Benalmádena a jeho hory z moře. Velmi často vidíme delfíny, slunečnice, létající ryby a další mořský život. Uspořádejte s námi něco jiného, například narozeniny, rozloučení a vše, na co si vzpomenete. Přestože máme na palubě nápoje, můžete si donést jídlo nebo pití podle své chuti nebo si můžeme udělat zastávku, abyste si mohli vychutnat skvělý oběd, kdekoli budete chtít. Mohou si přinést jakékoli jídlo nebo pití, které chtějí. Naše nápoje na palubě 1 € kromě mojita 5 €. Užijte si hudbu na palubě s Bluetooth nebo si vezměte USB flash disk. Mohou si vzít domácí mazlíčky. Poznámka 1: Loď není k dispozici k přenocování. Poznámka 2: Pokud chcete změnit čas začátku/konce aktivity, potřebujeme to vědět před rezervací.

CRUCERO DELFINES Y PASEO LUZ DE LUNA Con nuestro patrón y nuestro marinero (incluidos en el precio) salimos desde el Puerto de Benalmádena, galardonado con el primer premio a la marina mas bonita a nivel mundial, pasaras una jornada inolvidable a bordo de la embarcación FunSail catalogada como de las de mayor estabilidad que existen, podrás relajarte, pescar, nadar en aguas cristalinas, dejarte arrastrar por el velero agarrado a unas boyas flotantes ...

CRUCERO DELFINES Y PASEO LUZ DE LUNA Con nuestro patrón y nuestro marinero (incluidos en el precio) salimos desde el Puerto de Benalmádena, galardonado con el primer premio a la marina mas bonita a nivel mundial, pasaras una jornada inolvidable a bordo de la embarcación FunSail catalogada como de las de mayor estabilidad que existen, podrás relajarte, pescar, nadar en aguas cristalinas, dejarte arrastrar por el velero agarrado a unas boyas flotantes y todo ello con las maravillosas vistas desde el mar de la costa de Benalmádena y sus montañas. Muy a menudo avistamos delfines, peces luna, peces voladores y otras especies marinas. Organizad con nosotros algo diferente por ejemplo cumpleaños, despedidas y todo lo que se os ocurra. Aunque tenemos bebidas a bordo, podéis traer comida o bebida a vuestro gusto o incluso podemos hacer una paradita para que disfrutéis donde mas os guste de un estupendo almuerzo. Tienen libertad para traer la comida o bebida que quieran. Nuestras bebidas a bordo 1 € excepto mojitos 5€. Disfruta de tu música a bordo con bluetooh o trae una memoria usb. Pueden traer mascotas. Nota 1: La embarcación no esta disponible para pasar la noche. Nota 2: Si desea modificar la hora de comienzo/fin de la actividad, por favor necesitamos saberlo con anterioridad a la reserva.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
14:00 / 22:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Individualizované
Palivo
Včetně

Loď

Typ lodi
Plachetnice (Kýlová plachetnice)
Značka - Model
Blue-Water - Vagabond 42
Rok výroby
1990
Povolená kapacita
12
Počet kajut
3
Počet toalet
1
Délka (m)
12,8
Šířka (m)
3,8
Ponor (m)
1,8
Motor
85hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Nafta
Kapacita paliva
400 L
Nádrž na sladkou vodu
100 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ano
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Benalmádena

Používání

Exkurzní den
Plavba
Rybaření

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Lehátko
Můstek
Člunový jeřáb
MP3 přehrávač
Bluetooth připojení

Energie

USB zástrčka

Kuchyň

Lednička
Dřez

Zábava

Schůdky
Nafukovací člun
Vybavení pro rybaření
Brýle, šnorchl, ploutve
Venkovní reproduktory
Držák na pruty

Navigace

GPS
Sonar
Elektrický kotevní naviják
VHF
Ochranná síť
Speedometer
Anemometr
Kompas
Radar
Jedno kormidelní kolo

Hygiena

WC (1)
Zásobník na sladkou vodu (100 l)

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Včetně
Combustible
Povinné
Zdarma
Limpieza final
Povinné
Zdarma

Celkové hodnocení nájemců

4.7 - 3 komentářů

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Marc
Marc
Text byl přeložen automaticky
tres content de notre sortie.
{{ commentTranslate }}
Amy
Amy
Text byl přeložen automaticky
Very good.We had a lovely day. The crew were very accommodating and we had great fun. Would definitely recommend.x
{{ commentTranslate }}
Aida
Aida
Text byl přeložen automaticky
Una experiencia genial, el capitán y el marinero muy simpáticos y atentos a todo. El barco muy muy chulo y la zona con unas vistas magníficas. La única pena fue no ver delfines pero el mar es así!
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Paco
Paco
Osvědčený majitel
Člen od 2022
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 5 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Španělština, Angličtina
Od
/ den