Tresfjord 26 - 2020

Navrhl Captain - Odpovídá do ~1h
Nízká míra přijetí

Tresfjord 26 - 2020


Navrhl Captain - Odpovídá do ~1h

Osoby: 10
100 hp
8 m
2020
Se skipperem

Více o Noah

Text byl přeložen automaticky

Můj přítel Marko a já děláme toto turné za poslední 4 roky. Oba jsme vášniví milovníci moře. Je nadšený z vodních sportů a má rád různé vodní aktivity, jako je rybaření, windsurfing, šnorchlování a dokonce i trochu skákání z útesu. Baví nás poznávat nové lidi a seznamovat se s jinými kulturami. Popis výletu lodí— Naše první zastávka je na pláži a jeskyni Calypso. Což je jedno z mých oblíbených míst. Můžete si užít koupání v křišťálově čisté vodě. ...

Můj přítel Marko a já děláme toto turné za poslední 4 roky. Oba jsme vášniví milovníci moře. Je nadšený z vodních sportů a má rád různé vodní aktivity, jako je rybaření, windsurfing, šnorchlování a dokonce i trochu skákání z útesu. Baví nás poznávat nové lidi a seznamovat se s jinými kulturami. Popis výletu lodí— Naše první zastávka je na pláži a jeskyni Calypso. Což je jedno z mých oblíbených míst. Můžete si užít koupání v křišťálově čisté vodě. Po návštěvě jeskynního calypso se vydáme na ostrov svaté Nicoly. Můžete si vychutnat úchvatný panoramatický výhled na ostrovní pláže. Zastavujeme vedle jeskyně lásky. Vrchol cesty je vyhrazen pro ostrov svatého Stefana, starou rybářskou vesnici. O tomto půvabném místě koluje mnoho legend. Nejpřijímanější z nich je, že místní rybáři narazili na vrak pirátů plný pokladů a používají ho k budování své vesnice. Na zpáteční cestě ze Svatého Štefana si užijete panoramatické výhledy na několik rybářských vesnic, Pržno, Kamenovo, Rafailovići, Bečići a záliv Budva. V závislosti na sezóně jsou možné varianty výletu. Nejlepší bude, když mi pošlete zprávu pro potvrzení. Další věci k poznámce. Máme dva různé typy lodí. Jedna je otevřená dřevěná loď s kapacitou 11 hostů. Druhým je kabinový cruser, prostorná příďová sluneční terasa, která je ideální pro zachycení letního opálení, nebo zastíněná zadní sedadla, kde se můžete pohodlně usadit a užívat si jízdu na vlnách! K dispozici jsou 3 veřejná parkoviště 100 metrů od Marina a supermarket Voli, kde si můžete sami najíst a napít na prohlídku.

My friend Marko and I do this tour’s for past 4 years. Both of us are passionate sea lovers. Enthusiastic about watersports and like various water activities, such as fishing, windsurfing, snorkeling, and even a little bit of cliff jumping. We enjoy meeting new people and familiarizing myself with other cultures. Boat tour description— Our first stop is at an beach and cave Calypso . Which is one of my favorite spots. You can enjoy swimming ...

My friend Marko and I do this tour’s for past 4 years. Both of us are passionate sea lovers. Enthusiastic about watersports and like various water activities, such as fishing, windsurfing, snorkeling, and even a little bit of cliff jumping. We enjoy meeting new people and familiarizing myself with other cultures. Boat tour description— Our first stop is at an beach and cave Calypso . Which is one of my favorite spots. You can enjoy swimming in crystal clear water. After visiting cave calypso we go to the island of saint Nicola. You can enjoy breathtaking panoramic views of the islands beaches . We make a stop next to the love cave. The tour highlight is reserved for island of saint Stefan, old fishing village. There are many legends about this charming place. The most accepted one is that the local fisherman’s came across at pirates wreck, full of treasure and they use it for building their village. On the way back from the saint Stefan, you will enjoy panoramic views of couple of fishing villages, Przno, Kamenovo, Rafailovici, Becici and Budva bay. Depending upon season tour variations are possible. It’s best to message me for confirmation. Other things to note. We have two different boats type. One is open wooden boat with capacity of 11 guest. Second one is cabin cruser, spacious bow sundeck which is ideal for catching your summer tan, or shaded aft seats where you can sit back and enjoy the riding the waves! There is 3 public parking spaces 100 meters away from Marina, and supermarket Voli, where you can by your self food and drinks for the tour.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:00 / 18:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Zen
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Cestovní motorová jachta)
Značka - Model
Tresfjord - 26
Rok výroby
2020
Povolená kapacita
10
Počet kajut
1
Počet lůžek
2
Počet toalet
1
Délka (m)
8
Šířka (m)
3
Ponor (m)
1
Motor
100hp (1 motor)
Typ paliva
Nafta
Kapacita paliva
200 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Budva

Používání

Exkurzní den

Vybavení

Navigace

GPS

Hygiena

WC (1)
Koupelna (1)

Pohodlí

Wifi a internet

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Včetně
Lunch and drinks
/ půjčení / osobu
Fuel
Zdarma

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Neil
Neil
Text byl přeložen automaticky
Absolutely amazing day out on the boat. Marco was such a friendly and welcoming guy. We were taken around the coastline to some beautiful hidden spots. We were very well looked after. Would thoroughly recommend.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Captain
Captain
Člen od 2023
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina
Telefonní číslo

✓ ověřeno

E-mailová adresa

✓ ověřeno

Od
/ den