Northstar 205 WRS - 2010

Navrhl Ludovic - Odpovídá do ~6h
Nízká míra přijetí

Northstar 205 WRS - 2010


Navrhl Ludovic - Odpovídá do ~6h

Osoby: 8
150 hp
6,3 m
2010
Bez skippera

Více o TIBURON

Text byl přeložen automaticky

Pronajměte si polotuhý člun NORTHSTAR 6,26mX2,72m. Je vybaven nedávným, ekonomickým 4-taktním motorem Suzuki o výkonu 150 koní. Loď se nachází v přístavu Pointe Croisette v Cannes, centrálním místě, protože je blízko k nejkrásnějším místům na pobřeží. Uklidňující díky vynikajícímu seavingu vás může vzít na objevování Lérinských ostrovů, které jsou naproti. Ale také vám umožní objevit Cap d'Antibes s jeho zátokou miliardářů Théoule a esterel. Loď pojme ...

Pronajměte si polotuhý člun NORTHSTAR 6,26mX2,72m. Je vybaven nedávným, ekonomickým 4-taktním motorem Suzuki o výkonu 150 koní. Loď se nachází v přístavu Pointe Croisette v Cannes, centrálním místě, protože je blízko k nejkrásnějším místům na pobřeží. Uklidňující díky vynikajícímu seavingu vás může vzít na objevování Lérinských ostrovů, které jsou naproti. Ale také vám umožní objevit Cap d'Antibes s jeho zátokou miliardářů Théoule a esterel. Loď pojme až 8 osob. Je vybavena zadní lavicí na opalování, chladičem v přední části konzoly, který slouží jako lavice, rozšířeným o plochu na opalování a umožňuje skladování nápojů a potravin v chladu. Sluneční markýza vzadu (není na fotkách) K dispozici je také GPS/hloubka, ruční sprcha, držáky prutů Otevírací doba: 9:00 až 17:00 flexibilní Dopřejte si krásný den na moři.

Loue bateau semi-rigide NORTHSTAR de 6.26mX2.72m. Muni d'un moteur Suzuki de 150cv 4 temps récent, économe. Le bateau se situe au port Pointe Croisette de Cannes, point central, car à proximité des plus beaux endroits de la côte. Sécurisant avec une excellente tenue de mer, il pourra vous emmener découvrir les îles des Lérins, qui sont juste en face. Mais aussi vous permettra de découvrir le Cap d'Antibes avec sa baie des milliardaires, ...

Loue bateau semi-rigide NORTHSTAR de 6.26mX2.72m. Muni d'un moteur Suzuki de 150cv 4 temps récent, économe. Le bateau se situe au port Pointe Croisette de Cannes, point central, car à proximité des plus beaux endroits de la côte. Sécurisant avec une excellente tenue de mer, il pourra vous emmener découvrir les îles des Lérins, qui sont juste en face. Mais aussi vous permettra de découvrir le Cap d'Antibes avec sa baie des milliardaires, Théoule, et l'esterel. Le bateau accepte jusqu'à 8 personnes. Il est équipé d'une banquette arrière bain de soleil, une glacière à l'avant de la console, servant de banquette, prolongée d'un bain de soleil, et permet de stocker au frais boissons et nourriture. Un taud de soleil à l'arrière (non présent sur les photos) Il y a aussi un GPS/sondeur, une douchette, des portes cannes Horaires : 9h/17h modulable Faites-vous plaisir et savourez une belle journée en mer.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 17:00
Kauce
(Spravováno společností SamBoat)
Podmínky zrušení
Flexibilní
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Polotuhá loď
Značka - Model
Northstar - 205 WRS
Rok výroby
2010
Povolená kapacita
8
Délka (m)
6,3
Šířka (m)
2,7
Ponor (m)
0,8
Motor
150hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
150 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Antibes

Používání

Exkurzní den
Rybaření
Potápění

Vybavení

Navigace

GPS
Sonar
VHF
AIS

Pohodlí

Sluneční stříška
Lehátko
Sprcha na palubě

Zábava

Schůdky
Brýle, šnorchl, ploutve

Energie

USB zástrčka

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Camille
Camille
Text byl přeložen automaticky
Superbe expérience, magnifique journée, tout s’est parfaitement déroulé. Ludovic est très sympathique et très réactif sur le site comme par sms.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Ludovic
Ludovic
Člen od 2015
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 6 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Francouzština
Průkaz totožnosti

✓ ověřeno

E-mailová adresa

✓ ověřeno

Od
/ den