Lagoon 55 - 1992

Lagoon 55 - 1992


Navrhl Elena - Odpovídá do ~2 dní

Osoby: 20
Kajuty: 4
16,8 m
1992
Se skipperem

Více o Flying Ginny

Text byl přeložen automaticky

Užijte si dovolenou, kterou si zasloužíte, obdivujte jedno z nejkrásnějších míst z jedné z nejkrásnějších lodí v San Blas v Panamě. Flying Ginny je elegantní katamarán Lagoon 55 se spoustou vnitřního a palubního prostoru. Hosté se budou okamžitě cítit jako doma, když vstoupí na palubu, protože nabízí jedinečnou kombinaci luxusu a pohodlí. K dispozici je obrovský salon a čtyři soukromé salónky s en-suite sprchou a toaletami. Zadní paluba nabízí ...

Užijte si dovolenou, kterou si zasloužíte, obdivujte jedno z nejkrásnějších míst z jedné z nejkrásnějších lodí v San Blas v Panamě. Flying Ginny je elegantní katamarán Lagoon 55 se spoustou vnitřního a palubního prostoru. Hosté se budou okamžitě cítit jako doma, když vstoupí na palubu, protože nabízí jedinečnou kombinaci luxusu a pohodlí. K dispozici je obrovský salon a čtyři soukromé salónky s en-suite sprchou a toaletami. Zadní paluba nabízí pohodlné stolování pod širým nebem až pro osm osob a spoustu místa, kde si můžete najít své oblíbené místo pro relaxaci ve stínu nebo opalování, když jedete. Elena je kapitánka, má 7 let zkušeností s plachtěním v San Blas, zná velmi dobře oblast a Kuny, kteří žijí na ostrovech. Může vám ukázat nejlepší místa a vyprávět o historii tohoto magického místa. Mluví německy, anglicky, španělsky a trochu Kuna (jazyk domorodých obyvatel San Blas) Lea, Marinera / kuchařka se plaví a žije v moři 2 roky, předtím pracovala v gastronomii a ví, jak připravit ty nejlepší koktejly a jídlo s velkou kreativitou. Hovoří německy, anglicky, španělsky, francouzsky a portugalsky. Nali, námořník se 4 nohami, je výjimečný pitbull pes s 6letou zkušeností v moři. Ví lépe plavat než běhat a je zodpovědný za hlídání lodi. Nejlepší společník lidí miluje společnost, ale je velmi uctivý a laskavý Proč rezervovat Flying Ginny? SVOBODA! Dovolená na plachetnici na Flying Ginny je o svobodě. Svoboda vybrat si, co chcete dělat. Představte si radost z plavby ve větru o rychlosti 20 uzlů s jemným proudem, který vás ochladí, nebo možná línou relaxační odpolední plavbu přes klidné vody na odlehlý neobydlený ostrov, vodní lyžování, popíjení koktejlů a pozorování západu slunce. Po večeři sledujte přehlídku mořského života v paprscích našich podvodních světel. Následující ceny (v USD) za all inclusive nocleh: 2 osoby je 1400 $ za noc 3 osoby 1600 $ noc 4 osoby 1800 $ noc 5 osob 2000 $ noc 6 osob 2200 $ noc 7 osob 2400 $ noc 8 osob 2600 $ noc Daycharter 150 USD na osobu (minimálně 1500 USD), maximálně 30 osob pro Daycharter. Tato cena je all inclusive s kapitánem, palivem a závěrečným úklidem nabízeným na palubě! Daň a doprava na loď az lodi nejsou zahrnuty, ale kapitán je může zorganizovat. Máte-li jakékoli další dotazy nebo speciální požadavky, neváhejte nám poslat zprávu na (méně spolehliví konkurenti než SamBoat) a my se vám budeme snažit vyjít vstříc! Těšíme se na vás na palubě!

Take the vacation you deserve, admire one of the most beautiful places from one of the most beautiful boat in San Blas, Panama. Flying Ginny is an elegant Lagoon 55 catamaran with loads of interior and deck space. Guests will immediately feel at home when they step aboard as she offers a unique blend of luxury and comfort. There is a huge salon and four private staterooms with en-suite shower and toilets. The aft deck offers comfortable al fresco ...

Take the vacation you deserve, admire one of the most beautiful places from one of the most beautiful boat in San Blas, Panama. Flying Ginny is an elegant Lagoon 55 catamaran with loads of interior and deck space. Guests will immediately feel at home when they step aboard as she offers a unique blend of luxury and comfort. There is a huge salon and four private staterooms with en-suite shower and toilets. The aft deck offers comfortable al fresco dining for up to eight people and plenty of room to find your favorite spot for relaxing in the shade or sunbathing when underway. Elena is the Captain, she has 7 years of experience sailing in San Blas, she knows the area very well and the Kunas who live in the Islands. She can show you the best places and tell about the History of this magical place. She speaks German, English, Spanish and a little bit of Kuna (the language of the indigenous people of San Blas) Lea, the Marinera / cook has been sailing and living in the Sea for 2 years, she was previously working in Gastronomy, and she knows how to prepare the best cocktails and food with a lot of creativity. She speaks German, English, Spanish, French and Portuguese. Nali, the sailor with 4 legs is an exceptional pit bull dog with 6 years of experience in the sea. He knows better how to swim than run and is responsible for the watch of the boat. The best companion of humans loves to have company but is very respectful and kind Why book Flying Ginny? FREEDOM! A sailing vacation on Flying Ginny is all about freedom. Freedom to choose what you want to do. Imagine the exhilaration of sailing in 20-knot winds with a gentle spray cooling you off, or perhaps a lazy relaxing afternoon sail across tranquil waters to a secluded uninhabited island, water skiing, sipping cocktails and watching the sun set. After dinner watch a parade of sea life in the beams of our underwater lights. Prices as follows (usd) for all inclusive overnight stay: 2 persons is 1400$ per night 3 persons 1600$ night 4 persons 1800$ night 5 persons 2000$ night 6 persons 2200$ night 7 persons 2400$ night 8 persons 2600$ night Daycharter 150 usd per person (1500 usd minimum), maximum 30 persons for Daycharter. This price is all-inclusive with captain, fuel, and final cleaning offered on board! Tax and Transport to and from the boat not included but can be organized for you by the Captain. If you have any other questions or special requests, do not hesitate to send us a message on the (Less reliable competitors than SamBoat) messaging system and we will do our best to accommodate you! We look forward to having you on board!


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:00 / 07:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Včetně

Loď

Typ lodi
Katamarán
Značka - Model
Rok výroby
1992
Povolená kapacita
20
Počet kajut
4
Počet lůžek
8
Délka (m)
16,8
Šířka (m)
10,4
Ponor (m)
1,5
Motor
110hp (2 motory)
Typ paliva
Nafta
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Jiné
Záchranné vybavení
Offshore
Další možné odjezdy
Corazón de Jesús Island

Používání

Exkurzní den
Plavba
Vodní sporty
Rybaření

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Ložní prádlo
Wifi a internet
Lehátko
Sprcha na palubě
Ventilátor
Venkovní polštáře
Ručníky
Člunový jeřáb
MP3 přehrávač
Bluetooth připojení
Cockpit teck

Energie

USB zástrčka
Solární panel
Elektrický generator

Kuchyň

Lednička
Mrazák
Dřez
Plancha
Trouba
Plynový vařič
Kávovar
Chladnička
Výrobník ledu

Zábava

Wakeboard
Schůdky
Nafukovací člun
Vodní lyže
Vybavení pro rybaření
Brýle, šnorchl, ploutve
Paddleboard
TV
Venkovní reproduktory
Držák na pruty

Navigace

GPS
Sonar
Spinakr
Elektrický kotevní naviják
Malý člun
Autopilot
Motor přídavného člunu
VHF
AIS
Lanový elektrický naviják
Speedometer
Anemometr
Kompas
Lazy back
Bezpečnostní postroj
Latovaná hlavní plachta
Lodní plachta na navíječi
Kormidelní kolo dvojité

Hygiena

WC
Sprcha
Zásobník na sladkou vodu
Koupelna
Odsolovací zařízení

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Včetně

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Jean Claude
Jean Claude
Text byl přeložen automaticky
Parfait en tout point, de la prise en charge jusqu'au retour, timing parfait. Elena skipper efficace et complètement à l'écoute des envies et besoins de chacun (nous étions 8). Lea à la cuisine est d'une efficacité redoutable. La disponibilité d'Elena et de Lea est constante, leur discrétion est également à souligner. Nous recommandons vivement Elena, aucune déception à prévoir.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Elena
Elena
Člen od 2021
Procento odezvy: 40 %
Doba odezvy: do 2 dnů
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina
Telefonní číslo

✓ ověřeno

E-mailová adresa

✓ ověřeno

Od
/ den