Astondoa 46 Fly - 2004

Astondoa 46 Fly - 2004


Navrhl Mirna - Odpovídá do ~3h

Osoby: 12
860 hp
14,5 m
2004
Se skipperem

Více o M/Y Seaduction

Text byl přeložen automaticky

Vydejte se na ultimátní luxusní dobrodružství na palubě jachty při plavbě podél úchvatného jihozápadního pobřeží Tenerife. Ponořte se do úžasného mořského života, kterému se daří v našich křišťálově čistých vodách. Po vzrušující plavbě si dopřejte osvěžující šnorchl v nádherné "hippie zátoce" La Caleta. Ale to není všechno! Pro ty, kteří touží po větším dobrodružství, připojte se k nám na delší výlet k úžasným útesům a zátokám Los Gigantes a Masca. ...

Vydejte se na ultimátní luxusní dobrodružství na palubě jachty při plavbě podél úchvatného jihozápadního pobřeží Tenerife. Ponořte se do úžasného mořského života, kterému se daří v našich křišťálově čistých vodách. Po vzrušující plavbě si dopřejte osvěžující šnorchl v nádherné "hippie zátoce" La Caleta. Ale to není všechno! Pro ty, kteří touží po větším dobrodružství, připojte se k nám na delší výlet k úžasným útesům a zátokám Los Gigantes a Masca. Dopřejte si nejchutnější paellu z mořských plodů nebo kuřecí maso a zároveň využijte naše špičkové hračky do vody, včetně nafukovacích člunů, paddleboardů, vybavení na šnorchlování a rybářských prutů. Užijte si nekonečný příval vína cava, bílého vína, piva a nealkoholických nápojů během celého výletu. Zažijte dokonalý luxusní výlet s rodinou, přáteli nebo někým výjimečným. Ať už slavíte narozeniny, plánujete romantický útěk nebo pořádáte slepičí párty, je to pro vás dokonalé dobrodružství! Tak na co čekáš? Pojďte na palubu a nechte nás vzít vás na nezapomenutelnou cestu! Neváhejte nás kontaktovat pro bezplatnou cenovou nabídku nebo pro zodpovězení jakýchkoliv dotazů. Jsme tu, abychom vám pomohli bez závazků naplánovat vaše dokonalé dobrodružství. Dovolte nám vytvořit personalizovaný zážitek, který bude vyhovovat všem vašim potřebám a předčí vaše očekávání. Kontaktujte nás nyní a začněme plánovat vaši nezapomenutelnou cestu!

Embark on the ultimate luxurious adventure aboard a yacht, as you sail along the breathtaking southwest coast of Tenerife. Immerse yourself in the awe-inspiring marine life that thrives within our crystal-clear waters. After your exhilarating sail, indulge in a refreshing snorkel in the gorgeous "hippie bay" of La Caleta. But, that's not all! For those who crave more adventure, join us on a longer trip to the stunning cliffs and bays of Los Gigantes ...

Embark on the ultimate luxurious adventure aboard a yacht, as you sail along the breathtaking southwest coast of Tenerife. Immerse yourself in the awe-inspiring marine life that thrives within our crystal-clear waters. After your exhilarating sail, indulge in a refreshing snorkel in the gorgeous "hippie bay" of La Caleta. But, that's not all! For those who crave more adventure, join us on a longer trip to the stunning cliffs and bays of Los Gigantes and Masca. Indulge in the tastiest seafood or chicken paella while making use of our top-of-the-line water toys, including inflatables, paddleboards, snorkeling equipment, and fishing rods. Enjoy an endless flow of cava, white wine, beer, and soft drinks throughout your entire trip. Experience the ultimate luxurious trip with family, friends, or that special someone. Whether you're celebrating a birthday, planning a romantic escape, or organizing a hen party, this is the perfect adventure for you! So, what are you waiting for? Come aboard and let us take you on an unforgettable journey! Don't hesitate to contact us for a free quote or to answer any questions you may have. We are here to help you plan your perfect adventure without any obligation. Let us create a personalized experience that suits your every need and exceeds your expectations. Contact us now and let's start planning your unforgettable journey!


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:00 / 18:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Včetně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Cestovní motorová jachta / mini jachta (<18 m))
Značka - Model
Astondoa - Astondoa 46 Fly
Rok výroby
2004
Povolená kapacita
12
Počet kajut
3
Počet lůžek
2
Délka (m)
14,5
Šířka (m)
0,9
Ponor (m)
4,3
Motor
860hp (2 motory) - čtyřtakt
Typ paliva
Nafta
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Costa Adeje

Používání

Exkurzní den
Rybaření

Vybavení

Navigace

GPS
Autopilot
Speedometer
Anemometr
Kompas
Bezpečnostní postroj

Hygiena

WC
Sprcha
Teplá voda
Koupelna

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Ložní prádlo
Lehátko
Sprcha na palubě
Flybridge
Koupací platforma
Venkovní polštáře
Ručníky
Bluetooth připojení
Venkovní lednička

Zábava

Schůdky
Vybavení pro rybaření
Brýle, šnorchl, ploutve

Energie

Zásuvka 220V
Elektrický generator

Kuchyň

Lednička
Mrazák
Dřez
Chladnička
Mikrovlnná trouba

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Až do den
Včetně
Časová rozmezí
Včetně

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 3 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Richard
Richard
Text byl přeložen automaticky
We had a fantastic day, Ryan and Pablo our hosts were incredible. Food and drink supplied. We honestly couldnt have asked for a better day. Thank you.
{{ commentTranslate }}
Eve
Eve
Text byl přeložen automaticky
Myself and my family boarded Mirna’s boat in November and it was absolutely fabulous. Our skipper Pablo couldn’t have been more friendly and helpful, offering drinks from soft to alcoholic and laid a lovely Paella and fruit tray out for us on our trip. The boat was beautiful and we had use of all equipment on the boat from snorkels to SUP’s, fabulous day, would highly recommend to all!
{{ commentTranslate }}
Jesús
Jesús
Text byl přeložen automaticky
Todo perfecto! Adrián y Sebastián muy atentos y cordiales. Para repetir!!!
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Mirna
Mirna
Člen od 2022
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 3 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina
Od
/ den