Lagoon 620 - 2019

Lagoon 620 - 2019

Pro


Osoby: 14
Kajuty: 6
18,9 m
2019
Se skipperem

Více o DREAM GUADELOUPE II

Text byl přeložen automaticky

Vítejte na palubě DREAM GUADELOUPE II , je to úžasná katamarán určená k pronájmu. Tato Lagoon 620 z roku 2019 vás zavede do těch nejkrásnějších kotvišť v Le Marin. katamarán měří 19 m, výkon dosahuje 220 HP. Počet kabin: 6 m počet osob: 14, Loď je určena na okružní turistické plavby. Lagoon 620 je vybaven 6 toaletou se sprchou. Vybavení lodi Latovaná hlavní plachta a Lodní plachta na navíječi. Konkrétně zahrnuje následující vybavení: Autopilot, ...

Vítejte na palubě DREAM GUADELOUPE II , je to úžasná katamarán určená k pronájmu. Tato Lagoon 620 z roku 2019 vás zavede do těch nejkrásnějších kotvišť v Le Marin. katamarán měří 19 m, výkon dosahuje 220 HP. Počet kabin: 6 m počet osob: 14, Loď je určena na okružní turistické plavby. Lagoon 620 je vybaven 6 toaletou se sprchou. Vybavení lodi Latovaná hlavní plachta a Lodní plachta na navíječi. Konkrétně zahrnuje následující vybavení: Autopilot, Motor přídavného člunu, Venkovní reproduktory, Sprcha na palubě, Odsolovací zařízení, Lanový elektrický naviják, Myčka na nádobí, Venkovní lednička. Vaše dotazy týkající se lodi nebo podmínek pronájmu můžete posílat prostřednictvím platformy Samboat. Náš poradce SamBoat je zodpoví a nabídne vám naše nejlepší ceny.

Meet DREAM GUADELOUPE II , an incredible catamaran dedicated for charters. Made in 2019, the Lagoon 620 will take you to the most beautiful anchorages in Le Marin. The catamaran is 19 meters in length with 220 horsepower. The 6 cabins can accommodate 14 passengers when cruising. This Lagoon 620 is equipped with 6 heads with a shower. This boat is equipped with a Full batten mainsail and a Furling genoa. It has the following equipment: Auto-pilot, ...

Meet DREAM GUADELOUPE II , an incredible catamaran dedicated for charters. Made in 2019, the Lagoon 620 will take you to the most beautiful anchorages in Le Marin. The catamaran is 19 meters in length with 220 horsepower. The 6 cabins can accommodate 14 passengers when cruising. This Lagoon 620 is equipped with 6 heads with a shower. This boat is equipped with a Full batten mainsail and a Furling genoa. It has the following equipment: Auto-pilot, Outboard engine, Speakers, Deck shower, Water maker, Electric winch, Dishwasher, Outdoor fridge. If you have any questions about the boat or the charter conditions, you can send a message via the Samboat platform. A SamBoat advisor will answer your questions and offer you our best rates.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
17:00 / 10:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Individualizované
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Užitečné informace

Včetně: Člun s přívěsným motorem, 1 plynová láhev, vybavení na šnorchlování, 1 sada prostěradel a ručník na lůžko

Loď

Typ lodi
Katamarán
Značka - Model
Rok výroby
2019
Povolená kapacita
14
Počet kajut
6
Počet lůžek
14
Počet toalet
6
Délka (m)
18,9
Šířka (m)
10
Ponor (m)
1,6
Motor
220hp (2 motory)
Kapacita paliva
1300 L
Nádrž na sladkou vodu
960 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Další možné odjezdy
Le Marin

Slevová akce majitele

06 čvc - 19 říj 2024
-15%

Chcete se zeptat?

S organizací plavby vám pomůže odborník.
picture-commercial
Nic
Poradce pro plavby
+44 1227 479900

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Sprcha na palubě
Ventilátor
Venkovní polštáře
Člunový jeřáb
MP3 přehrávač
Venkovní lednička

Energie

Zásuvka 220V
Elektrický generator

Kuchyň

Vařič
Lednička
Trouba
Plynový vařič
Myčka na nádobí

Zábava

Schůdky
Venkovní reproduktory

Navigace

GPS
Sonar
Elektrický kotevní naviják
Malý člun
Autopilot
Motor přídavného člunu
Lanový elektrický naviják
Speedometer
Anemometr
Lazy back
Lazy jack
Latovaná hlavní plachta
Lodní plachta na navíječi

Hygiena

WC (6)
Zásobník na sladkou vodu (960 l)
Koupelna (6)
Odsolovací zařízení

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Včetně
Charge for additional guest
Povinné

Platba online

/ den
Stand up paddle (SUP)

Platba online

/ půjčení
Kayak tandem

Platba online

/ půjčení
Kayak single

Platba online

/ půjčení

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Robert
Robert
Text byl přeložen automaticky
Byl to pro nás zážitek snů. Loď byla větší, než se očekávalo, a měla mnoho komfortních prvků. Serge (kapitán) a Josiane (kuchařka) byli vynikající. Serge doporučuje plavbu, která splnila naše očekávání, zejména pokud jde o klidné moře a turistické aktivity na pobřeží. Josiane jako zkušená dietoložka připravovala ta správná jídla pro dva naše členy, kteří měli dietní omezení - kromě chutných jídel pro nás ostatní. Přáli bychom si, aby mohla nakupovat v různých přístavech pro čerstvé mořské plody. Byli jsme překvapeni a zklamáni zápachem odpadních vod v levých středních kajutách, které také proudily do kuchyně. Dozvěděli jsme se, že je to způsobeno nesprávnou instalací odpadního potrubí na většině lodí Lagoon. To by mělo být nájemcům oznámeno předem a u tak drahé lodi by to mělo být okamžitě opraveno. Dalším vylepšením by bylo zakrýt lonžovací sítě na přední části lodi. Slunce bylo příliš horké na to, abychom tuto oblast využili během naší plavby.
It was a dream experience for us. The boat was larger than expected and had many comfort features. Serge (skipper) and Josiane (cook) were outstanding. Serge recommend a sailing journey that met our expectations, especially regarding calm seas and onshore tourist activities. Josiane, as an experienced dietitian, prepared the right meals for two our the members who had dietary restrictions - in addition to delicious meals for the rest of us. We wish she could have shopped at the various harbors for fresh seafood. We were surprised and disappointed with the sewage smells in the left middle cabins that also drifted into the kitchen. We learned that this is due the incorrect installation of a sewage pipe on most Lagoon boats. This should be announced in advance to renters and for such an expensive boat, should be corrected immediately. The other improvement would be to cover the lounging-nets on the front of the boat. The sun was too hot to use this area during our sail.

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Profesionální Partner
Profesionální Partner
Člen od 2021
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Od
/ den