Capelli Tempest 650 - 2021

Navrhl Benoit - Osvědčený majitel - Odpovídá do ~1h

Capelli Tempest 650 - 2021

Pro

Navrhl Benoit - Odpovídá do ~1h

Osoby: 11
175 hp
6,5 m
2021
Bez skippera

Více o MANDARINE - CAPELLI TEMPEST 650 - 2021

Text byl přeložen automaticky

Nabízím Vám k pronájmu tento CAPELLI TEMPEST 650 z roku 2021, výkonný a příjemný motorový člun. Ideální pro objevování našeho regionu s 11 lidmi na palubě, bude ideální pro výlety s rodinou nebo přáteli. Jeho povrchová úprava na vysoké úrovni, jeho motor s nízkou spotřebou a jeho dokonalé námořní chování vás nenechají lhostejnými. Při hledání ideálního místa pro piknik bude návštěva ptačích ostrovů s kajutami Tchanquées dokonale přizpůsobeným ...

Nabízím Vám k pronájmu tento CAPELLI TEMPEST 650 z roku 2021, výkonný a příjemný motorový člun. Ideální pro objevování našeho regionu s 11 lidmi na palubě, bude ideální pro výlety s rodinou nebo přáteli. Jeho povrchová úprava na vysoké úrovni, jeho motor s nízkou spotřebou a jeho dokonalé námořní chování vás nenechají lhostejnými. Při hledání ideálního místa pro piknik bude návštěva ptačích ostrovů s kajutami Tchanquées dokonale přizpůsobeným cílem. Budete mít možnost obdivovat dunu Pyla zblízka a dokonce se tam vylodit, vystoupat na ni a pak se z jejího vrcholu naplno otevře nevšední panorama Banc d'Arguin jeho slavných průsmyků. Můžete také objevit pobřeží poloostrova Cap-Ferret, jeho mola Grand Piquey, Canon a Cap-Ferret, na kterých se můžete vylodit, abyste navštívili vesnice s chovem ústřic a ochutnali tam jejich ústřice. Buďte si jisti, že region je plný tajemství, do kterých můžete nahlédnout. Hezký den a brzy na viděnou!

Je vous propose en location ce CAPELLI TEMPEST 650 de 2021, un bateau à moteur puissant et agréable. Idéal pour découvrir notre région avec 11 personnes à bord, il sera parfait pour des sorties en famille ou entre amis. Sa finition de haut niveau, son moteur à faible consommation et son comportement marin parfait ne vous laissera pas indifférent. A la recherche d'un site idéal pour pique-niquer, la visite de l'iles aux oiseaux avec ses cabanes ...

Je vous propose en location ce CAPELLI TEMPEST 650 de 2021, un bateau à moteur puissant et agréable. Idéal pour découvrir notre région avec 11 personnes à bord, il sera parfait pour des sorties en famille ou entre amis. Sa finition de haut niveau, son moteur à faible consommation et son comportement marin parfait ne vous laissera pas indifférent. A la recherche d'un site idéal pour pique-niquer, la visite de l'iles aux oiseaux avec ses cabanes Tchanquées sera la destination parfaitement adaptée. Vous aurez la possibilité d'admirer de près la dune du Pyla et même d'y débarquer, de l'escalader et alors depuis son sommet s'ouvrira en intégralité le panorama extraordinaire du Banc d'Arguin de ses célèbres Passes. Vous pourrez découvrir également la côte de la presqu’île du Cap-Ferret, de ses jetées de Grand Piquey, du Canon et du Cap-Ferret sur lesquelles vous pourrez débarquer, afin de visiter les villages ostréicoles et y déguster leurs huîtres. Soyez-en assurés, la région regorgent de secrets sur lesquels vous pourrez vous pencher. Bonne journée et à bientôt !


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:30 / 18:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Polotuhá loď
Značka - Model
Capelli - Tempest 650 Více informací o tomto modelu
Rok výroby
2021
Povolená kapacita
11
Počet kajut
1
Délka (m)
6,5
Šířka (m)
2,4
Ponor (m)
0,6
Motor
175hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Mrtvá váha
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Lège-Cap-Ferret
Lège-Cap-Ferret

Používání

Exkurzní den
Vodní sporty

Vybavení

Navigace

GPS
Sonar
Elektrický kotevní naviják

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Lehátko
Sprcha na palubě
Parkování auta v místě pronájmu zdarma

Zábava

Schůdky

Hygiena

Zásobník na sladkou vodu

Možnosti

Bouée tractée
/ den
Wake-board
/ den

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 3 komentářů

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Sandrine
Sandrine
Text byl přeložen automaticky
Parfaitement parfait
{{ commentTranslate }}
Laurent
Laurent
Text byl přeložen automaticky
C’était la première fois que je louais chez Benoit et tout c’est très bien passé. Le bateau était conforme à la description et entièrement neuf. Je recommande Benoit aux autres utilisateurs.
{{ commentTranslate }}
Guillaume
Guillaume
Text byl přeložen automaticky
Benoît est tout simplement génial et très réactif. Je recommande sans hésiter et ma prochaine sortie sera sans aucun doute avec un de ses bateaux. Merci beaucoup Benoît à bientôt!
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Benoit
Benoit
Osvědčený majitel
Člen od 2020
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Francouzština
Od
/ den