Barracuda 545 open - 2019

Navrhl Pol - Odpovídá do ~5h

Barracuda 545 open - 2019


Navrhl Pol - Odpovídá do ~5h

Osoby: 5
130 hp
5,5 m
2019
S nebo bez skippera

Více o Barracuda 545 Open + YAMAHA 130 hp

Text byl přeložen automaticky

Rychlý člun Barracuda 545 +130HP Yamaha se perfektně hodí pro ty, kteří hledají pohodlnou jízdu plnou adrenalinu. Toto plavidlo otevřeného typu je díky své prostornosti perfektním prostředkem pro plavbu po oblasti střední Dalmácie s rodinou nebo přáteli. Na loď se vejde až 7 osob. Loď může být k dispozici jeden nebo několik dní. Tato loď má kajutu, salonek na opalování, sprchu, rádio a bluetooth. Loď se nachází v Makarské. Na Jadran můžete ...

Rychlý člun Barracuda 545 +130HP Yamaha se perfektně hodí pro ty, kteří hledají pohodlnou jízdu plnou adrenalinu. Toto plavidlo otevřeného typu je díky své prostornosti perfektním prostředkem pro plavbu po oblasti střední Dalmácie s rodinou nebo přáteli. Na loď se vejde až 7 osob. Loď může být k dispozici jeden nebo několik dní. Tato loď má kajutu, salonek na opalování, sprchu, rádio a bluetooth. Loď se nachází v Makarské. Na Jadran můžete cestovat na mnoho krásných ostrovů, jako je Brač, Hvar, Korčula, Zečevo... Můžete relaxovat a užívat si krásu křišťálově čistého Jaderského moře.

Speedboat Barracuda 545 +130HP Yamaha is a perfect match for those who are looking for a comfortable ride with full of adrenalin. This open type craft, due to its spaciousness is a perfect vehicle to navigate the area of middle Dalmatia with your family or friends. The boat will fit up to 7 people on board. The boat can be availeble for one or several days. This boat has cabin,bow sun lounge, shower, radio and bluetooth . The boat is located ...

Speedboat Barracuda 545 +130HP Yamaha is a perfect match for those who are looking for a comfortable ride with full of adrenalin. This open type craft, due to its spaciousness is a perfect vehicle to navigate the area of middle Dalmatia with your family or friends. The boat will fit up to 7 people on board. The boat can be availeble for one or several days. This boat has cabin,bow sun lounge, shower, radio and bluetooth . The boat is located in Makarska. You can travel to Adriatics many beautiful islands such as Brač, Hvar, Korčula,Zečevo...You can relax and enjoy in the beauty of crystal clear Adriatic Sea.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 21:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Zen
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Barracuda - 545 open
Rok výroby
2019
Povolená kapacita
5
Délka (m)
5,5
Motor
130hp (1 motor)
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Makarska

Používání

Exkurzní den
Rybaření
Potápění

Vybavení

Hygiena

Sprcha

Pohodlí

Sluneční stříška
Lehátko
Sprcha na palubě
Venkovní polštáře
Pokrývky
Teakový rošt

Zábava

Schůdky
Vybavení pro rybaření

Kuchyň

Chladnička

Možnosti

Supplément skipper
Od 1 den
/ den

Celkové hodnocení nájemců

4.0 - 1 komentář

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Sascha
Sascha
Text byl přeložen automaticky
Loď jsme využili na rodinný den na vodě, navštívili několik zátok a šli se tam koupat. Loď splnila naše očekávání a odpovídala popisu. Velmi příjemný majitel, pronajmeme znovu.
Wir haben das Boot für einen Familientag auf dem Wasser genutzt.Mehrere Buchten angesteuert und waren dort baden. Das Boot hat unsere Erwartungen erfüllt und war so wie beschrieben. Sehr netter Eigentümer,würden wir wieder mieten.
Pol
Pol
Text byl přeložen automaticky
Vážený Sašo, <br /> Děkuji za váš komentář
Dear Sascha, Thank you for your comment

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Pol
Pol
Člen od 2022
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 5 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina, Němčina
Telefonní číslo

✓ ověřeno

Od
/ den