Bénéteau Flyer 12 - 2020

Bénéteau Flyer 12 - 2020

Pro

Navrhl Miguel - Odpovídá do ~1h

Osoby: 12
740 hp
12 m
2020
Se skipperem

Více o Beneteau Flyer 12

Text byl přeložen automaticky

Vítejte na Costa Blanca!! Nabízíme Vám pohodlnou a rychlou loď, která uspokojí Vaše nároky. Loď je nabízena k zakoupení pouze s kapitánem s maximální povolenou kapacitou 11. Náš motorový člun je nabízen k pořízení v Denia, i když pokud chcete být vyzvednut na jiném místě, stačí nás požádat a my se přizpůsobíme vašemu návrhu. Loď má dvě kajuty se dvěma koupelnami, velkou sluneční terasu na přídi a zádi a prostornou kajutu. Ideální loď jak ...

Vítejte na Costa Blanca!! Nabízíme Vám pohodlnou a rychlou loď, která uspokojí Vaše nároky. Loď je nabízena k zakoupení pouze s kapitánem s maximální povolenou kapacitou 11. Náš motorový člun je nabízen k pořízení v Denia, i když pokud chcete být vyzvednut na jiném místě, stačí nás požádat a my se přizpůsobíme vašemu návrhu. Loď má dvě kajuty se dvěma koupelnami, velkou sluneční terasu na přídi a zádi a prostornou kajutu. Ideální loď jak pro strávení skvělého dne na našem pobřeží, tak pro plavbu a několik dní strávených na Baleárských ostrovech. Bude to jedinečný zážitek, přijeďte na pobřeží Alicante a užijte si naši zemi, jídlo a atmosféru. Všichni naši klienti jsou fascinováni ve všech směrech. Snažíme se dbát i na ty nejmenší detaily. Cena zahrnuje: - KÁĎ - Kotvení v přístavu - Tak určitě - Prkno na paddle surf Cena nezahrnuje: - Kapitán / Kapitán: 180 € za den/den - Čištění/úklid: Den/den 100 - Diesel: Není zahrnuto / Není zahrnuto. Platíte pouze za palivo, které jste spotřebovali. Jsme vám k dispozici, abychom mohli vyřešit jakékoli dotazy nebo obavy, které mohou nastat! Předem děkujeme za Váš zájem!

Bienvenidos a la Costa Blanca!! Les ofrecemos una cómoda y veloz embarcación que lograra satisfacer sus demandas. La embarcación se ofrece para ser adquirida únicamente con patrón, teniendo una capacidad maxima autorizada para 11. Nuestra motora se ofrece para ser adquirida tanto en Denia, aunque si quiere ser recogido en otro lugar no tiene más que preguntarnos y nos ajustaremos a su proposición. La embarcación tiene dos camarotes con dos ...

Bienvenidos a la Costa Blanca!! Les ofrecemos una cómoda y veloz embarcación que lograra satisfacer sus demandas. La embarcación se ofrece para ser adquirida únicamente con patrón, teniendo una capacidad maxima autorizada para 11. Nuestra motora se ofrece para ser adquirida tanto en Denia, aunque si quiere ser recogido en otro lugar no tiene más que preguntarnos y nos ajustaremos a su proposición. La embarcación tiene dos camarotes con dos baños, un amplio solarium en proa y popa y amplia cabina. Embarcación ideal tanto para pasar un dia genial en nuestra costa como para navegar y pasar varios dias en las islas baleares. Será una experiencia única, ven a la costa alicantina y disfruta de nuestra tierra, comida y ambiente. Todos nuestros clientes quedan fascinados en todos los sentido. Tratamos de cuidar hasta los más mínimos detalles. El precio incluye: - IVA - Amarre en puerto - Seguro - Tabla de paddle surf El precio No Incluye: - Patrón/Skipper: 180 € por día/day - Limpieza/Cleaning: Día/Day 100 - Diesel: No incluido / Not included. Únicamente pagará el combustible que usted haya consumido. Quedamos a su disposición para resolver cualquier duda o inquietud que le pueda surgir! Agradecerle de antemano su interés!


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
11:00 / 19:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Zen
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Cestovní motorová jachta)
Značka - Model
Bénéteau - Flyer 12
Rok výroby
2020
Povolená kapacita
12
Počet kajut
1
Počet lůžek
6
Počet toalet
2
Délka (m)
12
Šířka (m)
4
Ponor (m)
1
Motor
740hp (2 motory) - čtyřtakt
Typ paliva
Nafta
Kapacita paliva
1200 L
Nádrž na sladkou vodu
300 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Marina de Dénia

Používání

Exkurzní den
Rybaření

Vybavení

Navigace

GPS
Sonar
Elektrický kotevní naviják
Autopilot
Příďový pomocný motor
VHF
AIS
Radar

Hygiena

WC (2)
Sprcha
Zásobník na sladkou vodu (300 l)
Koupelna (2)
Šedá nádrž na vodu

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Ložní prádlo
Lehátko
Sprcha na palubě
Parkování auta v místě pronájmu zdarma
Klimatizace
Koupací platforma
Topení
Venkovní polštáře
Můstek
MP3 přehrávač
Bluetooth připojení
Cockpit teck
Teakový rošt

Zábava

Vybavení pro rybaření
Brýle, šnorchl, ploutve
Paddleboard
Venkovní reproduktory
Držák na pruty
Detektor ryb

Energie

Zásuvka 220V

Kuchyň

Lednička

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
/ den
Limpieza
Povinné
/ půjčení

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Teresa
Teresa
Text byl přeložen automaticky
Gran experiencia. Pasamos un día fantástico en familia. Miguel super profesional y atento. Sin duda repetiremos y lo recomendaremos.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Miguel
Miguel
Člen od 2022
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Španělština, Angličtina
Od
/ den