Dufour 445 Grand Large - 2012

Dufour 445 Grand Large - 2012


Navrhl Antonio - Odpovídá do ~1 dní

Osoby: 10
Kajuty: 4
13,5 m
2012
Se skipperem

Více o Dufour 445 GRAND LARGE

Text byl přeložen automaticky

Jmenuje se „venireviaconme“, 14metrový, který se výhradně zaměřuje na plavbu a konkrétnost, aniž by zanedbával estetické hledisko a plavební výkon! Velké a velkorysé prostory uvnitř zaručuje bohatá šířka lodi. Čtyři dvoulůžkové kajuty, dvě zadní a dvě vpředu, pojmou pohodlně 8 osob se dvěma koupelnami, jedna se samostatnou sprchou. váš zážitek na palubě bude nezapomenutelný. Destinace: Liparské ostrovy – ráj k objevování Připravte se na průzkum vysněného ...

Jmenuje se „venireviaconme“, 14metrový, který se výhradně zaměřuje na plavbu a konkrétnost, aniž by zanedbával estetické hledisko a plavební výkon! Velké a velkorysé prostory uvnitř zaručuje bohatá šířka lodi. Čtyři dvoulůžkové kajuty, dvě zadní a dvě vpředu, pojmou pohodlně 8 osob se dvěma koupelnami, jedna se samostatnou sprchou. váš zážitek na palubě bude nezapomenutelný. Destinace: Liparské ostrovy – ráj k objevování Připravte se na průzkum vysněného souostroví! Od pláží s bílým pískem po skryté zátoky, od tyčících se útesů přes přírodní jezírka až po aktivní sopky, Liparské ostrovy nabízejí celou řadu úchvatných krajin připravených k objevení. S námi budete mít možnost zcela se ponořit do tohoto mořského ráje. Sunset Emotions: Užijte si neuvěřitelnou podívanou na západ slunce na obzoru, zatímco majestátní Stromboli vybuchne a vytvoří jedinečnou a dechberoucí atmosféru. Pohlednicová scéna, díky které bude každý okamžik vaší cesty nezapomenutelný. Místní gastronomie: Autentické chutě k vychutnání Ochutnejte tradiční kuchyni Liparských ostrovů s lahodnými jídly připravenými z čerstvých místních surovin. Od specialit z mořských plodů až po typická sicilská jídla, každé jídlo je kulinářskou cestou, která završí váš zážitek na palubě. Rezervujte si svůj vysněný výlet na Liparské ostrovy Nenechte si ujít příležitost zažít s námi nezapomenutelné mořské dobrodružství! Rezervujte si zájezd na Liparské ostrovy již nyní a připravte se na přepravu krásami Středozemního moře na palubě naší plachetnice. Veškerá flexibilita, kterou chcete: S námi se můžete rozhodnout pro rezervaci na víkend, na celý úžasný týden nebo proč ne, jen na pár dní uprostřed týdne. Vyberte si dobu trvání, která nejlépe vyhovuje vašim potřebám. Čekám na vás v Portorosa na "venireViacon_me", abych vám poskytl jedinečný zážitek.

Si chiama "Vieniviaconme", un 14 metri che punta tutto sulle doti marine e sulla concretezza, senza tralasciare l'aspetto estetico e le prestazioni a vela! Spazi ampi e generosi all'interno sono garantiti dall'abbondante larghezza della barca. Le quattro cabine doppie, due a poppa e due a prua riescono ad ospitare comodamente 8 persone con due bagni di cui uno con doccia separata. la tua esperienza a bordo sarà indimenticabile. Destinazione: ...

Si chiama "Vieniviaconme", un 14 metri che punta tutto sulle doti marine e sulla concretezza, senza tralasciare l'aspetto estetico e le prestazioni a vela! Spazi ampi e generosi all'interno sono garantiti dall'abbondante larghezza della barca. Le quattro cabine doppie, due a poppa e due a prua riescono ad ospitare comodamente 8 persone con due bagni di cui uno con doccia separata. la tua esperienza a bordo sarà indimenticabile. Destinazione: Isole Eolie - Un Paradiso da Scoprire Preparati a esplorare un arcipelago da sogno! Dalle spiagge di sabbia bianca alle baie nascoste, dalle imponenti scogliere alle piscine naturali ai vulcani attivi, le Isole Eolie offrono una varietà di paesaggi mozzafiato pronti ad essere scoperti. Con noi, avrai l’opportunità di immergerti completamente in questo paradiso marino. Emozioni al Tramonto: Goditi l'incredibile spettacolo di un tramonto sull'orizzonte mentre il maestoso Stromboli erutta, creando un'atmosfera unica e mozzafiato. Una scena da cartolina che renderà indimenticabile ogni istante del tuo viaggio. Gastronomia Locale: Sapori Autentici da Gustare Assapora la cucina tradizionale delle Isole Eolie con deliziosi pasti preparati con ingredienti freschi e locali. Dalle specialità di mare ai piatti tipici siciliani, ogni pasto è un viaggio culinario che completa la tua esperienza a bordo. Prenota il Tuo Viaggio da Sogno Alle Isole Eolie Non perdere l’opportunità di vivere un’avventura marina indimenticabile con noi! Prenota ora il tuo tour alle Isole Eolie e preparati a lasciarti trasportare dalla bellezza del Mediterraneo a bordo della nostra barca a vela. Tutta la Flessibilità che vuoi: Con noi potrai decidere di prenotare per un Weekend, per tutta una splendida settimana o perché no, solo per qualche giorno infrasettimanale. Scegli la durata che meglio si adatta alle tue esigenze. Vi aspetto a Portorosa su "VieniViacon_me" per regalarvi un esperienza unica.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
15:00 / 08:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Zen
Palivo
Včetně

Loď

Typ lodi
Plachetnice (Kýlová plachetnice)
Značka - Model
Dufour - Dufour 445 Grand Large
Rok výroby
2012
Povolená kapacita
10
Počet kajut
4
Počet lůžek
10
Počet toalet
2
Délka (m)
13,5
Šířka (m)
4,4
Ponor (m)
2,2
Motor
75hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Nafta
Kapacita paliva
250 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ano
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Offshore
Další možné odjezdy
Marina di Portorosa

Používání

Exkurzní den
Plavba

Kajuty

Kajuta 1
Dvoulůžkové
Kajuta 2
Dvoulůžkové
Kajuta 3
Dvoulůžkové
Kajuta 4
Dvoulůžkové
Počet lůžek: 2
(Skipper)
Koupelna: 3

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Ložní prádlo
Lehátko
Sprcha na palubě
Rozkládací pohovka
Koupací platforma
Dodger
Venkovní polštáře
Ručníky
Pokrývky
MP3 přehrávač
Cockpit teck
Teakový rošt

Energie

USB zástrčka
Solární panel

Kuchyň

Vařič
Lednička
Mrazák
Dřez
Trouba
Kávovar
Mikrovlnná trouba

Zábava

Schůdky
Paddleboard
Venkovní reproduktory
Držák na pruty

Navigace

GPS
Elektrický kotevní naviják
Malý člun
Autopilot
Motor přídavného člunu
VHF
Anemometr
Kompas
Lazy back
Lazy jack
Bezpečnostní postroj
Latovaná hlavní plachta
Kormidelní kolo dvojité

Hygiena

WC (2)
Sprcha
Teplá voda
Koupelna (3)
Černá nádrž na vodu

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Od 1 den
/ den
lenzuola e asciugamani
/ půjčení / osobu
telo mare
/ půjčení / osobu
Tender con fuoribordo
Zdarma
Paddle SUP
Zdarma

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Evgeny
Evgeny
Text byl přeložen automaticky
5 star experience with Antonio and his boat! We spent a great and chilly day overseeing Sicilian landscapes. Enjoyed conversations and welcome drinks&snacks. Booking process was also fast and easy. I do 100% recommend Antonio as your dream yacht captain !
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Antonio
Antonio
Člen od 2022
Procento odezvy: 83 %
Doba odezvy: do jednoho dne
Jakými jazyky se domluvíte: Itálie, Angličtina, Španělština
Telefonní číslo

✓ ověřeno

E-mailová adresa

✓ ověřeno

Od
/ den