Nautica Esposito Positano 38 Open - 2022

Navrhl Vincenzo - Odpovídá do ~5h
Nízká míra přijetí

Nautica Esposito Positano 38 Open - 2022

Pro

Navrhl Vincenzo - Odpovídá do ~5h

Osoby: 12
640 hp
12,5 m
2022
Se skipperem

Více o Positano 38 Open - Partenope

Text byl přeložen automaticky

Partenope, nový Positano 38 Open, Nautica Esposito: velmi elegantní, obyvatelná a bezpečná struma, milník našeho projektu, loď založená na tradici sorrentské strumy, moderní, elegantní a prostorná, pojme až 12 osob , ideální prostředí pro nezapomenutelný zážitek. „Štěstí na dosah moře...“ stačí plavky a sluneční brýle, ve zbytku se na nás můžete spolehnout! Nabízíme službu All Inclusive: - Kapitán a stevard/hosteska na palubě/průvodce - ...

Partenope, nový Positano 38 Open, Nautica Esposito: velmi elegantní, obyvatelná a bezpečná struma, milník našeho projektu, loď založená na tradici sorrentské strumy, moderní, elegantní a prostorná, pojme až 12 osob , ideální prostředí pro nezapomenutelný zážitek. „Štěstí na dosah moře...“ stačí plavky a sluneční brýle, ve zbytku se na nás můžete spolehnout! Nabízíme službu All Inclusive: - Kapitán a stevard/hosteska na palubě/průvodce - Plážové ručníky - Pro stereo systém s Bluetooth - Zdarma bar a nápoje zdarma do vyprodání zásob v kuchyni - Aperitiv - Nakrájené ovoce - Wifi zdarma - Pojištění - Přátelský mazlíček Časy a zastávky se určí společně s kapitánem na základě přání cestujících. Můžete se například rozhodnout dát si oběd v jedné z restaurací na Capri nebo Nerano přístupné pouze po moři, nebo se vylodit na ostrově Capri na krátkou exkurzi... Kapitán dá všechny možnosti a společně se rozhodneme K dispozici také pro: - Západ slunce: (od 19:00 do 24:00 flexibilní hodiny) 1 150,00 EUR Vezmeme vás na Capri, abyste zažili západ slunce s přípitkem ve stínu Faraglioni společně s vašimi přáteli nebo osobou, kterou máte rádi. Večírky a akce na lodi, aperitivy boat'n'chill, romantické plavby pro páry... rozhodnete se, jak proměníte večer: hudba a nápoje se postarají o zbytek.

Partenope, un nuovo Positano 38 Open, Nautica Esposito: gozzo elegantissimo, vivibile e sicuro, pietra miliare del nostro progetto, barca improntata sulla tradizione del gozzo Sorrentino, moderno, elegante e spazioso, può ospitare fino a 12 persone, cornice perfetta per un'esperienza indimenticabile. "La felicità a portata di mare…" bastano costume ed occhiali da sole, per il resto affidatevi a noi! Offriamo un servizio All Inclusive: - Skipper ...

Partenope, un nuovo Positano 38 Open, Nautica Esposito: gozzo elegantissimo, vivibile e sicuro, pietra miliare del nostro progetto, barca improntata sulla tradizione del gozzo Sorrentino, moderno, elegante e spazioso, può ospitare fino a 12 persone, cornice perfetta per un'esperienza indimenticabile. "La felicità a portata di mare…" bastano costume ed occhiali da sole, per il resto affidatevi a noi! Offriamo un servizio All Inclusive: - Skipper e steward/hostess di bordo/ guida - Teli mare - Impianto stereo pro con Bluetooth - Free bar e free drink ad esaurimento scorte in cambusa - Aperitivo - Tagliata di frutta - Free Wi-Fi - Assicurazione - Pet friendly I tempi e le soste sono da decidere insieme allo skipper in base ai desideri dei passeggeri. Si potrebbe ad esempio decidere di pranzare in uno dei ristoranti di Capri o di Nerano accessibili solo via mare, o sbarcare sull' isola di Capri per una breve escursione...Il comandante darà tutte le opzioni e si deciderà insieme Disponibile anche per: - Sunset Experience: (dalle 19:00 alle 24:00 orario flessibile) € 1.150,00 Ti porteremo a Capri, per vivere il tramonto con un brindisi all’ombra dei Faraglioni insieme ad i tuoi amici o la persona che ami. Feste ed eventi in barca, aperitivo boat’n’chill, crociera romantica di coppia… sarai tu a decidere come trasformare la serata: musica e drink faranno il resto.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:00 / 18:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Zen
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Cestovní motorová jachta)
Značka - Model
Nautica Esposito - Positano 38 Open
Rok výroby
2022
Povolená kapacita
12
Počet kajut
2
Počet lůžek
4
Počet toalet
1
Délka (m)
12,5
Šířka (m)
4,3
Ponor (m)
1,5
Motor
640hp (2 motory) - čtyřtakt
Typ paliva
Nafta
Zvířata jsou na palubě povolena
Ano
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Amalfi Coast
Amalfi
Minori
Positano

Používání

Exkurzní den
Plavba

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Ložní prádlo
Wifi a internet
Lehátko
Sprcha na palubě
Koupací platforma
Dodger
Venkovní polštáře
Můstek
Ručníky
Pokrývky
MP3 přehrávač
Bluetooth připojení
Venkovní lednička

Energie

Zásuvka 220V
USB zástrčka

Kuchyň

Lednička
Mrazák
Dřez
Chladnička
Výrobník ledu

Zábava

Vybavení pro rybaření
Brýle, šnorchl, ploutve
Venkovní reproduktory

Navigace

GPS
Autopilot
VHF
Kompas

Hygiena

WC (1)
Koupelna (2)

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Včetně

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Rafael
Rafael
Text byl přeložen automaticky
Everything was perfect! All the crew, specially Benny, was very kind and fun. We had a really great day!!! The boat is very beautiful and was clean and comfortable, the only point is that the beer could be colder ;) lol No doubt I recommend it.
{{ commentTranslate }}
Vincenzo
Vincenzo
Text byl přeložen automaticky
Thank you so much Rafael! we really appreciate your review!
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Vincenzo
Vincenzo
Člen od 2022
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 5 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Itálie, Angličtina, Španělština, Francouzština, Němčina, Holandština
Od
/ den