Robinzon 23 - 2012

Navrhl Ozren - Odpovídá do ~3h
Nízká míra přijetí

Robinzon 23 - 2012

Pro

Navrhl Ozren - Odpovídá do ~3h

Osoby: 9
225 hp
7 m
2012
S nebo bez skippera

Více o Robinzon 23

Text byl přeložen automaticky

Souostroví tvoří asi 10 malých ostrůvků rozesetých v Medulinském zálivu. Tyto ostrovy jsou neobydlené a jsou ideálním denním prostředím pro ty, kteří chtějí zažít kouzlo a sílu nedotčené přírody. Následující ostrovy jsou ideální pro celodenní výlety, protože nabízejí stravovací zařízení: Ceja, Levan a Bodulaš. Dostanete se k nim našimi čluny. Určitě byste se měli podívat na Rt. Kamenjak. Toto je místo, které si nesmíte nechat ujít! Dokonce ...

Souostroví tvoří asi 10 malých ostrůvků rozesetých v Medulinském zálivu. Tyto ostrovy jsou neobydlené a jsou ideálním denním prostředím pro ty, kteří chtějí zažít kouzlo a sílu nedotčené přírody. Následující ostrovy jsou ideální pro celodenní výlety, protože nabízejí stravovací zařízení: Ceja, Levan a Bodulaš. Dostanete se k nim našimi čluny. Určitě byste se měli podívat na Rt. Kamenjak. Toto je místo, které si nesmíte nechat ujít! Dokonce i světoznámý cestovní průvodce Lonely Planet zařadil Kamenjak na seznam nejodlehlejších a nejkrásnějších pláží planety a řadí Kamenjak jako jedno z nejlepších soukromých míst ve Středomoří! Koupání a opalování na lodi v oblasti této chráněné krajiny je opravdu úžasným zážitkem. Jedná se o nejjižnější část Istrijského poloostrova, obklopenou 30 km pobřeží posetého četnými zátokami a miniaturními plážemi.

The archipelago consists of about 10 small islands scattered in Medulin Bay. These islands are uninhabited and are an ideal daily setting for those wishing to experience the charm and vigor of untouched nature. The following islands are ideal for whole-day excursions since they offer catering facilities: Ceja, Levan and Bodulaš. You can reach them by our boats. You should definitely check out Rt. Kamenjak. This is a place not to be missed! Even ...

The archipelago consists of about 10 small islands scattered in Medulin Bay. These islands are uninhabited and are an ideal daily setting for those wishing to experience the charm and vigor of untouched nature. The following islands are ideal for whole-day excursions since they offer catering facilities: Ceja, Levan and Bodulaš. You can reach them by our boats. You should definitely check out Rt. Kamenjak. This is a place not to be missed! Even the world-famous travel guide Lonely Planet includes Kamenjak on the list of the most secluded and most beautiful beaches on the planet, ranking Kamenjak as one of the best private spots in the Mediterranean! Swimming and sunbathing on the boat in the area of this protected landscape is truly a wonderful experience. This is the southernmost part of the Istrian Peninsula, surrounded by 30 km of coastline dotted with numerous coves and miniature beaches.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:00 / 19:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Polotuhá loď
Značka - Model
Robinzon - 23
Rok výroby
2012
Povolená kapacita
9
Délka (m)
7
Šířka (m)
3
Ponor (m)
0,5
Motor
225hp (1 motor) - čtyřtakt
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Medulin

Používání

Exkurzní den
Vodní sporty

Vybavení

Navigace

GPS
Sonar
Elektrický kotevní naviják
Motor přídavného člunu
Lanový elektrický naviják
Kompas

Energie

USB zástrčka

Pohodlí

Lehátko
Koupací platforma

Možnosti

Supplément skipper
Od 1 den
/ den

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 3 komentářů

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Dieter
Dieter
Text byl přeložen automaticky
Hat alles sehr gut funktioniert. War ein netter Kontakt
{{ commentTranslate }}
Andreas
Andreas
Text byl přeložen automaticky
Everything was perfect, thanks.
{{ commentTranslate }}
Michael
Michael
Text byl přeložen automaticky
Very friendly and competent boat charter. Easy to deal with. Good recommendations for anchor spots and nice swimming/snorkelling spots. Boat in good condition and more power than most other charter boats of similar type in this area. Fair fuel pricing at the end of the rental. Nothing to complain - all good!
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Ozren
Ozren
Člen od 2019
PRO
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 3 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina, Němčina
Průkaz totožnosti

✓ ověřeno

Telefonní číslo

✓ ověřeno

E-mailová adresa

✓ ověřeno

Od
/ den