Jugoplastika Pasara 4.6 - 1983

Navrhl Ivan - Osvědčený majitel - Odpovídá do ~1h

Jugoplastika Pasara 4.6 - 1983

Pro

Navrhl Ivan - Odpovídá do ~1h

Osoby: 5
5 hp
4,8 m
1983
Bez skippera

Více o Traditional Dalmatian boat

Text byl přeložen automaticky

Perfektní loď pro začátečníky nebo lidi, kteří si chtějí užít uvolněnější plavbu po západní straně ostrova Brač. Vybaveno veškerým nezbytným bezpečnostním vybavením, žebříkem, střešním oknem a pohodlným polštářem na opalování. V okolí můžete navštívit spoustu krásných skrytých zátok a pláží, daleko od zraku běžného turisty. Tradiční loď nabízí nefalšovaný pocit z dalmatského souostroví plující podél pobřeží. Palivo je zahrnuto v ceně Velmi cenově ...

Perfektní loď pro začátečníky nebo lidi, kteří si chtějí užít uvolněnější plavbu po západní straně ostrova Brač. Vybaveno veškerým nezbytným bezpečnostním vybavením, žebříkem, střešním oknem a pohodlným polštářem na opalování. V okolí můžete navštívit spoustu krásných skrytých zátok a pláží, daleko od zraku běžného turisty. Tradiční loď nabízí nefalšovaný pocit z dalmatského souostroví plující podél pobřeží. Palivo je zahrnuto v ceně Velmi cenově dostupné a snadno ovladatelné Polštář na sluneční terasu Pro obohacení vašeho itineráře vám doporučujeme několik sladkých míst pro koupání, šnorchlování a objevování a jejich vzdálenosti: • Zátoky Milna – 15 minut od Milny; • Ostrov Mrduja - malý malebný ostrov mezi Bračem a Šoltou; • Vesnice Bobovišće - 45 min od Milny. Zdarma kotviště lodí, pláže a místní restaurace v centru (nemusíte být celý den na lodi a objevovat zátoky :) ) • Osibova zátoka - 60 min lodí. Kaple a kostel ze 14. století s malou pláží stranou. Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat přímo na platformu a já vám rád odpovím.

Perfect boat for beginners or people who want to enjoy a more relaxed cruise around West side of island Brac. Equipped with all necessary safety equipment, ladder, sunroof, and cosy sundeck cushion. You can visit a lot of beautiful hidden bays and beaches nearby, far from the sight of a common tourist. The traditional boat offers a genuine feeling of the dalmatian archipelago sailing along the coastline. Fuel is included in price Very affordable ...

Perfect boat for beginners or people who want to enjoy a more relaxed cruise around West side of island Brac. Equipped with all necessary safety equipment, ladder, sunroof, and cosy sundeck cushion. You can visit a lot of beautiful hidden bays and beaches nearby, far from the sight of a common tourist. The traditional boat offers a genuine feeling of the dalmatian archipelago sailing along the coastline. Fuel is included in price Very affordable and easy to drive Sundeck cushion To enrich your itinerary we recommend you some sweet spots for swimming, snorkeling and exploring and their distances: • Milna coves – 15 min from Milna; • Island Mrduja - little picturesque island between Brač and Šolta; • Bobovišće village - 45 min from Milna. Free boat mooring, beaches and local restaurants in the center ( You don't need all day to be on the boat and exploring coves :) ) • Osibova bay - 60 min by boat. 14th century chapel and church with small beach aside. If you have any questions, you can write to me directly on the platform and I will answer with pleasure.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera Licence není vyžadována
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 18:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Flexibilní
Palivo
Včetně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Jugoplastika - Pasara 4.6
Rok výroby
1983
Povolená kapacita
5
Délka (m)
4,8
Šířka (m)
1,8
Ponor (m)
0,3
Motor
5hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
12 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ano
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Milna

Používání

Exkurzní den
Rybaření

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška

Navigace

Motor přídavného člunu

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 8 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Iliona
Iliona
Text byl přeložen automaticky
Great experience, they advice us to have a good experience ! Thank you !!
{{ commentTranslate }}
Simon
Simon
Text byl přeložen automaticky
Velmi profesionální a přátelský. . půjčil by si od něj loď znovu a znovu
Sehr professionell und freundlich .. würde immer wieder ein Boot bei ihm mieten
Alberto
Alberto
Text byl přeložen automaticky
All great with Ivan. Friendly and helpful. I’ll highly recommend renting a boat with him
{{ commentTranslate }}
Floor
Floor
Text byl přeložen automaticky
Byl to skvělý výlet lodí s celou lodí. Host, Ivan, byl velmi flexibilní a ochotný a měl krátkou dobu na odpověď. Řekl nám pěknou trasu v oblasti Milna. Loď je ideální na malou prohlídku a koupání v zátokách! Tuto loď a tohoto hostitele bychom určitě doporučili!
It was a great boat trip with an all including boat. The host, Ivan, was very flexible and helpfull and he had a short responding time. He told us a nice route in the area of Milna. The boat is perfect to make a little tour and to swim in the bays! We would recommend this boat and this host for sure!
Edouard
Edouard
Text byl přeložen automaticky
Skvělá loď a opravdu super lidé. Vyskytl se problém s jednou lodí a pomohli nám opravdu rychle. Všechno bylo skvělé. Mohu jen doporučit!
Great boat and really cool people. There was an issue with one boat and they helped us really quickly. Everything was great. I can only recommend !
Damiano
Damiano
Text byl přeložen automaticky
Ottima esperienza. Bellissima giornata in barca in famiglia. Consigliatissimo!
{{ commentTranslate }}
Piotr
Piotr
Text byl přeložen automaticky
incredible, stunning and unforgettable experience. Ivan was understanding, helpful and proffesional. Boat has everything, its easy to use. Great value for small price. I truly recommend it.
{{ commentTranslate }}
Przemyslaw
Przemyslaw
Text byl přeložen automaticky
Boat has everything as described. No issues. Host was really nice and proposed good plan for cruising. Totally recommend.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Ivan
Ivan
Osvědčený majitel
Člen od 2020
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina
Od
/ den