Compass 168cc - 2020

Navrhl NAKIS - Osvědčený majitel - Odpovídá do ~1h

Compass 168cc - 2020

Pro

Navrhl NAKIS - Odpovídá do ~1h

Osoby: 7
30 hp
5,1 m
2020
Bez skippera

Více o DILEON 3, no license sporty boat

Text byl přeložen automaticky

Náš motorový člun Compass 168cc, 5,1 metru dlouhý člun s motorem 30/60HP a maximální rychlostí 23 uzlů. Loď je vynikající volbou pro každého, kdo hledá výletní loď na den otevřených dveří. Je ideální pro plavbu kolem ostrovů Vourvourou na Chalkidiki. Má kapacitu 7 hostů a je to velmi bezpečný člun pro děti v kombinaci s rychlým a živým motorem. Loď je vybavena: velkou nádrží na benzín, super stereo s BlueTooth, nabíječkami na telefon, dotykovým GPS ...

Náš motorový člun Compass 168cc, 5,1 metru dlouhý člun s motorem 30/60HP a maximální rychlostí 23 uzlů. Loď je vynikající volbou pro každého, kdo hledá výletní loď na den otevřených dveří. Je ideální pro plavbu kolem ostrovů Vourvourou na Chalkidiki. Má kapacitu 7 hostů a je to velmi bezpečný člun pro děti v kombinaci s rychlým a živým motorem. Loď je vybavena: velkou nádrží na benzín, super stereo s BlueTooth, nabíječkami na telefon, dotykovým GPS plotrem, velkým bimini, plaveckým žebříkem a velmi velkým chladičem/lednicí. Skutečně unikátní pro pronájem bareboat, také dobré pro zkušené kapitány. Chalkidiki je jedním z nejkrásnějších míst v severním Řecku s jedinečnou krajinou a křišťálově modrou vodou. Můžete prozkoumat Vourvourou a navštívit ostrov Diaporos a slavnou Modrou lagunu. Váš sen o dovolené se může stát skutečností pronájmem jedné z našich lodí. K zapůjčení této lodi není potřeba řidičský průkaz! Palivo je navíc.

Our powerboat Compass 168cc, a 5,1 meters long boat with an engine of 30/60HP and top speed of 23knots. The boat is an excellent choice for anyone looking for an open day cruise boat. It is ideal for cruising around Vourvourou islands in Halkidiki. It has a capacity of 7 guests and it is a very safe boat for kids combined with quick and alive engine. The boat is equipped with: large benzine tank, super stereo with BlueTooth, phone chargers, touchscreen ...

Our powerboat Compass 168cc, a 5,1 meters long boat with an engine of 30/60HP and top speed of 23knots. The boat is an excellent choice for anyone looking for an open day cruise boat. It is ideal for cruising around Vourvourou islands in Halkidiki. It has a capacity of 7 guests and it is a very safe boat for kids combined with quick and alive engine. The boat is equipped with: large benzine tank, super stereo with BlueTooth, phone chargers, touchscreen GPS plotter, large bimini, a swim ladder and a very big cooler/ice box. Truly unique for bareboat rental, also good for experienced captains. Chalkidiki is one of the most beautiful places in Northern Greece with unique landscapes and crystal blue waters. You can explore Vourvourou and visit the island of Diaporos and famous Blue Lagoon. Your holiday dream can become a reality by renting one of our boats. No driving license is required to rent this boat! Fuel is extra.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera Licence není vyžadována
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 17:30
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Zen
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Compass - 168cc
Rok výroby
2020
Povolená kapacita
7
Délka (m)
5,1
Šířka (m)
2,1
Ponor (m)
0,5
Motor
30hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
80 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Mrtvá váha
Záchranné vybavení
Říční
Další možné odjezdy
Ormos Panagias

Používání

Plavba

Slevová akce majitele

26 bře - 15 kvě 2024
-5%

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Lehátko
Parkování auta v místě pronájmu zdarma

Energie

USB zástrčka

Zábava

Venkovní reproduktory

Navigace

GPS
Sonar
Motor přídavného člunu

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 3 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Marc
Marc
Text byl přeložen automaticky
Der Service ,die Bitte sind wirklich super, auch die eigene Naviapp um die Buchten zu finden ist Klasse, Preis-Leistung top!!
{{ commentTranslate }}
NAKIS
NAKIS
Text byl přeložen automaticky
Thank you Marc! We are happy that you enjoyed our service and our boats!
{{ commentTranslate }}
Christin
Christin
Text byl přeložen automaticky
Wir hatten einen großartigen Tag auf dem Boot! Mein Mann und ich haben beide noch nie vorher ein Boot gelenkt. Die Mitarbeiter der Bootsvermietung haben sich aber sehr viel Zeit für uns genommen und alles detailliert erklärt. Vielen Dank nochmal dafür! Dadurch hatten wir eine entspannte Zeit. Es war auch saisonbedingt sehr wenig los, so dass wir größtenteils allein an traumhaften Stränden lagen!
{{ commentTranslate }}
NAKIS
NAKIS
Text byl přeložen automaticky
Thanks for your nice comments! Now you are more experienced boat drivers and can enjoy the sea more!
{{ commentTranslate }}
Andreas
Andreas
Text byl přeložen automaticky
Alles super. Spitzenboot, tolle Einweisung, gute Tips. Wir hatten einen wunderschönen Tag.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: NAKIS
NAKIS
Osvědčený majitel
Člen od 2020
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina
Od
/ den