Idea Marine IDEA 58 - 2023

Idea Marine IDEA 58 - 2023

Pro

Navrhl Jack y Pedro - Odpovídá do ~1h

Osoby: 7
115 hp
5,8 m
2023
Bez skippera

Více o Idea Marine 58 2023

Text byl přeložen automaticky

IDEA MARINE 58 “2023” Perfektní loď pro rodiny a přátele, kteří si chtějí užívat moře, s motorem o výkonu 115 koní, hydraulickým řízením, soláriem na přídi a zádi, stereo Bluetooth, USB portem, bimini top, sladkovodní sprcha, přenosná lednička, paddleboard, vysokokapacitní palivová nádrž a plavecký žebřík. Má kapacitu pro 7 osob a je perfektní z hlediska komfortu na palubě a navigace. -NUTNÉ MÍT NAVIGAČNÍ LICENCE- (Titulín) -MOŽNOST KAPITÁNA- (Ověřit ...

IDEA MARINE 58 “2023” Perfektní loď pro rodiny a přátele, kteří si chtějí užívat moře, s motorem o výkonu 115 koní, hydraulickým řízením, soláriem na přídi a zádi, stereo Bluetooth, USB portem, bimini top, sladkovodní sprcha, přenosná lednička, paddleboard, vysokokapacitní palivová nádrž a plavecký žebřík. Má kapacitu pro 7 osob a je perfektní z hlediska komfortu na palubě a navigace. -NUTNÉ MÍT NAVIGAČNÍ LICENCE- (Titulín) -MOŽNOST KAPITÁNA- (Ověřit dostupnost a cenu) Pronájem je na celý den s otevírací dobou od 10:00 do 18:00. Výpůjční dobu lze prodloužit, cena za další hodinu je 40 €. -PALIVO NENÍ ZAHRNUTO- Loď je dodávána s plnou nádrží a bude tankována na čerpací stanici v základním přístavu. -JAKÉ VYBAVENÍ LOĎ MÁ A CO SI MÁM VZÍT NA PALUBU?- Naše loď má veškeré bezpečnostní vybavení pro 7 osob až do ZÓNY 6. Součástí jsou i další dvě vesty pro děti, přenosná lednička a bluetooth hudební systém JBLXtreme 3 pro přehrávání vaší oblíbené hudby z mobilu. Dále je vybaven 7” GPS Garmin s předem stanovenými trasami dle zájmu klienta a hloubkoměrem, aby měl vše pod kontrolou při pobřežních přiblíženích a kotvištích. V ceně je zahrnuto i DPH, závěrečný úklid, pojištění lodi a cestujících a také návrat na kotviště pracovníky Alca Charter. BUDETE SI MUSÍT VĚZET vše, co souvisí s osobním materiálem, vybavením na šnorchlování, smetanou, ručníkem, ale i jídlem, pitím, ledem a oděvem s dlouhým rukávem pro případ, že by vám po návratu byla zima. -PRAVIDLA PRONÁJMU- Před naloděním se v hotovosti nebo kartou účtuje záloha ve výši 500 EUR a vrací se po návratu do přístavu po kontrole, zda nedošlo k žádným škodám nebo ztrátám. Klient bude výhradně odpovědný společnosti Alca Charter za zaplacení jakékoli pokuty uložené za nedodržení námořních a/nebo plavebních zákonů. Můžete nás také kontaktovat prostřednictvím chatu, pokud máte nějaké dotazy nebo potřebujete více informací, než si pronajmete náš IDEA 58 2023. OPRAVDU CHCEME, ABY STE SI TO UŽÍLI!

IDEA MARINE 58 “2023” Embarcación perfecta para familias y amigos que quieran disfrutar del mar, con motor de 115cv, dirección hidráulica, solárium en proa y popa, equipo de música bluetooth, puerto USB, toldo bimini, ducha de agua dulce, nevera portátil, tabla de paddle, depósito de combustible de alta capacidad y escalera de baño. Tiene capacidad para 7 personas y es perfecta en cuanto a comodidad a bordo y navegación. -ES NECESARIO TENER ...

IDEA MARINE 58 “2023” Embarcación perfecta para familias y amigos que quieran disfrutar del mar, con motor de 115cv, dirección hidráulica, solárium en proa y popa, equipo de música bluetooth, puerto USB, toldo bimini, ducha de agua dulce, nevera portátil, tabla de paddle, depósito de combustible de alta capacidad y escalera de baño. Tiene capacidad para 7 personas y es perfecta en cuanto a comodidad a bordo y navegación. -ES NECESARIO TENER LICENCIA DE NAVEGACIÓN- (Titulín) -POSIBILIDAD DE CAPITÁN- (Consultar disponibilidad y precio) El alquiler es por día completo con el horario de 10:00 a 18:00 horas. Se puede extender las horas de alquiler, el costo por hora adicional es de 40€. -EL COMBUSTIBLE NO ESTÁ INCLUIDO- La barca se entrega con el depósito lleno y se repostara en la estacion de servicio del puerto base. -¿QUE EQUIPACIÓN TIENE LA BARCA Y QUE HE DE LLEVAR A BORDO?- Nuestra barca tiene todo el equipo de seguridad para 7 personas hasta ZONA 6. Incluimos también dos chalecos más para niños, nevera portátil y equipo de música bluetooth JBLXtreme 3 para reproducir tu música favorita desde el móvil. También está equipada con GPS de 7” Garmin con rutas prestablecidas según interés del cliente y profundímetro para tener todo bajo control en acercamientos costeros y fondeos. El precio también incluye IVA, limpieza final, seguro de embarcación y ocupantes así como vuelta al amarre por parte del personal de Alca Charter. SE NECESITARÁ LLEVAR todo lo relacionado con material personal, equipo de snorkel, crema, toalla, así como comida, bebida,hielo y una prenda de manga larga por si refresca a la vuelta. -NORMAS ALQUILER- Se cobra una fianza de 500€ en efectivo o tarjeta antes de embarcar y se devuelve al regresar a puerto, previa inspección si no hubo daños o pérdidas. El cliente será el único responsable ante Alca Charter de abonar cualquier sanción que le fuera impuesta por el incumplimiento de las leyes marítimas y/o de navegación. También puede contactarnos a través del chat si tiene alguna pregunta o necesita más información antes de alquilar nuestra IDEA 58 2023. ¡TENEMOS MUCHAS GANAS DE QUE LA DISFRUTE!


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:00 / 18:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Zen
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Idea Marine - IDEA 58
Rok výroby
2023
Povolená kapacita
7
Délka (m)
5,8
Šířka (m)
2
Ponor (m)
1
Motor
115hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
84 L
Nádrž na sladkou vodu
50 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Palma de Mallorca

Používání

Exkurzní den
Regata

Vybavení

Navigace

GPS
Sonar
Kompas

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Lehátko
Sprcha na palubě
Rozkládací pohovka
Venkovní polštáře
Bluetooth připojení
Venkovní lednička

Zábava

Venkovní reproduktory
Detektor ryb

Energie

USB zástrčka

Hygiena

Zásobník na sladkou vodu (50 l)

Kuchyň

Chladnička

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 2 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Luna
Luna
Text byl přeložen automaticky
Everything was perfectly organized and the boat was in very good condition. Can definitely recommend and will come back next summer!
{{ commentTranslate }}
Maëlle
Maëlle
Text byl přeložen automaticky
Tres bien. Service irréprochable et sérieux. Le bateau était en parfait état. Je recommande vivement.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Jack y Pedro
Jack y Pedro
Člen od 2023
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Španělština
Od
/ den
Zrušení zdarma