tancredi blumax - 2022

Navrhl Laura - Osvědčený majitel - Odpovídá do ~1h

tancredi blumax - 2022

Pro

Navrhl Laura - Odpovídá do ~1h

Osoby: 6
40 hp
5,8 m
2022
Bez skippera

Více o Blumax 580 (2)

Text byl přeložen automaticky

Naskočte na palubu této zábavné lodi a objevte některá z nejznámějších a dechberoucích míst Sicílie! Tento 5,80 m dlouhý Blu Max PRO je pronajatý bez kapitána na palubě a pohodlně pojme šest cestujících. Má motor Mercury o výkonu 40/70 koňských sil, a proto si jej mohou pronajmout i ti, kteří nemají lodní licenci. Má veškeré pohodlí, včetně pohodlné sluneční terasy na přídi, markýzy pro odpočinek ve stínu, sprchy, která vás opláchne sladkou ...

Naskočte na palubu této zábavné lodi a objevte některá z nejznámějších a dechberoucích míst Sicílie! Tento 5,80 m dlouhý Blu Max PRO je pronajatý bez kapitána na palubě a pohodlně pojme šest cestujících. Má motor Mercury o výkonu 40/70 koňských sil, a proto si jej mohou pronajmout i ti, kteří nemají lodní licenci. Má veškeré pohodlí, včetně pohodlné sluneční terasy na přídi, markýzy pro odpočinek ve stínu, sprchy, která vás opláchne sladkou vodou, a žebříku pro lezení. Poskytujeme mrazicí box pro uchování vašich nápojů v chladu a bluetooth reproduktor pro poslech dobré hudby. Podél pobřeží jsou krásné zátoky, zátoky a jeskyně, jako je "Grotta delle Colombe", nevyhnutelná past Scopello s nádherným Faraglioni a zátoky Riserva dello Zingaro bohaté na mnoho druhů barevných ryb. V případě dalších pochybností nás neváhejte kontaktovat.

Saltate a bordo di questa divertente imbarcazione per scoprire alcune delle località più celebri e mozzafiato della Sicilia! Questa Blu Max PRO di lunghezza di 5,80 m viene noleggiato senza capitano a bordo e può ospitare comodamente sei passeggeri. Ha un motore Mercury di 40/70 Cavalli, e di conseguenza può essere noleggiato anche da coloro che non dispongono di patente nautica. Dispone di tutti i comfort, tra cui un comodo prendisole ...

Saltate a bordo di questa divertente imbarcazione per scoprire alcune delle località più celebri e mozzafiato della Sicilia! Questa Blu Max PRO di lunghezza di 5,80 m viene noleggiato senza capitano a bordo e può ospitare comodamente sei passeggeri. Ha un motore Mercury di 40/70 Cavalli, e di conseguenza può essere noleggiato anche da coloro che non dispongono di patente nautica. Dispone di tutti i comfort, tra cui un comodo prendisole a prua, tendalino parasole per riposarsi un po' all'ombra, doccetta per sciacquarvi con acqua dolce e scaletta per la risalita. Diamo in dotazione la ghiacciaia per tendere fresche le vostre bevande e una cassa bluetooth per ascoltare della buona musica. Lungo la costa sono presenti bellissime baie, cale e grotte come per esempio la "Grotta delle Colombe", l'immancabile tonnara di Scopello con i suoi magnifici Faraglioni e le calette della Riserva dello Zingaro ricche di moltissime specie di pesci colorati. Non esitate a contattarci qualora abbiate ulteriori dubbi.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera Licence není vyžadována
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 18:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Tancredi - Blumax
Rok výroby
2022
Povolená kapacita
6
Délka (m)
5,8
Šířka (m)
2
Ponor (m)
2
Motor
40hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
30 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Porto Castellammare del Golfo

Používání

Exkurzní den

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška

Hygiena

Koupelna (1)

Možnosti

accompagnatore
/ půjčení

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 2 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Delattre
Delattre
Text byl přeložen automaticky
Parfait, très bonne expérience avec Laura et son équipe. Tous les conseils ont été donnés
{{ commentTranslate }}
Laura
Laura
Text byl přeložen automaticky
grazie mille ! alla prossima ;)
{{ commentTranslate }}
Johannes
Johannes
Text byl přeložen automaticky
Very friendly staff, uncomplicated renting-process and fair price. The boat was clean, fast and easy to handle. We would choose it again.
{{ commentTranslate }}
Laura
Laura
Text byl přeložen automaticky
grazie mille ! alla prossima ;)
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Laura
Laura
Osvědčený majitel
Člen od 2022
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Itálie
Od
/ den