Mano Marine 38.50 - 2012

Navrhl Gian Marco - Odpovídá do ~6h
Nízká míra přijetí

Mano Marine 38.50 - 2012


Navrhl Gian Marco - Odpovídá do ~6h

Osoby: 11
700 hp
13 m
2012
Se skipperem

Více o Manò Marine 38,5

Text byl přeložen automaticky

Vizitku Manò Marine 38.5 představují pohodlné obytné prostory na palubě, kromě kapitána se na ní pohodlně vejde 10 hostů. V podpalubí se opět elegance vyznačuje každým detailem, šest lidí si může pohodlně užít pěknou plavbu se spaním ve vlastní posteli, kuchyně je vybavena vším, co potřebujete. Na palubě této lodi strávíte neuvěřitelné dny nebo transfery pod velením zkušeného kapitána a je k dispozici pro uspokojení potřeb zákazníků. Můžete ...

Vizitku Manò Marine 38.5 představují pohodlné obytné prostory na palubě, kromě kapitána se na ní pohodlně vejde 10 hostů. V podpalubí se opět elegance vyznačuje každým detailem, šest lidí si může pohodlně užít pěknou plavbu se spaním ve vlastní posteli, kuchyně je vybavena vším, co potřebujete. Na palubě této lodi strávíte neuvěřitelné dny nebo transfery pod velením zkušeného kapitána a je k dispozici pro uspokojení potřeb zákazníků. Můžete si vybrat mezi obědem na palubě u pohodlného stolu nebo doprovodem do jedné z mnoha přímořských restaurací, které známe. Z výchozí pozice, velkolepého přístavu Mergellina, se snadno a rychle dostaneme na všechna nejkrásnější místa v okolí. V krátké době budeme moci navštívit Capri a ostrovy pobřeží Amalfi, pobřeží Sorrento, Procida a krásnou Ischii s mnoha zátokami a možností bahenních koupelí a koupelí s horkou vodou. V případě jakýchkoliv dotazů mi neváhejte napsat zprávu.

Il biglietto da visita del Manò Marine 38,5, è rappresentato dai comodi spazi vivibili a bordo, può ospitare comodamente 10 ospiti oltre lo skipper. Scendendo sotto coperta, ancora una volta l’eleganza contraddistingue ogni particolare, sei persone possono confortevolmente concedersi una bella crociera dormendo nel proprio letto, la cucina e’ dotata di tutto cio’ che serve. Passerete incredibili giornate o trasferimenti a bordo di questa imbarcazione ...

Il biglietto da visita del Manò Marine 38,5, è rappresentato dai comodi spazi vivibili a bordo, può ospitare comodamente 10 ospiti oltre lo skipper. Scendendo sotto coperta, ancora una volta l’eleganza contraddistingue ogni particolare, sei persone possono confortevolmente concedersi una bella crociera dormendo nel proprio letto, la cucina e’ dotata di tutto cio’ che serve. Passerete incredibili giornate o trasferimenti a bordo di questa imbarcazione comandata da uno skipper esperto e disponibile ad accontentare le esigenze dei clienti. Potrete scegliere tra pranzare a bordo sul comodo tavolo, oppure farvi accompagnare in uno dei tanti ristoranti sul mare da noi conosciuti. Dalla posizione di partenza il magnifico porto di Mergellina, potremo con tranquillità e in modo veloce raggiungere tutte le località più belle della zona. In breve tempo potremo andare a visitare Capri e le isole della Costiera Amalfitana, la Costiera Sorrentina, Procida e la stupenda Ischia con le sue tante baie e la possibilità di fare fanghi e bagni nell'acqua calda. Per ogni eventuale domanda non esitate ad inviarmi un messaggio.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Cestovní motorová jachta)
Značka - Model
Mano Marine - Mano Marine 38.50
Rok výroby
2012
Povolená kapacita
11
Počet kajut
2
Počet lůžek
6
Délka (m)
13
Šířka (m)
4,3
Ponor (m)
1,8
Motor
700hp (2 motory) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Porto di Mergellina

Používání

Exkurzní den
Potápění

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Ložní prádlo
Lehátko
Sprcha na palubě
Klimatizace

Energie

USB zástrčka
Elektrický generator

Kuchyň

Vařič
Lednička
Mrazák
Dřez
Kávovar

Zábava

Schůdky
Brýle, šnorchl, ploutve
TV

Navigace

Příďový pomocný motor
VHF
Ochranná síť

Hygiena

WC
Sprcha
Teplá voda
Koupelna

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Včetně

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Michael
Michael
Text byl přeložen automaticky
We had a delightful trip on the boat and Fausco, our captain, was great. We had a little confusion meeting up, due to us not speaking a word of Italian, but a few phone calls soon sorted things out.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Gian Marco
Gian Marco
Člen od 2019
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 6 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Itálie, Angličtina, Španělština
Od
/ den