Allegra Boats All 19 Open - 2020

Navrhl Enrica - Odpovídá do ~1h
Nízká míra přijetí

Allegra Boats All 19 Open - 2020

Pro

Navrhl Enrica - Odpovídá do ~1h

Osoby: 6
40 hp
6 m
2020
Se skipperem

Více o Allegra 19

Text byl přeložen automaticky

(BEZ CAPRI) PALIVO NENÍ ZAHRNUTO Pronajměte si tento pohodlný motorový člun, abyste mohli strávit nádherné dny ve společnosti své rodiny nebo přátel na nádherném pobřeží Kampánie a obdivovat krásu pobřeží Amalfi. Loď je dlouhá 6 metrů a na palubě pojme maximálně 6 osob. Je poháněna motorem o výkonu 40 koní, a proto si ji lze pronajmout i bez lodního oprávnění. Trup má pohodlnou příďovou sluneční terasu s polštáři, centrální sedadlo řidiče, které pojme ...

(BEZ CAPRI) PALIVO NENÍ ZAHRNUTO Pronajměte si tento pohodlný motorový člun, abyste mohli strávit nádherné dny ve společnosti své rodiny nebo přátel na nádherném pobřeží Kampánie a obdivovat krásu pobřeží Amalfi. Loď je dlouhá 6 metrů a na palubě pojme maximálně 6 osob. Je poháněna motorem o výkonu 40 koní, a proto si ji lze pronajmout i bez lodního oprávnění. Trup má pohodlnou příďovou sluneční terasu s polštáři, centrální sedadlo řidiče, které pojme až dvě osoby, a zadní pohovku také s polštáři. Dále má praktickou markýzu, která vám umožní ukrýt se před sluncem během nejteplejších hodin dne, a žebřík pro usnadnění výstupu z vody. Přijďte se pobavit a ponořit se do průzračných vod Tyrhénského moře! Poznámka: loď je uvolněna pouze pro úsek moře mezi Cetarou a Positanem, nikoli pro plavbu na Capri. Pro více informací mě neváhejte kontaktovat na Professional Partner!

(NO CAPRI) CARBURANTE ESCLUSO Noleggiate questa confortevole barca a motore per trascorrere magnifiche giornate in compagnia della vostra famlia o dei vostri amici nelle splendide coste della Campania e per ammirare le bellezze della costiera Amalfitana. La barca è lunga 6 metri e può ospitare un massimo di 6 persone totali a bordo. È motorizzata 40 cavalli e perciò può essere noleggiato anche senza essere in possesso di una patente nautica. Lo ...

(NO CAPRI) CARBURANTE ESCLUSO Noleggiate questa confortevole barca a motore per trascorrere magnifiche giornate in compagnia della vostra famlia o dei vostri amici nelle splendide coste della Campania e per ammirare le bellezze della costiera Amalfitana. La barca è lunga 6 metri e può ospitare un massimo di 6 persone totali a bordo. È motorizzata 40 cavalli e perciò può essere noleggiato anche senza essere in possesso di una patente nautica. Lo scafo dispone di un comodo prendisole a prua con cuscini, una seduta centrale di guida che può ospitare fino a due persone e di un divanetto a poppa anch'esso con cuscini. Inoltre, dispone di un pratico tendalino che permette di ripararsi dal sole durante le ore più calde del giorno e di una scaletta per facilitare la risalita dall'acqua. Salite a bordo per divertirvi e tuffarvi nelle limpide acque del Mar Tirreno! N.B. la barca viene rilasciata solo per il tratto di mare compreso tra Cetara e Positano e non per recarsi a Capri. Non esitate a contattarmi su Partner professionale per maggiori informazioni!


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:00 / 17:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Zen
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Allegra Boats - All 19 Open
Rok výroby
2020
Povolená kapacita
6
Délka (m)
6
Šířka (m)
2,2
Ponor (m)
0,5
Motor
40hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
80 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Positano

Používání

Exkurzní den

Vybavení

Navigace

GPS

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Lehátko
Sprcha na palubě
Dodger
Venkovní polštáře
Bluetooth připojení

Energie

USB zástrčka

Hygiena

Koupelna (1)

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
/ den

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Lois
Lois
Text byl přeložen automaticky
We had a great time on the boat. The skipper knew exactly where to take us for swimming and exploring caves. He also took us to the most amazing lunch spot. Perfect day!
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Enrica
Enrica
Člen od 2019
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Itálie
Od
/ den