Olbap 5 - 2018

Olbap 5 - 2018

Pro

Navrhl Ángel - Odpovídá do ~4h

Osoby: 6
15 hp
5 m
2018
Bez skippera

Více o Barco 6 Pax tipo Catamarán Sin Licencia

Text byl přeložen automaticky

5 m člun, který nevyžaduje licenci ani zkušenosti. Loď typu katamarán, kterou velmi snadno ovládá každý. Je to jedna z našich nejžádanějších lodí, jak pro svou ovladatelnost, tak pro 6 míst k sezení, díky čemuž je ideální pro zábavu ve skupině. Také za velmi konkurenceschopnou a ekonomickou cenu, pokud jsou náklady rozděleny. Ideální loď k návštěvě zátok a nejlepších pláží San Antonia. Balíček povinného použití: Zahrnuje markýzu, lednici s vodou a ...

5 m člun, který nevyžaduje licenci ani zkušenosti. Loď typu katamarán, kterou velmi snadno ovládá každý. Je to jedna z našich nejžádanějších lodí, jak pro svou ovladatelnost, tak pro 6 míst k sezení, díky čemuž je ideální pro zábavu ve skupině. Také za velmi konkurenceschopnou a ekonomickou cenu, pokud jsou náklady rozděleny. Ideální loď k návštěvě zátok a nejlepších pláží San Antonia. Balíček povinného použití: Zahrnuje markýzu, lednici s vodou a ledem, rádio, solárium, sladkovodní sprchu, šnorchl a ploutve, pojištění občanské odpovědnosti, bezpečnostní vybavení, paddle surfing, přístup do šatny kolem startu a záchranné vesty.

Embarcacion de 5 m que no requiere licencia, ni experiencia. Una embarcación de tipo catamarán muy fácil de pilotar por cualquiera. Es una de nuestras embarcaciones más demandadas, tanto por su maniobrabilidad como por sus 6 plazas, lo que la hace ideal para disfrutar en grupo. Además a un precio muy competitivo y económico si se dividen gastos. Un embarcación ideal para visitar calas y las mejores playas de San Antonio. Pack de uso obligatorio: Incluye ...

Embarcacion de 5 m que no requiere licencia, ni experiencia. Una embarcación de tipo catamarán muy fácil de pilotar por cualquiera. Es una de nuestras embarcaciones más demandadas, tanto por su maniobrabilidad como por sus 6 plazas, lo que la hace ideal para disfrutar en grupo. Además a un precio muy competitivo y económico si se dividen gastos. Un embarcación ideal para visitar calas y las mejores playas de San Antonio. Pack de uso obligatorio: Incluye toldo, nevera con agua y hielo, radio, solarium, ducha agua dulce, snorkel y aletas, seguro de responsabilidad civil, material de seguridad, paddle surf, acceso a vestuario a la vuelta de la salida y chalecos salvavidas.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera Licence není vyžadována
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
11:00 / 20:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Flexibilní
Palivo
Včetně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Olbap - Olbap 5
Rok výroby
2018
Povolená kapacita
6
Délka (m)
5
Šířka (m)
2,1
Ponor (m)
0,5
Motor
15hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Nádrž na sladkou vodu
40 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ano
Umístění
Mrtvá váha
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
San Antonio Port

Používání

Exkurzní den

Vybavení

Hygiena

Sprcha
Zásobník na sladkou vodu (40 l)

Pohodlí

Sluneční stříška
Lehátko
Sprcha na palubě
Parkování auta v místě pronájmu zdarma

Zábava

Schůdky
Brýle, šnorchl, ploutve
Paddleboard
Venkovní reproduktory

Celkové hodnocení nájemců

4.0 - 1 komentář

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Aitana
Aitana
Text byl přeložen automaticky
La comunicación fue fácil y fluida. El único inconveniente fue que no teníamos agua dulce y que había un hierro en el solárium que sobresalía. Todo lo demás muy bien y los dueños son muy majos.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Ángel
Ángel
Člen od 2021
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 4 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Španělština
Od
/ den