Karel ithaca 5.50 - 2021

Navrhl Karolos - Osvědčený majitel - Odpovídá do ~1h

Karel ithaca 5.50 - 2021

Pro

Navrhl Karolos - Odpovídá do ~1h

Osoby: 6
30 hp
5,5 m
2021
S nebo bez skippera

Více o IRINA

Text byl přeložen automaticky

Naše společnost vám může poskytnout jedinečný zážitek z řízení lodi. Návštěvníci mají možnost vychutnat si krásnou krajinu Santorini u moře. Loď je nejlepší volbou pro námořníka, pokročilého nebo začátečníka, protože nepotřebujete žádnou licenci. Zarezervujte si svou loď a užijte si skvělý čas se svými milovanými, navštivte skryté pláže, plavte se a užijte si jasné slunce v soukromí a pohodlí. K rezervaci takové lodi není vyžadována licence. Poskytujeme ...

Naše společnost vám může poskytnout jedinečný zážitek z řízení lodi. Návštěvníci mají možnost vychutnat si krásnou krajinu Santorini u moře. Loď je nejlepší volbou pro námořníka, pokročilého nebo začátečníka, protože nepotřebujete žádnou licenci. Zarezervujte si svou loď a užijte si skvělý čas se svými milovanými, navštivte skryté pláže, plavte se a užijte si jasné slunce v soukromí a pohodlí. K rezervaci takové lodi není vyžadována licence. Poskytujeme 30minutový trénink před vaší cestou, abyste věděli vše, co potřebujete pro bezpečný a příjemný zážitek z plavby. Loď je vybavena: -Nástupním žebříkem -Kotvou -GPS trackerem -Hloubkovým vyhledávačem a bezpečnostním vybavením -Bimini top -Mp3 bluetooth přehrávačem -USB vstupem, USB nabíječkou -Lékárničkou -Sprchou s čistou vodou -Chladicí box s ledem, balenou vodou a džusy -Vodotěsné obaly na mobil A poté, co vám budou poskytnuty ručníky, vybavení na šnorchlování atd. Napište nám na SamBoat a zeptejte se na informace o naší lodi a cestě. Rezervujte si svou loď a užijte si nezapomenutelné chvíle se svými milovanými!

Our company can provide you a unique experience of driving a boat. The visitors have the opportunity to enjoy the beautiful Santorini landscapes by the sea. The boat is the best choice for a sailor, advanced or beginner as you don't need any licence. Book your boat and have a great time with your beloved ones, visit the hidden beaches, swim and enjoy the bright sun with privacy and comfort. The license is not required to book a boat like this. ...

Our company can provide you a unique experience of driving a boat. The visitors have the opportunity to enjoy the beautiful Santorini landscapes by the sea. The boat is the best choice for a sailor, advanced or beginner as you don't need any licence. Book your boat and have a great time with your beloved ones, visit the hidden beaches, swim and enjoy the bright sun with privacy and comfort. The license is not required to book a boat like this. We provide a 30-minute training before your journey in order to know everything you need for a safe and pleasant boating experience . The boat is equipped with: -Boarding ladder -Anchor -GPS tracker -Depth finder and safety equipment -Bimini top -Mp3 bluetooth player -USB input, USB charger -First aid kit -Clear water shower -Cooler box with ice, bottled water and juices -Waterproof mobile cases And after your request is provided towels, snorkeling equipment, etc. Message us on SamBoat in order to ask information about our boat and the trip. Book your boat and enjoy memorable moments with your beloved ones!


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera Licence není vyžadována
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
08:30 / 19:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Zen
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Karel - Ithaca 5.50
Rok výroby
2021
Povolená kapacita
6
Délka (m)
5,5
Šířka (m)
2
Ponor (m)
0,8
Motor
30hp (1 motor) - dvoutakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
50 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Santorini (Island)

Používání

Exkurzní den
Plavba

Vybavení

Navigace

GPS
Sonar

Hygiena

Sprcha
Zásobník na sladkou vodu

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Lehátko
Sprcha na palubě
Venkovní polštáře
Ručníky
Pokrývky
MP3 přehrávač
Bluetooth připojení
Cockpit teck
Teakový rošt
Venkovní lednička

Zábava

Schůdky
Vybavení pro rybaření
Brýle, šnorchl, ploutve
Venkovní reproduktory
Detektor ryb

Kuchyň

Mrazák

Možnosti

Supplément skipper
Časová rozmezí
/ půjčení
Od 1 den
/ půjčení

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 2 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena
Fotografie předchozích nájemců

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Werner
Werner
Text byl přeložen automaticky
Karolos war super freundlich und hilfsbereit hat uns kompetent in das Boot eingewiesen. Das Boot war sehr sauber und für eine ausgiebige Tour gut motorisiert. Man braucht keine Angst zu haben, sich alleine ein Boot zu Miete und Karolos ist eine gute Wahl als Anbieter.
{{ commentTranslate }}
Giraud
Giraud
Text byl přeložen automaticky
Bateau impeccable, nous avons fait tout le tour intérieur de l’île en suivant les très bons conseils de Karolos
{{ commentTranslate }}
Karolos
Karolos
Text byl přeložen automaticky
Thank you a lot for the feedback! It was nice to meeting you!
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Karolos
Karolos
Osvědčený majitel
Člen od 2022
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina
Od
/ den
Zrušení zdarma