Salpa Soleil 20 - 2021

Navrhl Fabio - Osvědčený majitel - Odpovídá do ~1h

Salpa Soleil 20 - 2021

Pro

Navrhl Fabio - Odpovídá do ~1h

Osoby: 5
40 hp
6,4 m
2021
S nebo bez skippera

Více o SALPA Soleil 20 Elisa

Text byl přeložen automaticky

* Lodní licence není vyžadována, ale nelze ji pronajmout těm, kteří nemají žádné zkušenosti s řízením lodí. * Kapitán na vyžádání: před rezervací se zeptejte na dostupnost. *Palivo není v ceně: člun bude dodán s plnou nádrží, zákazník zaplatí pouze skutečnou spotřebu na čerpací stanici při odhlášení. *Icebox na palubě: jeden nebo více sáčků ledu lze zakoupit při odbavení Rezervujte si Salpa Soleil 20 a navštivte Capri, Positano nebo Amalfi. ...

* Lodní licence není vyžadována, ale nelze ji pronajmout těm, kteří nemají žádné zkušenosti s řízením lodí. * Kapitán na vyžádání: před rezervací se zeptejte na dostupnost. *Palivo není v ceně: člun bude dodán s plnou nádrží, zákazník zaplatí pouze skutečnou spotřebu na čerpací stanici při odhlášení. *Icebox na palubě: jeden nebo více sáčků ledu lze zakoupit při odbavení Rezervujte si Salpa Soleil 20 a navštivte Capri, Positano nebo Amalfi. Z přístavu Sorrento se za necelých 30 minut dostanete na ostrov Capri, objedete ostrov a užijte si krásy Faraglioni. Chcete navštívit Positano? ze Sorrenta se k perle pobřeží dostanete asi za 40 minut, je možné uvázat člun a vyjet na břeh navštívit Positano, je nutné zaplatit za kotvení (není v ceně). Jednou v Positanu by byla škoda nejít do Amalfi obdivovat vesnice, například Furore a Conca De Marini. Salpa Soleil 20, uvedená na trh v roce 2021, díky svému „jednostupňovému“ trupu a výkonu motoru Yamaha F40G zvládá hoblovat při velmi nízkých rychlostech a má nízkou spotřebu paliva, průměrná spotřeba při cestovní rychlosti je 14 l/h . Decentralizovaná konzola řízení, velká sluneční terasa na přídi a sluneční terasa na zádi se sklopným opěradlem jsou to nejlepší pro žebro o délce pouhých 6 metrů, které kombinuje nejlepší výkon ve své kategorii s extrémně vysokou úrovní pohodlí.

*Non è necessaria la patente nautica, ma non può essere noleggiato a chi non ha esperienza nella guida di imbarcazioni. *Skipper a richiesta: chiedete la disponibilità prima di prenotare. *Carburante non incluso: il gommone verrà consegnato con il pieno, il cliente pagherà solo il consumo effettivo alla pompa di benzina al check out. *Ghiacciaia a bordo: una o più buste di ghiaccio possono essere acquistate al check in Prenota il Salpa Soleil ...

*Non è necessaria la patente nautica, ma non può essere noleggiato a chi non ha esperienza nella guida di imbarcazioni. *Skipper a richiesta: chiedete la disponibilità prima di prenotare. *Carburante non incluso: il gommone verrà consegnato con il pieno, il cliente pagherà solo il consumo effettivo alla pompa di benzina al check out. *Ghiacciaia a bordo: una o più buste di ghiaccio possono essere acquistate al check in Prenota il Salpa Soleil 20 per visitare Capri, Positano o Amalfi. Dal porto di Sorrento potrai raggiungere l’isola di Capri in meno di 30 minuti, fare il giro dell’isola e godere della bellezza dei Faraglioni. Vuoi visitare Positano? da Sorrento potrai arrivare alla perla della Costiera in circa 40 minuti, è possibile ormeggiare il gommone e scendere a terra per visitare Positano, è richiesto il pagamento dell’ormeggio (non incluso). Una volta a Positano sarebbe un peccato non fare un salto ad Amalfi per ammirare i borghi, ad esempio, di Furore e Conca De Marini. Il Salpa Soleil 20, varato nel 2021, grazie alla sua carena “single step” e alla potenza del motore Yamaha F40G, riesce a planare a velocità molto basse e ad avere consumi ridotti, il consumo medio a velocità di crociera è di 14 l/h. La console di guida decentrata, l’ampio prendisole di prua e il prendisole di poppa con lo schienale ribaltabile sono il massimo per un gommone di soli 6 metri che alle prestazioni migliori della sua categoria, abbina anche un livello di comfort elevatissimo.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera Licence není vyžadována
Se skipperem
S doprovodnou osobou
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:30 / 17:30
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Flexibilní
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Polotuhá loď
Značka - Model
Salpa - Salpa Soleil 20 Více informací o tomto modelu
Rok výroby
2021
Povolená kapacita
5
Délka (m)
6,4
Šířka (m)
2,5
Ponor (m)
0,5
Motor
40hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
90 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Sorrento

Používání

Exkurzní den

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Lehátko
Sprcha na palubě
MP3 přehrávač
Bluetooth připojení

Zábava

Schůdky

Možnosti

Supplément skipper
Od 1 den
/ den

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 7 komentářů

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Tomas Guido
Tomas Guido
Text byl přeložen automaticky
Všechno bylo úžasné! Loď, majitel a michelangelo, kteří nám pomáhají řídit. Opravdu to doporučuji!
Everything was amazing! The boat, the owner and michelangelo who help us to drive it. I really recomend it!
Lars
Lars
Text byl přeložen automaticky
Měli jsme skvělý den na moři s lodí Elisa od Fabia. Na palubě jsme byli 2 dospělí a 3 teenageři.
We had a great day at sea with the Elisa boat from Fabio. We were 2 adults and 3 teenagers on board.
Michael
Michael
Text byl přeložen automaticky
Pro každého, kdo si chce pronajmout loď nejvyšší třídy v Sorrentu, pak je to loď a Fabio je okouzlujícím majitelem. nic nebylo příliš velké potíže a mít najatá žebra po celé Evropě to byl zcela bez stresu a velmi příjemný zážitek. znovu si pronajmeme od Fabia a vřele doporučujeme jeho podnik každému, kdo chce prozkoumat lahůdky pobřeží Amalfi. děkuji Fabio!
For anyone wanting to rent a top class boat in Sorrento then this is the boat and Fabio is the charming owner. nothing was too much trouble and having hired ribs out around Europe this was a totally stress free and highly enjoyable experience. we will rent again from Fabio and would highly recommend his business to anyone wishing to explore the delights of the Amalfi coast. thank you Fabio!
A.j.
A.j.
Text byl přeložen automaticky
Kdybych mohl dát Fabiovi a jeho týmu 10 hvězdiček, udělal bych to. Jaký zážitek! Komunikace byla na místě, velmi vstřícná a informativní. Recepce byla hvězdná a důkladná. Loď byla v top stavu, čistá, vyladěná, měli jsme vše, co jsme potřebovali. Měli jsme nezapomenutelný zážitek a jsme vděční za všechny tipy a doporučení pro návštěvy stránek, které jsme obdrželi. Určitě si půjčím znovu.
If I could give Fabio & his team 10 stars, I would. What an experience! Communication was on point, very responsive & informative. Reception was stellar & thorough. The boat was in top shape, clean, tuned up, we had everything we needed. We had an unforgettable experience & we are thankful for all of the tips & recommendations for site visits that we received. I will definitely rent again.
Stijn
Stijn
Text byl přeložen automaticky
Velmi přátelský a informativní
Zeer vriendelijk en informatief
Alejandro
Alejandro
Text byl přeložen automaticky
Fantástico, muy profesional, serio y correcto. La embarcación era estupenda y muy bien conservada. Recomendable
{{ commentTranslate }}
Laurent
Laurent
Text byl přeložen automaticky
Accueil très sympa d’Alex, bateau correspondait à l’annonce. Le Top….
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Fabio
Fabio
Osvědčený majitel
Člen od 2021
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Itálie, Angličtina
Od
/ den