Mercan Parasailing 34 - 2021

Navrhl Antonio - Osvědčený majitel - Odpovídá do ~4h

Mercan Parasailing 34 - 2021

Pro

Navrhl Antonio - Odpovídá do ~4h

Osoby: 12
350 hp
12 m
2021
Se skipperem

Více o Mercan 34 Deluxe Excursion

Text byl přeložen automaticky

Výletní loď Mercan 34 Deluxe je ideální pro objevování chorvatského pobřeží s rodinou a přáteli. Loď s dostatkem místa vpředu pro sezení ve stínu (komfort pro 12 cestujících + 2 členy posádky) + velká zadní sluneční paluba, tato loď je speciální verze pro rychlé a bezpečné skákání po ostrově. Na lodi je také lednička se spoustou prostoru, sprcha se sladkou vodou, nabíječky 12V/220V, námořní hudba Fusion PRO (Bluetooth/USB/Aux/Tuner), GPS/VHF... V ...

Výletní loď Mercan 34 Deluxe je ideální pro objevování chorvatského pobřeží s rodinou a přáteli. Loď s dostatkem místa vpředu pro sezení ve stínu (komfort pro 12 cestujících + 2 členy posádky) + velká zadní sluneční paluba, tato loď je speciální verze pro rychlé a bezpečné skákání po ostrově. Na lodi je také lednička se spoustou prostoru, sprcha se sladkou vodou, nabíječky 12V/220V, námořní hudba Fusion PRO (Bluetooth/USB/Aux/Tuner), GPS/VHF... V CENĚ LODĚ JE ZAHRNUTO: PLNÉ POJIŠTĚNÍ PRO VŠECHNY CESTUJÍCÍ VYBAVENÍ NA Šnorchlování, DPH, KOMPLETNÍ BEZPEČNOSTNÍ VÝBAVA. S touto lodí můžete prozkoumat celé chorvatské pobřeží. Vytvoříme Vám ideální prohlídku dle Vašeho přání. Některé z našich tipů: Modrá laguna, Nečujam (Vrak na šnorchlování), Milna (Ochutnávka místních vín), písečná pláž Murvica, ostrov Budikovac, Červené skály, Paklinské ostrovy... Kontaktujte mě a napište nám, společně uděláme vaši dovolenou nezapomenutelnou ; )

Mercan 34 Deluxe excursion boat is ideal for explore Croatian coast with your family and friends. A boat with plenty of space in front for seating in the shadow (comfort for 12 passengers + 2 crew members) + large back sundeck, this boat is special version for fast and safety island hopping. Also on the boat is fridge with lot of space, shower with fresh water, 12V/220V chargers, Fusion PRO marine music (Bluetooth/USB/Aux/Tuner), GPS/VHF... IN ...

Mercan 34 Deluxe excursion boat is ideal for explore Croatian coast with your family and friends. A boat with plenty of space in front for seating in the shadow (comfort for 12 passengers + 2 crew members) + large back sundeck, this boat is special version for fast and safety island hopping. Also on the boat is fridge with lot of space, shower with fresh water, 12V/220V chargers, Fusion PRO marine music (Bluetooth/USB/Aux/Tuner), GPS/VHF... IN PRICE OF BOAT IS INCLUDED: FULL INSURANCE FOR ALL PASSENGERS, SNORKELING EQUIPMENT, VAT, FULL SAFETY EQUIPMENT. With this boat you can explore complete Croatian coast. We can create you ideal tour by your wishes. Some of our tips: Blue lagoon, Nečujam (Wreck for snorkeling), Milna (Local wine tasting), Murvica sandy beach, island Budikovac, Red rocks , Paklinski islands... Contact me for and question, we make together your vacation unforgettable ;)


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 18:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Mercan - Parasailing 34
Rok výroby
2021
Povolená kapacita
12
Počet kajut
1
Délka (m)
12
Šířka (m)
3,1
Ponor (m)
0,8
Motor
350hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Nafta
Kapacita paliva
300 L
Nádrž na sladkou vodu
100 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ano
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Offshore
Další možné odjezdy
Split

Používání

Exkurzní den
Plavba
Potápění
Regata

Slevová akce majitele

01 - 31 kvě 2024
-5%
08 - 23 čvn 2024
-5%
07 - 21 zář 2024
-5%
01 - 15 říj 2024
-5%
28 - 30 bře 2024
-5%

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Lehátko
Sprcha na palubě
Koupací platforma
Venkovní polštáře
Pokrývky
MP3 přehrávač
Bluetooth připojení
Cockpit teck
Teakový rošt
Venkovní lednička

Energie

USB zástrčka

Kuchyň

Lednička
Dřez
Chladnička

Zábava

Schůdky
Brýle, šnorchl, ploutve
Venkovní reproduktory

Navigace

GPS
Sonar
Spinakr
Elektrický kotevní naviják
Příďový pomocný motor
VHF
AIS
Ochranná síť
Speedometer
Kompas
Radar

Hygiena

Sprcha
Zásobník na sladkou vodu (100 l)

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Od 1 den
/ den
Sailor
Povinné
/ půjčení
SUP (Paddle boat) - with equipment
/ půjčení

Celkové hodnocení nájemců

4.9 - 16 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Stéphane
Stéphane
Text byl přeložen automaticky
Excellente journée.
{{ commentTranslate }}
Michael
Michael
Text byl přeložen automaticky
We had a great day! Petar and Ivan were awesome and showed is some delightful parts of the islands and didn't hesitate to nudge us along to leave for the next location, nothing was any trouble for them. Lunch was very good too, their recommendation was welcome. Fuel cost might feel high at first but the distances you travel are not small and a lot of fun was had. Thank you Antonio, Petar and Ivan
{{ commentTranslate }}
Luke
Luke
Text byl přeložen automaticky
Fantastic experience! The crew and owner were professional, friendly and accommodating. Can't fault anything.
{{ commentTranslate }}
Henrik
Henrik
Text byl přeložen automaticky
Bylo to velmi pěkné, klidné a uvolněné. Br. Henrik
It was very nice, peaceful and relaxed. Br Henrik
Gerard
Gerard
Text byl přeložen automaticky
Skvělá loď. Dobrý kapitán. Dobře se s námi plavilo. U dieselu byl 1 problém. Počítal čas jeho odjezdu (byl jiný ostrov) a návratu a spotřebu jeho nafty k nám. S čímž jsme nesouhlasili. Bylo to pro nás nekontrolovatelné. Věděli jsme, co jsme snědli, a smířili jsme se s tím. Pro kapitána to byl problém, ale obstáli jsme na svém.
Prima boot. Goeie schipper. Heeft ons goed rond gevaren. Er was 1 probleem over de diesel. Rekende zijn tijd van vertrek(was een ander eiland)en retour en verbruik van zijn diesel aan ons. Waar wij het niwt mee eens waren. Was voor ons oncontroleerbaar. We wisten wel wat wij verbruikt hadden en dat hebben wij afgerekend Was een probleem voor de schippermaar wij hebben voet bij stuk gehouden.
Antonio
Antonio
Text byl přeložen automaticky
Dear Gerard, If we pick up you on other place by your request it is normal that we spend some fuel to come there and fuel for return in our port. Next time you come to our meeting point and dont request departure from your hotel then you will not have fuel difference. Thank you and greetings from Croatia BR Antonio
{{ commentTranslate }}
Louise
Louise
Text byl přeložen automaticky
Já a 7 přátel jsme si pronajali loď na tento den, Peter byl skvělý kapitán a zarezervoval nám krásné místo na oběd a dobrá místa na koupání! Doporučuji!
Myself and 7 friends hired the boat for the day, Peter was a great skipper and booked us a lovely place for lunch plus good swimming spots! Would recommend!
Charlie
Charlie
Text byl přeložen automaticky
Na den jsem si pronajal s 10 přáteli. Krásná loď a posádka byli opravdu přátelští a nápomocní! Doporučili nám restauraci na oběd a zarezervovali nám stůl s krásným výhledem na moře a dobrým jídlem. Doporučil bych a rezervoval bych znovu, kdybych se vrátil do Splitu!
I rented with 10 friends for the day. Lovely boat and the crew were really friendly and helpful! They recommended a restaurant for us for lunch and booked us a table with a beautiful sea view and good food. Would recommend and would book again if I come back to Split!
Martina
Martina
Text byl přeložen automaticky
Una giornata bellissima trascorsa su una barca adatta ad un gruppo di amici!
{{ commentTranslate }}
L
L
Text byl přeložen automaticky
Antonio répond rapidement aux messages, il est très arrangeant et donne de bonnes recommandations. Le bateau est conforme aux photos, il est possible de diffuser de la musique sur le bateau, de bronzer au soleil ou de s’assoir à l’ombre, des équipements de plongée sont à disposition, et nous sommes libres d’aller où on veut. Le seul inconvénient est que l’essence est à payé: un plein coûte 200€.
{{ commentTranslate }}
Arnaud
Arnaud
Text byl přeložen automaticky
great skipper and amazing trip in boat around Croatian's island ! Me and my friend really enjoyed the day !!
{{ commentTranslate }}
Dean
Dean
Text byl přeložen automaticky
Skvělá zkušenost. Velmi schopný kapitán a z první ruky. Měli jsme skvělý den s úžasnými památkami a fantastickým obědem doporučeným kapitánem.
Great experience. Very competent captain and first hand. We had a great day with some awesome sights and a fantastic lunch recommended by the captain.
Bryn
Bryn
Text byl přeložen automaticky
Měli jsme skvělý den na prozkoumávání ostrovů kolem Splitu v Chorvatsku na naší lodi pronajaté přes Samboat. Antonio byl skvělý a bylo snadné s ním strávit den. Vzal nás na oběd do perfektní restaurace. Loď byla velká a pohodlná a ocenili jsme krytí před sluncem.
We had a great day exploring islands around Split, Croatia on our boat rented through Samboat. Antonio was great and easy to spend the day with. He took us to the perfect restaurant for lunch. The boat was big and comfortable and we appreciated having cover from the sun.
Frederik
Frederik
Text byl přeložen automaticky
Vše fungovalo báječně a žádné přání nezůstalo nesplněné. Antonia a jeho kolegy mohu jen doporučit. Komunikace byla vždy rychlá a snadná. Kapitáni byli opravdu milí kluci, kteří nás vyzvedli na požadovaném místě a znovu nás vysadili. Byli velmi chápaví a dali nám veškerou volnost, takže jsme si užili spoustu legrace.
Es hat alles wunderbar geklappt und es wurden keine Wünsche offen gelassen. Ich kann Antonio und seine Kollegen nur weiter empfehlen. Die Kommunikation war immer schnell und einfach. Die Skipper waren richtig nette Jungs, die uns an unserem Wunschort abgeholt und auch wieder abgesetzt haben. Sie hatten viel Verständnis und haben uns alle Freiheiten gelassen, sodass wir richtig Spaß hatten.
Christine
Christine
Text byl přeložen automaticky
Très bonne expérience. Bateau correct et équipage sympa.
{{ commentTranslate }}
Margaret
Margaret
Text byl přeložen automaticky
Hi! Can we book a 10 am take off with 3 extra guests? Margaret
{{ commentTranslate }}
Juliette
Juliette
Text byl přeložen automaticky
The day was amazing, skippers were very nice and we saw amazing landscapes. We even saw some dolphins !
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Antonio
Antonio
Osvědčený majitel
Člen od 2019
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 4 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina
Od
/ den